WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Dobra, wykorzystałem cały mój potencjał umysłowy, i wyszło mi coś takiego: Ostatni kadr mi strasznie wadzi, ale cóż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 L: Spełnie jedno twoje życzenie. Czego sobie życzysz? S: Chce być taka super jak Rainbow Dash L: Scootaloo... Jestem księżniczką nie cudotwórczynią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 L: No i kto jest najukochańszą księżniczką? S: Celestia? L: Zejdź mi z oczu kurczaku. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 L: Chcesz mój autograf? S: Myślisz, że po to się szlajam nocą po lesie, żeby dostać od Ciebie autograf? L: Zejdź mi z oczu, podła istoto... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 L:Scootaloo,dlaczego stoisz tutaj bezczynnie w środku nocy? S:Czekam aż Księżniczka Celestia wzniesie słońce.Dzień jest piękny. L:"Przecież noc jest piękna"Scootaloo,czy znasz legendę o Nightmare Moon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Luna: A więc czego się nauczyłaś dziś Scootaloo ? Scootaloo: Tego że jak zbliża się burza to krowy nisko latają księżniczko ? Luna: Nie ruszaj się stąd dzieciaku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rixon Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 L: Słońce wygląda dziś niecodziennie.. Celestia sie postarała S: yyy... ale Księżniczko, na niebie nadal świeci księżyc... L: ehh te małe kucyki... prawie mnie nabrała. Dobrze jednak ze mam swoje rozjaśniające soczewki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Internet mi derpi a dymki sa za małe, więc tym razem - wersja słowna: Luna: Przestań się bać i wzleć nad swoim strachem Scootaloo! Scootaloo: Hej, nie bez powodu mówią na mnie "kurczak". Luna: Oh, przestań! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Luna:Witaj Scootaloo. Scootaloo: Nie powinnaś być na księżycu? Luna: Nie jesteś na bieżąco Kurczaku! i druga wersja Luna: Piękną mamy noc czyż nie? Scootaloo: Aaaaa! Nightmare Moon! Mane six nie wysłały Cię z powrotem na księżyc!? Luna: Gdzie ty żyjesz kurczaku!? A teraz całkiem inny komiks Luna: Czy to bezgłowy ogier jest tym czego się boisz? Scootaloo: Nie, boję się, że wszystkie gwiazdy spadną na mnie! Luna: Oj przestań dzieciaku! To halogramy! Inaczej nie mogłabym ich kontrolować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łiczka Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 L: Zawsze lubiłam dzieci same w lesie bo... S: bo możesz je zjeść? L:Nie! Bo mogę się sprawdzić jago pomocna księżniczka ty głupi kurczaku z kopytami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Nic lepszego nie wymyśliłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 L:Komorowski? S:Kaczyński... L:Idiots... Idiots everywhere!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 To się nazywa instant win! Zwycięstwo zgarnia Soli, ale tuż za nim dobrymi i oryginalnymi odpowiedziami popisali się Future Pony i Fragin! Soli: Future Pony: Luna: A więc czego się nauczyłaś dziś Scootaloo ? Scootaloo: Tego że jak zbliża się burza to krowy nisko latają księżniczko ? Luna: Nie ruszaj się stąd dzieciaku... Fragin: Luna: Przestań się bać i wzleć nad swoim strachem Scootaloo! Scootaloo: Hej, nie bez powodu mówią na mnie "kurczak". Luna: Oh, przestań! Już po świętach, ale wciąż miejscami czuć atmosferę tamtych dni. Luna dostaje/wręcza prezent... a może to co innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoannaDeluga Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 L:Zgadnij co jest tam w środku. SL: yyy...księżyc? L: Nie...Przecież jest On teraz na niebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Luna - mam dla ciebie prezent. Scootaloo - na pewno odłamek księżyca. Luna - rozszyfrowałaś mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 L:Patrz, twój prezent na święta! S:Znowu żel pod prysznic i dezodorant? Serio? L:Niewdzięczny smarkacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 L: Scoot, oto iPhone 4S dla Ciebie pod choinkę. S: 4S? Nie 5? Serio? L: DAT GIMBAZA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 L:Scootaloo,mam dla Ciebie gwiadzkę z nieba! S:Luno,czy Ty naprawdę myślisz że wierzę w tą bajeczkę? L:Kiedyś było zupełnie inaczej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Luna: Mam dla Ciebie prezent! Zgadnij, co to? Scootaloo: Książka "Jak dobrze latać po czterdziestce?". Pewnie już ją przeczytałaś... Luna: A ponoć Celestia nikomu o niej nie mówiła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 L: Dziękuję Ci Celestio za prezent! Nie sądziłam, że dostaną coś po prubie wprowadzenia wiecznej nocy! S: Ale to jest prezent ode mnie... L: Mogłam się domyślić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 L: Zobacz. Dostałam prezent od Zecory S: Dziwne... widziałam jak Zecora pakuje jakieś węże do paczki L: Dzięki. Teraz boję się to otworzyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 L:Patrz, dostałam prezent od Celestii! S:Zapewne kawałek Słońca L:Zapewne, niestety Nie miałam pomysłu ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 L: Spójrz na ten niebieski prezent! Piękny, prawda? S: Eee... on jest złoty... L: Myśli, że zna się na kolorach... Głupi czerwony kurczak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts