KochamChemie Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Dobra Shas'o kieruj naszymi wojskami, ja w tym czasie dam koordynaty na spuszczenie bomb fuzyjnych......ale Chaos będzie się fajnie smażył ...ale ok trzeba przygotować mniejszą wiązkę grawitonów....do wystrzelenia....przemieścimy to coś co zostało z Tyranidów gdzieś daleko w kosmos.....*wymierza wiązkę tuż za ten "twór"*....teraz się uda wszystkie problemy z działem rozwiązane....człowiek uczy się na błędach:rd11: Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Czołgi hammerhead wesprzeć eldarów. Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Ale czy to załatwi problem ZANIM to wszystko je:yay:nie? Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Klimuk potrzebowałbyś psionicznego wybuchu, o sile wszystkich eldarskich psioników, aby stworzyć nowe oko grozy. T nie jest czarna dziura, a psioniki nie zamkniesz w pudełku i załadujesz do działa, prawda? Gdzie ten bodzio. Przyda mi się, musimy przyszykować broń główną... Jeśli siły chaosu zbliżą się do działa, to będziemy zmuszeni zaatakować planetę wszystkim co posiada Alpherius Titanus. Na chwilę obecną jednak nie ingerujemy... Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 To ma tak olbrzymią grawitację' date=' że pochłonie WSZYSTKO i ani drgnie z miejsca...[/quote'] Ta jasne a jak brzmi 1 zasada dynamiki Newtona??W kosmosie nie żadnych oporów ruchu więc...wszystko da się ruszyć.. Dobra....zostało jeszcze *rozgląda się po hangarze* aaaaa....ta wielka bomba chemiczna........niestety jest to pojazd do misji samobójczej:facehoof:(powinenem był to dopracować ale teraz za późno).....kto się...zgłasza??.. Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Shas'ui na rozkazy Więc wygląda na to że jednak tu zginę?Skoro to zniszczy plany mrocznych bogów to jestem gotów na to poświecenie. Powiedz tylko co mam zrobić Fio'la! @Down. Matalos psujesz mi epickość bohaterskiego kamikaze. Przestań Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 On bardzo chce. Wie o tym Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Ehem co do 2 oka grozy: potężny psionik nadal jest na planecie hello !! Wysłałem oddział snajperów aby go zneutralizowali. Shas'ui jestem zadowolony z twojego wysokiego morale ale jest nas zbyt mało aby wysyłać wojowników na misje samobójcze. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Ok.....dobra niech zginie dla....Większego Dobra i Imperatora(w końcu trochę trochę Chaosu rozwali....co nie??) Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Jak już mówiłem...za mały horyzont zdarzeń i za mała masa.....nie ma czarnej dziury.... Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Proponuje sprawe Shas'ui oddać w ręce niebianina... on zdecyduje. chemiku może zaktualizujesz liste Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Łeee a ja kamikaze chciałem NIE MAMY niebianina Link do komentarza
Bodzio Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Aaaa! Cholera! Już jestem! Nie spóźniłem się, prawda? *patrzy na wciąż szerzącą się destrukcję* No tak... Już jestem Matalosie! Przyrządy obserwacyjne na dziale Tau, wypatrują wszystkich anomalii. Wszystkie systemy broni w pełnej gotowości... no, może prawie wszystkie. Oprócz tego ładnego. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Co do wyrwy która się powiększa to wyśle ja do osnowy i nic się nie stanie. *Staje w środku kręgu stworzonego przez Piewców Upiortetu i wymawia słowa mające przenosić co się chce od najmniejszych kamyków po gigantyczne floty. Piewcy Upiortetu wzmacniając swoim śpiewem wzmocnili i powiększyli działanie mojej psioniki która już zaczęła działać i pochłaniać dziurę. Po całym procesie usiadłem ze zmęczenia i rozkazałem dalej walczyć z wrogiem na ziemi. Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Dobrze mi służyłeś. Ruszaj i walcz, ku chwale Imperatora. Możesz go spokojnie poniewierać. Kiedyś był seryjnym mordrecą... Klimuk, jak jesteś taki uparty, co do nowego Oka Terroru, to leć robić je gdzie indziej. I dalej potrzebujesz psioników, nie wybuchu grawitacyjnego... Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Łeee a ja kamikaze chciałem NIE MAMY niebianina Hmm. w takim razie Ty decyduj. ale wybierz mądrze nie chce stracić drugiego dowódcy. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 *ustawia nowe współrzędne i sterowanie za pomocą komputera naziemnego*tak powinno być w sam środek...ok....ruszaj...niech chaos się rozpuści:crazytwi:...... Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Czyli,że wybierz pomiędzy samobójstwem a przeżyciem ale wybierz tak,żeby nie zginąć co? Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 żegnaj Shas'ui ;_; To leci czy nie? Po prostu ci przypomniałem co na ten temat myśle. Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie bój się,super bomba chemiczna,to za mało żeby zabić takiego Spinwide'a jak ja....prawda? Spin wsiadł do samolotu wypełnionego bombami i odleeeeciaaaaaaał.Albo i nie bo się zgubiłem ;_; Teraz na poważnie: Każdy pisze co chce,Matalos o serwitorze,Red o zamykaniu dziury psioniką a my o moim kamikaze. Zdecydujmy może które zakończenie wybrać co? Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Dobra....Ide walczyć z chaośnikami dalej.Dobra żołnierze,nie ma kamikaze! Do walkiiiii!!! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Wybierzcie mój pomysł ponieważ najmniej strat by było. Link do komentarza
Matalos Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Czyli serwitor się jednak na coś przydał. Bodzio, szykuj tajną broń Alpherio Titanis. Zbliża się moment chwały, no i będzie spoko... Link do komentarza
Spinwide Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Srry Red.Leci serwek. A teraz wracając do walki Spin stracił już połowę swojego oddziału,pomimo zniszczenia Tyranidów,przeważające siły chaosu wciąż nacierały i nacierały.Musiał co parę minut ciągle wzywać wsparcie bo niemal na całej linii frontu oddziały Tau wciąż otrzymywały straty.Wychylił się by oddać strzał i zobaczył unoszący się topór ogromnego berserkera Khorne'a... (Nie NIE ZABIJAM SIĘ LOL) Link do komentarza
Bodzio Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Matalosie, wszystko przygotowane na pierwsze użycie. Jesteś pewien, że to dobry pomysł? Nawet tego nie testowaliśmy... *widzi post powyżej używając mocy korzystania z forum* Okej, nic nie mówiłem... Czekamy na rozkaz. *sorki klimuk, musiałem kiedyś coś takiego zrobić* Link do komentarza
Recommended Posts