Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 A kiedy się pojawi nowa sesja ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Um... Nie wiem, na razie mam dopiero 1 pracę Mogę zmienić kucyka? O ile nie jest to wbrew prawu.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Jeśli nie było sesji z Chrysalis, to możesz zmienić na Chrysalis xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Wybaczcie że baaardzo długo nic nie dodawałam :C Ale teraz dodam parę moich nowych prac: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Widać poprawę, i to ogromną. Bardzo podoba mi się ta Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Widać poprawę, i to ogromną. Bardzo podoba mi się ta Fluttershy. fajnie że Ci się podoba A teraz czas na rysunek "Łąka A3" (przedstawia kucyki na łące i jest na kartce A3 ) I wiem że niektóre kucyki są niekształtne lub za małe, ale następnym razem postaram sie zrobić lepiej Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Guciowata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Przez ciebie mam chęć do założenia takiego tematu... A rysunek śliczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Dziękuję bardzo ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Król Black Tiger :3Drużyna wojenna pod nazwą "B" [gore] Drużyna Wojenna pod nazwą "A" Rainbow z Equestria Girls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Jeszcze wiele przed Tobą pracy. Kucyki są przezabawne, musisz tylko popracować nad budową ciała podobnie i z humanizacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Wiem dlatego codziennie rysuje i staram się coraz lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Wow..nigdy nie widziałam takiego stylu!!! strasznie orginalny świetne mordki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Wow..nigdy nie widziałam takiego stylu!!! strasznie orginalny świetne mordki Dziękuję bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Wrzesień 19, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Wiem, że ostatnio nic nie dodawałam ale teraz mam parę prac od razu przepraszam za jakość ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) Moim zdaniem najlepiej wyszły ci: Pet Shop'y (lub co to tam jest),Chrystalis,Beauty Paint z kitką i ta z...dziwnym strojem(to strój pokojówki?),ten rysunek z tekstem "Fly so high to the sky",Rainbow Dash(ta pod koniec) i rysunek nad nią,oraz ostatni. Radzę ci ćwicz to będzie jeszcze lepiej Czekam też na więcej prac. Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) Rysunki są cudowne! Jeśli potrenujesz będą jeszcze piękniejsze! Popracuj nad: - Mordką aka pyszczkiem. - Tylnymi nogami i ich długością. - Oczkami które w niektórych momentach są źle rozmieszczone. - Zgięciami przednich kopytek. Pozdrawiam Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 Moim zdaniem najlepiej wyszły ci: Pet Shop'y (lub co to tam jest),Chrystalis,Beauty Paint z kitką i ta z...dziwnym strojem(to strój pokojówki?),ten rysunek z tekstem "Fly so high to the sky",Rainbow Dash(ta pod koniec) i rysunek nad nią,oraz ostatni. Radzę ci ćwicz to będzie jeszcze lepiej Czekam też na więcej prac. Dziękuję ^^ Rysunki są cudowne! Jeśli potrenujesz będą jeszcze piękniejsze! Popracuj nad: - Mordką aka pyszczkiem. - Tylnymi nogami i ich długością. - Oczkami które w niektórych momentach są źle rozmieszczone. - Zgięciami przednich kopytek. Pozdrawiam Dzięki za opinię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 YaY dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 mam już parę nowych no ale trzeba to wszystko pokazywać może filmik zrobie i Wam pokarzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Z pyszczków wygladają jak hipopotamy a nie kucyki. Za mocna, masywna główka przypominająca bardziej ziemniaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts