Saper9 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 L:Co myślisz o Mass Effect 3? O3:Do bani!Grafika rodem z poprzedniej generacji,fabuła niczym z amerykańskiego filmu,zero nowości i do tego jeszcze... L Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Luna:Grałam dziś z Celestią w pokera o dwu dniowe wygnanie na księżyc Os3:Tak, więc co ty tu jeszcze robisz!? Luna: Widoczna reakcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 L : Co sądzisz o mojej nowej fryzurze? O2 : Podróbka fryzury Celestii. Widoczna reakcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 L: Jak myślisz czy korona mnie pogrubia ? Zandi : Szczerze Elentari ? nie Widoczna reakcja Luny za nazwanie ją inaczej niż Luna ps. dla mnie Luuna zawsze będzie Elentari (Królową Gwiazd, ewentualnie mogoę jej nadać tytuł Quenyjski Isiltari {Królowa księżyca} Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 L: Dzieci, czemu nie chce cie się ze mną bawić? D: Bo musimy ci oddawać cukierki L: "ZAAAAAAAAPPPP" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 L:Co możemy zrobić, by tutejsze kucyki zaczęły darzyć nas sympatią? XXX:Spróbuj zrobić groźną minę i tę sztuczkę z błyskawicami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 L : Dokąd lecisz? o3 : Na księżyc! (sarkastycznym tonem) L : *Powyższa reakcja* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Aż mam 2 pomysły Luna: Tarreth, lubisz mnie? Tarreth: Nie jestem twoim fanboyem! Wolę Celestię. Luna: Linds, czy zrobiłeś to, o co cię prosiłam? Linds: Umm... wybacz Wasza Wysokość... ale... nie za bardzo mogłem to zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 L:kto robił mi zdjęcia pod prysznicem os3:ja L: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 L: pracujesz dla celestii, tak? jak się nazywasz? osoba x: nazywam się bond. james bond. L: O K****!!! -widoczna reakcja byłem dzisiaj w kinie! w berlinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 L: Jaki jest twój ulubiony piosenkarz lub zespół? os3: Justin Bieber L: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 L: Cześć jestem Luna. OS2: Myślałem ze Dark Vader. L:*błyskawica* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 L: więc, myślisz, że jestem ładna? os3: ta, ale Celestia to dopiero jest.....*przerwane przez oberwanie błyskawicą* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Zdecydowaliśmy, że wygrał... Solaris! I jego urocza gra słowna, chociaż nie pasowało, że to niby Księżniczka ma zapraszać do tańca? Przed błyskawicą uratowała go tylko dobra odpowiedź Poza tym postanowiłem wyróżnić userów:Wilczyca27L: Chudnę w oczach! O3: Szkoda, że nie w biodrach. Fraginhttp://i.imgur.com/RfOvX.pngCzas na kolejne dymki do wypełnienia. Tym razem trzeci dymek nie jest obowiązkowy, można go użyć, ale nie trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Os3: Luna wybaczysz mi? Os3: Mam Assassin's Creed III Luna: Wybaczam ci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 L: Nie chce z tobą rozmawiać Ja: No weź , mam cukier w kostkach ! L: Gdzie !!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Ostrzeżenie przed epilepsją, nigdy nie wiadomo czego się spodziewać. Dzięki Soliemu za stworzenie odpowiedniej wersji którą mogłem wstawić na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 O3:No chodź zagramy w Minecraft... O3:...A może w Legends of Equestria? L:No pewnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 OS3: Luna, przegapiłaś NN! OS3:Ale ja mam swoje cukierki... L: Zawsze Byłeś moim ulubionym strażnikiem, wiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 OS3: Luna, słyszałem, że oglądałaś odcinek nowej serii i nic nie rozumiałaś! OS3: Szkoda, że ściągnąłem to z neta z polskimi napisami... Nie to nie... L: U, jak ja Cię uwielbiam!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 OS2: Idziesz na party? OS3: No idz na party. L: Dobra będzie "niezła" zabawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 O3: Luno... Wiem, że się na mnie obraziłaś, ale przyjmiesz moje przeprosimy, gdy usłyszysz, że... O3: OBALIŁEM CELESTIĘ I TERAZ TO TY JESTEŚ WŁADCZYNIĄ!!! L: Kocham cię!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 O3 : Możesz być z nas dumna... O3 : Celestia uwięziona na 1000 lat na słońcu! L : Zawsze was kochałam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 KTOŚ: Bla bla bla, Discord, bla bla bla. KTOŚ: Bla bla bla, Celestia, Bla bla bla. LUNA: Mam taki pomysł. Może weź się zamknij? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Pipscuick: No weź to powiedz, prooooooszę! Pipsquick:To tak fajnie brzmi! Dam ci deser bananowy! Luna: Huzza! Fan is dubbled! I inna wersja! Celestia: Chodź tu coś zobaczyć! Celestia: To Rihana! Luna: GDZIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts