Gandzia Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 -Widzisz, techkapłanie dowodzący tym jakże pięknym Tytanem? Heretycka Gwardia zdradziła Imperatora i pomaga niewiernym Tau i Eldarom, którzy obrazili waszego Imperatora! Fire at will, byle nie do nas!- Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Eldar spojrzał się na Redona. Chwilę pomyślał, bo długo nie rozmawiał ze swoją rasą. Wreszcie powiedział powoli - Zwą mnie Q. Bez żadnych dodatków, gdyż nie urodziłem się wśród swoich. A teraz powiedz mi drogi Redonie, czy ta planeta jest zagrożona przez jakieś statki lub inne obiekty ponad atmosferą? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Jest zagrożona przez 2 zarazy. Jedną tych tu nekronów których trzeba zniszczyć co do ostatniego oraz tyranidzi na swoich flotach rojach. Wchodząc do bazy Tau jeden z przyjacielsko nastawionych strażników kiwnął głową. Odpowiedziałem tym samym. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Elgar westchnął i wzruszył ramionami. - Eh no to Ka`hak będzie musiał trochę powalczyć. Kiedy Elgar przechodził koło strażnika złapał za broń przytwierdzoną do kolana, nieufnie spojrzał na strażnika. Powiedział do niego - Ostrzegam jeśli ktoś tknie moją broń to pożegna się z tym światem raz na zawsze. Po czym poszedł za Redonem czasem kulejąc. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Spokojnie bracie. Nikt tu cie nie tknie. Wiedzą że chcemy im pomóc obronić ich domy. Jeżeli przeżyjemy to wrócimy na mój światostatek. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Eldar wzruszył ramionami. - Ja tu tylko wylądowałem awaryjnie. Drogi Redonie czy mógłbyś mi przydzielić kwaterę, chciałbym się odświeżyć po podróży i zdjąć Eldar powiedział to z bólem, bo ból nogi coraz bardziej się nasilał. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Chodź za mną bracie - Poprowadziłem swojego pobratymca wzdłuż baraków do budynku. Weszliśmy do niego i wskazałem mu łaźnie. - Tu możesz opłukać kurz z ciała. Jeżeli chcesz mogę ci dać lepszą Eldarską zbroje. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Eldar usiadł na boku i nacisnął panel na tylnej części nogi. Klapa tam otworzyła się. Eldar wyjął jakiś panel i schował go do plecaka. Nacisnął panel na ręce i jego zbroja otworzyła się. Poleciała para wodna z boków i ukazało się ciało umięśnione z ranami. Eldar zostawił zbroję, która od razu się zamknęła i otoczyło ją pole ochronne. Eldar wszedł do wody i położył się. Widać było po nim uspokojenie. Q oczywiście miał w prawej ręce pistolet który wyraźnie polubił wodę. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 - Poczekam na zewnątrz - Powiedziałem wychodząc. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 -Widzicie, słudzy Boga Maszyny? Zostaliście olani przez Eldarów. Wychodzi na to, że zaoferowałem najwięcej?- Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Q wyszedł z łaźni oczywiście w zbroi która wydawała się czystsza. Q zapytał się Redona - Więc co teraz drogi Redonie? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 - Nie wiem, odesłałem swoją straż przyboczną do światostatku. Ja będę pomagał tutaj w walce z nekronami. Jeżeli chcesz mogę ci zapewnić bezpieczną podróż na jakąkolwiek planetę zechcesz wyruszyć. Jeżeli zostaniesz bardziej mi się przydasz, widać po tobie że wiele walczyłeś i że masz doświadczenie niezbędne do prowadzenia oddziału. Będziemy wspierali Tau jak długo się da. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Q powiedział do Redona cicho - Przylatuje po mnie niedługo jeden z moich myśliwców - niszczycieli. Wiesz takie statki 5 razy mniejsze od Światostaktów. Mogę wam pomóc pozbyć się tych 2 statków na orbicie. A teraz chce zobaczyć wasze centrum dowodzenia. Q wyprostował się i schował broń. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 - Ja tu nie dowodzę. Ale jak chcesz to mogę cie zaprowadzić do dowództwa Tau, jeżeli cie to usatysfakcjonuje. - Spojrzałem po Q - Czyli jesteś piratem, no nic jakoś to przeboleje. A może byś coś zjadł? Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Q jakby się zdenerwował. Złapał Redona za ramię i powiedział mu prosto w oczy. - Nie jestem piratem, jestem kapitanie floty i miałem misję na pograniczu. Q puścił Redona i jeszcze raz się na niego spojrzał - Jeszcze raz nazwiesz mnie piratem to zostaniesz tutaj już na zawsze. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Q powiedział do Redona cicho - Przylatuje po mnie niedługo jeden z moich myśliwców - niszczycieli. Wiesz takie statki 5 razy mniejsze od Światostaktów. Sprzeciw! Objection! Veto! Myśliwce to statki małe - największe w młotku mają wprawdzie 100 metrów, ale pojawiają się tylko raz i nie odgrywają w zasadzie żadnej roli. Światostatek, jak sama nazwa wskazuje, jest spory (Przykład) Więc na pewno nie myśliwce, a już na pewno nie 5x mniejsze. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 To było oszustwo drogi gandzio. Q oszukał go z powodu tego że ma coś innego do ukrycia. Link do komentarza
Guardian Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 twoje oskarżenia są bez celowe Nekronie! Jesteśmy tu z misją ochrony floty przed atakiem obcych, nasze działania pobłogosławił imperator, jesteśmy neutralni wobec was.... chciej by tak pozostało.... Do dowódcy Tytana , nie słuchaj jego bluźnierczej mowy, jesteśmy sługami imperatora jak ty , nie mamy wrogich zamiarów wobec ciebie.... Guardian bez odbioru Link do komentarza
Recommended Posts