Spinwide Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Więc trzeba ich zniszczyć! Najwyższe dobro wcale nie oznacza władzy absolutnej ludzi! TRZEBA TO POWSTRZYMAĆ! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Ohh my zniszczymy ich boga < najpierw morale i wszystko co uważali za słuszne > a potem resztę która się nie przyłączy do nas . Urządzimy sobie rzeź . Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Z tą rzezią to przesadzasz proponuję nie "zabijać ich Boga" bo zwali się na nas cały Chaos itp..... Pomyślmy nad innym rozwiązaniem Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3ae1ryQJkc8&feature=channel&list=UL Zarządzam zbiór floty kasty Powietrza . Niech wzbija się w powietrze wszyscy nasi bracia a transportery zostaną wypełnione kasta ognia i kasta ziemi. Kasto niebian wiem ze nie mogę wam rozkazywać ale proszę niech przynajmniej 1 z waszych dołączy do grupy desantowej na Terre. Zbiór floty w punkcie I-23-12. Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Mój oddział jest na twe rozkazy Kor'o ZA NAJWYŻSZE DOBRO! Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Desant planujemy na kiedy indziej!!!!!! Aun'va nie życzy sobie inwazji na Terrę!!!!Wyczerpało by to nasze zasoby poza tym misja ta to samobójstwo!!!!Proponuję nawiązać sojusz z Eldarami.Ponadto proponuję nakłonić Chaos do siania Chaosu na planetach w pobliżu naszego Imperium:derp2: Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Nie będziemy musieli pokonywać wszystkiego po drodze Fio'la. Wystarczy ze mamy NIRVASHA 01 i SEWEN SWELL. Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Nie mogę się na to zgodzić Fio'la. Plugawe bestie chaosu trzeba zniszczyć,nie wdawać się z nimi w negocjacje! Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Mimo wszystko dajmy.....tydzień kaście Niebiańczyków do zastanowienia się.....tylko tydzień Nie możemy atakować puki nie zastanowimy się jakie konsekwencje będzie miało zniszczenie Imperium.....zniszczenie Imperium może doprowadzić również do naszego zniszczenia!!!! For The Greater Good!!!! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Nas nikt nie zniszczy Fio'la. Jesteśmy potężni, mamy po swojej stronie takie krążowniki jak NIRVASH i EVANGELION. Chaos nam nie straszny poza tym przy oku terroru nadal krąży światostatek Ulthve a ja wieże ze zatrzymają chaos. Tak naprawdę to Eldarzy niszczą chaos a nie Imperium. Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Nie bądź głupcem Kor'o. Możemy walczyć z jednym wrogiem ale nie ze wszystkimi! Eldarowie zaś nawet z całą swoją mocą sami nie zatrzymają ciemności kryjacej się w oku terroru. Do tego zadania potrzebują naszej pomocy! Jednak Fio'la ma rację,nie możemy szturmować Terry,jeszcze nie. Nie jesteśmy dość silni by sami walczyć na wielu frontach. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Jak tu Tarreth wparuje to może być niewesoło:ming: Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Och czy ja wam nie wytłumaczyłem ze mamy SEVEN SWELL po swojej stronie. Zniszczymy terre i znikniemy z pola bitwy jakby nas tam wogule nie było. Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Hrrn.. Hrrrrn Hrrnn... Naprawdę taki jest wasz plan? Hurra!! Na Terrę frontalnym atakiem!!! Opowiem wam historię, z czasów gdy jeszcze was nie było, niebiescy. Gdy patriarcha Horus zdradził, a jego ciemne legiony ruszyły na Terrę, ich siła była większa, niż wasza obecna flota. Wspierały ich mroczne potęgi, ludzkość była rozproszona i zdezorganizowana. A i tak Horus został powstrzymany. Więc liczycie, że z powolnym napędem nadprzestrzennym, zdążycie przed flotą Imperialną, dotrzecie do trzeciej planety układu i... zabijecie najważniejszą osobę w Imperium... Hrrn.. Hrrrrn Hrrnn... Nawet, gdyby wam się udało, to pamiętajcie że taki atak rozwścieczy całe Imperium, oleją chaos i za honor postawią sobie potraktowanie każdego Tau Exterminatusem. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Ahh jakie piękne słowa wypowiadają Gue'la. Twoje zacofanie jest jednak prawdziwe. SEVEN SWELL nie jest bronią. Ale ty i tak nie pojmiesz co i jak się stało. Link do komentarza
