AdanorPL Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 AdanorPL. Specjalizacja: Pancerz bojowy Broadside. (XV-88) Gotowy służyć Wielkiemu Dobru! For the Greater Good! Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Byłbym wdzięczny za stopień Shas'? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Teoretycznie pancerz Broadside'a jest zarezerwowany dla weteranów.....więc stopień Shas'ui powinien pasować.........poczekaj wpiszę cię na listę... For The Greater Good:salut: Link do komentarza
Sindri Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Więcej nas? Dobrze. Witaj w Tau'va, Adanor. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 1.Ahzek-Aun'vre 2.niezwyciezony1-Shas'o 3.kochamchemie-Fio'o 4.Sindrii-Aun'saal 5.Biszkopcik-Fio'El'Vior'la 6.Spinwide-Shas'ui 7.AdanorPL-Shas'vre Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A więc witaj w kaście ognia towarzyszu broni Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 A nasza wersja głosi,że Tau są tak dobrzy,że nawet kejos nie może ich splugawić IN YOUR FACE! Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Chaos? Eee tam, dobrze, że nie dostali się w łapy dark eldarów. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 trochę propagandy ale w jakim stylu xDD Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Dobre to jest xD. Link do komentarza
Spinwide Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 O temat dycha :3 jak ja tu dawno nie byłem Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Dołączać a wasze zycie będzie jak na plakacie! Link do komentarza
Sindri Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Eeee to znaczy jake? Link do komentarza
Iron Shield Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Coś w tym guście jak sądze Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 HAHA ten eldar nie zdążyłby podejść ewentualnie krooci by go zatrzymali. Sindri znaczy się lepsze niż w Imperium. Link do komentarza
Spinwide Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wszędzie jest lepiej niż w imperium Co oni mają? Space Marines tylko, a oni żyją w celibacie Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 hehe w dodatku ten gue'la dodaje zdjęcie nie swojej frakcji.Czyżby wie ze imperialni nie umieją walczyć? Link do komentarza
Matjas Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Nyuuuuuu Kcem być kotem w Tau i mordować zuych ludziiii. Jestę Gue. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Nie będziesz Gue drogi Matjasie2211 ponieważ my nie zmieniamy rasy....ale za to..*wprowadza Matjasa do lakierni....*brzdęku,brzdęku...szuuuu,szuuuu*....widzisz teraz masz piękny znak Tau na naramiennikach oraz piękny różowy pancerz......czekaj....co?!.....prosiłem o "Ochrę Tau"!!.....w sumie..nieważne:rd11:.....witamy w Tau Shas'la A teraz do treningu:ming: For The Greater Good!! Link do komentarza
Matjas Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Chcę kocie uszka i czerwony pancerz ;-; Link do komentarza
KochamChemie Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Skoro to takie ważne....hmmm....pomyślmy.....Wiem!! *naciska dziwne guziki na panelu kontrolnym dronów* Zaraz przyspawamy tobie kocie uszka:qKFPC:....nie wiem w czym ma to pomóc, ale skoro chcesz... Jeśli chodzi o kolor...to cóż...przemaluje się *Woła jakiegoś Fio'la* -Proszę przemalować go na czerwono....ale najpierw masz usunąć ten różowy.......lakier:rd11: -Tak jest! -A tak poza tym.....to po co nam ta różowa....farba? -Yyyyy....nie wiem do końca, ale ponoć był używany do malowania nowych rodzajów pancerzy bojowych. -Aha.......nieważne... A więc załatwione....a byłbym zapomniał...karabinu pulsacyjny odbierz w zbrojowni! For The Greater Good:salut: Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wychyla głowę z bramy osnowy. - Whazzzaaaaapppp. - Po czym - Witajcie Tau'va, jak tam chaos wam nie sprawia problemów? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Witaj...chaos powiadasz.....*rozgląda się*....czekaj...*przeszukuje najnowsze raporty drużyn zwiadowczych oraz satelit*.....na szczęście nie ma problemu z chaosem. Czasem jakaś chmara Tyranidów nas nawiedzi ale to nic wielkiego:fluttershy5: Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wychodzi z bramy. - A to dobrze, przyjechałem do was na wakacje. Oczywiście jeżeli nie będzie to wam sprawiało kłopotów . Link do komentarza
KochamChemie Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 ...zostałeś skazany na banicję?....poza tym możesz się tutaj rozejrzeć ....tylko niczego nie dotykaj.....bo się pogniewamy:flutterage: Dobrze nie wiem po co tu przyjeżdżasz tak w ogóle, pewnie jesteś potrzebny na światostatku... Nieważne....baw się dobrze:flutterage: Link do komentarza
Recommended Posts