FrozenTear7 Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Tak Czy widziałeś kiedyś prawdziwe dobro na tym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Niestety nie, ale jakieś codzienne dobre uczynki owszem. Czy widziałeś tornado na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Nie. Czy widział ktoś może F - 16 w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Nie :/ Czy widziałeś kiedyś pożar na żywo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Przed moim blokiem. Jakieś debile w nocy podpalili śmietnik. Jechało pod oknami, aż w końcu przyleciała straż pożarna i ugasiła. Podpalaczy nigdy nie znaleziono. Czy widziałeś osobiście dom do góry nogami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Tak Czy widziałeś śmierć człowieka na żywo 😱? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Niestety byłem tego światkiem, piany kierowca jakich nie mało na świecie. Czy widziałeś czterolistną koniczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Tak ale jak dawnooo o matko byłem małym dzieckiem Czy widziałeś na żywo Gracjana? (ja widziałem bo mieszkam osiedle obok niego ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Pierwsze słyszę, raczej nie. Czy widziałeś kucyka na żywo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 (Nigdy nie słyszałeś o gracjanie :O ?! Wipsz na yt Gracjan Roztocki) Tak. Czy widziałeś kiedyś na żywo tonący statek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Nie miałem okazji. Tylko archiwa internetu. Czy widziałeś na żywo JJayJokera(mając na myśli PGA w Poznaniu)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie. Czy widziałeś kiedyś Wawel od środka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Miałem ku temu "małą" wycieczkę. Czy widziałeś kiedyś ładowarkę do telefonu na baterie słoneczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie ;D Czy wiziałeś kiedyś pijanego tańczącego męszczyzne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie xP Czy widziałeś kiedyś słownik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie mam pojęcia chyba nie :/ Czy widziałeś kiedyś stół bez nóg ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Same nogi tak, ale nie stół. Czy nie widziałeś Jasia Fasolę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Widziałem Jasia Falsole na filmie. Czy widziałeś na żywo Donalda Tuska ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 The only in TV bro, tylko nie w mojej. Moja telewizja wiecznie leży w moim pokoju i się kurzy już od ponad roku. Czy widziałeś kiedykolwiek gryzonia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Tak np. mysz,szczura. Czy widziałeś kiedyś księdza Rydzyka? (na żywo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (Twoją mysz komputerową) Eeee Nope. Czy widziałeś na oczy własne oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Jeśli już to w lustrze ;D Czy widziałeś kiedyś bujkę meneli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 W telewizji, której nigdy nie oglądam? Czy widziałeś wywiady z aktorami głosowymi naszego polskiego dubbingu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Tylko z tą co podkłada głos do RD. Czy widziałeś kiedyś tego człowieka którego mam na avku ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Nie jestem pewny, ale według mnie niezwykle podobny do tego pana poniżej. Spoiler Czy widziałeś kiedyś takie gore jak: Spoiler Smile HD, CUPCAKES, Rainbow Factory (Tego najgorszego tutaj nie podałem i zalecam trzymać się od niego z daleka) Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się