Tarreth Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Chyba jednak zmienię plany. Zakładały zostawienie was samym sobie jak długo się da, lecz tak się chyba nie da. Nasza technologia floty przekracza waszą... Poza tym bez rzucenia swoimi planetami w Segmentum Solar nie dolecicie dalej, jak do granic Ultramaru. Nie pozwolę, by jakiś plugawy Xeno śmiał grozić zniszczeniem Świętej Terry. Daję wam ostatnią szansę na schowanie się tam, gdzie chować się powinniście - i walczyć z Tyranidami, bo chyba was zjedzą. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Och jakże kolejna wspaniała wypowiedz tym razem samego Lorda Inkwizytora. Dobrze jednak ze tym razem technologia jest po mojej stronie. Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Z Herezją to było tak: była rzeź, oblężenie Terry etc.. Chaos mógł wygrać. Ale nie wygrał. Dlaczego? Na nasze nieszczęście Horus opuścił tarczę swojego statku (po co? ) i pozwolił Panu Warzywku teleportować się na jego statek. Kiedy skrzyżowali miecze, Horus powalił Imperatora i zawahał się podczas ostatecznego ciosu. I to nie była żadna interwencja sił imperialnych ani Imperatora. To był błąd Horusa (zresztą ostatni). A Lord niech się nie martwi: jak nas zjedzą to wrócimy. W wiele gorszej formie Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Wola boska. Co poradzisz A chciałbym zobaczyć próbę DOTARCIA do Terry. Bo niezauważona to ŻADNA flota nie ma prawa tam dotrzeć (to byłoby za łatwe dla GW rozwalenie potęgi Imperium). Link do komentarza
Tarreth Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ach, Ci heretycy. No, to teraz sobie radźcie. Niech wasza potężna flota się tym zajmie. Wydaje odpowiednie rozkazy, prosi o odpowiednią pomoc itd. Link do komentarza
Sindri Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Wracając do ataku na Terrę, Tau nie da rady jej spacyfikować. Z jednego prostego powodu: dotarcie tam zajęłoby setki (jak nie tysiące lat). A tak poza tym wynoszę się stąd! Jadę na urlop do Oka Grozy *otwiera wyrwę w Osnowie i tyle go widziano* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ale czy ja mówiłem o jakimś dotarciu lub locie w stronę terry. Eldazy niszczą wyrwy w osnowach + burze psioniczne . A oni już do nas wysłali cześć wojsk z rożnych swiatostatkuw. Sorry klimuk777 ze ci niszczę play ale nie uda ci się. Co do floty Imperium która kroazy nam nad głowami - wystarczy wysłać EVANGELIONA 01 pod ich flotę lub tyranidow i uruchomić ponownie BERSERKA < dla tych którzy nie pamiętają na czym on polega wyjaśnię : wysyła potężna fale elektryczno psioniczna która niszczy i smaży wszystko dookoła tylko nasze tarcze zamieszczone na stacjach bojowych są w stanie przetrzymać ten napór energii >. Wiec narzazie nam nic nie grozi. A co do ataku na terre mamy SEWEN SWELL . Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Użyjecie BERSERKA raz. Zniszczycie kilka okrętów. Na ich miejsce przyleci dwa razy tyle, obładowanych bombami. Imperium nie jest głupie, nie wyśle całej floty do jednego ataku. No i pozbawicie się broni przeciwko Tyranidom... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ale nie powiedziałem kiedy tez użyjemy. Łatwiej będzie niszczyć "te kilka okrętów" po kolej niż wszystkie na raz . A o SEWEN SWELL wam nie opowiem bo nie będzie niespodzianki . Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A jak te floty się przebiły przez Imperium ? Wyrwy zostają zatykane a nie zniszczone zapamiętaj to Gue'la! To co napisałeś to tylko domysły ponieważ nie wiesz co tam się dzieje jesteś przecież w tym swoim wymiarze czy jak mu tam było. A jeśli jesteś na 1 z naszych planet to nie wiesz czy naprawdę te wszystkie floty już po prostu nie istnieją. Link do komentarza
Recommended Posts