Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie :( Widziałeś kiedyś Ferrari? (Ja 2 razy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Oczywiście ^^ Widziałeś/łaś ciekły azot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie :( A chciałbym Widziałeś kiedyś pokaz lotniczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie miałam okazji zobaczyć, nie interesuje mnie to Widziałeś jak ktoś pływa kajakiem po lodzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie... Widziałeś/łaś strzelnicę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie Widziałeś/łaś TV za +20tyś zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie, ale to chyba dobrze.. Widziałeś wielki pokaz obrazków z Domino na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie przypominam sobie Widziałeś mydło za 300zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) Niestety nie Widziałeś/łaś chińczyka? Edytowano Styczeń 2, 2014 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie. Widziałeś/łaś czekoladę do picia z chili i wiśnią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) Nie jedynie bez dodatków. Widziałeś prawdziwą płytę winylową? Edytowano Styczeń 2, 2014 przez Revard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Mam w domu kolekcję Pink Floydów na winylach. Gimby nie znajo. Widziałeś kiedyś wypadek samochodowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Pfu... "Widziałam" to mało powiedziane. Widziałeś klawiaturę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 A skąd. Widziałeś kiedyś swoją ulubioną postać na żywo? () Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Niee :( Widziałeś krowę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Tak, widziałeś/aś stare radio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Jeszcze takie mam! Ciekawostka: Najprostsze radio które może odbierać sygnały można zbudować tak, że nie będzie potrzebowało prądu :3 Widziałeś/łaś 'Murica'nina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) A kto/co to? Ale pewnie nie Widziałeś morze? Edytowano Styczeń 2, 2014 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 America = 'Murica No ba, mieszkałem nad morzem Widziałeś/łaś ocean? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Nie Widziałeś/aś pustynię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Tia, nie raz Wdziałeś/aś 5 wydanie Sly Cooper'a ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Nie, muszę nadrobić Widziałeś/aś PS4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Tylko fotki :( Widziałeś/łaś ferrociecz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 yyy... cokolwiek to jest nie. Widziałeś Rolexa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Eeyup. Widziałeś na żywo Korwina Mikke (oraz opcjonalnie masakrowanych przez niego lewaków) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się