Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Nie mam pojęcia chyba nie :/ Czy widziałeś kiedyś stół bez nóg ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Same nogi tak, ale nie stół. Czy nie widziałeś Jasia Fasolę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Widziałem Jasia Falsole na filmie. Czy widziałeś na żywo Donalda Tuska ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 The only in TV bro, tylko nie w mojej. Moja telewizja wiecznie leży w moim pokoju i się kurzy już od ponad roku. Czy widziałeś kiedykolwiek gryzonia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Tak np. mysz,szczura. Czy widziałeś kiedyś księdza Rydzyka? (na żywo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 (Twoją mysz komputerową) Eeee Nope. Czy widziałeś na oczy własne oczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Jeśli już to w lustrze ;D Czy widziałeś kiedyś bujkę meneli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 W telewizji, której nigdy nie oglądam? Czy widziałeś wywiady z aktorami głosowymi naszego polskiego dubbingu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Tylko z tą co podkłada głos do RD. Czy widziałeś kiedyś tego człowieka którego mam na avku ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Nie jestem pewny, ale według mnie niezwykle podobny do tego pana poniżej. Spoiler Czy widziałeś kiedyś takie gore jak: Spoiler Smile HD, CUPCAKES, Rainbow Factory (Tego najgorszego tutaj nie podałem i zalecam trzymać się od niego z daleka) Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Niestety tak :O Czy widziałeś kiedyś księdza który zapierdziela rowerkiem po autostradzie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 I to jak! Czy widziałeś ostatnimi czasy jakieś świetne arty na DA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Chyba nie. Czy widziałeś kiedyś babcie która bije laskom jakiegoś faceta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 (edytowany) Kiedyś tak ... Czy widziałeś kiedyś restaurację Applejack? Edytowano Luty 2, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie ale widziałem alkochol Applejack XD Czy widziałeś kiedyś spadającom gwiazde? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie, meteoryt. Czy widziałeś kiedyś odciski butów w betonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Chyba nie. Czy widziałeś kiedyś na oczy zaćmienie słońca ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Owszem! Czy widziałeś kiedyś zostawioną na pastwę losu parę butów? (Mi się trafiło) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Tak, raz, nad morzem. Czy widziałeś kiedyś żywego pingwina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Na YT. Czy widziałaś/eś o co tutaj biega przedtem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Tak raz w zoo. Pingwin to moje ulubione zwierze ❤ Czy widziałeś kiedyś na żywo Andrzeja Dude? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Prędzej prezydenta mojego miasta. Czy widziałeś, że w przyszłości będą elastyczne monitory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie. Czy widziałeś na żywo Tornado ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Czy widziałeś to samo pytanie u mnie? Czy widziałeś kiedyś szajs na hajs? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Nie. Czy widziałeś dziś telekspres o 17.00 w TV Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się