Dead Radio Man Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 - Ja tu nie dowodzę. Ale jak chcesz to mogę cie zaprowadzić do dowództwa Tau, jeżeli cie to usatysfakcjonuje. - Spojrzałem po Q - Czyli jesteś piratem, no nic jakoś to przeboleje. A może byś coś zjadł? Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Q powiedział do Redona cicho - Przylatuje po mnie niedługo jeden z moich myśliwców - niszczycieli. Wiesz takie statki 5 razy mniejsze od Światostaktów. Sprzeciw! Objection! Veto! Myśliwce to statki małe - największe w młotku mają wprawdzie 100 metrów, ale pojawiają się tylko raz i nie odgrywają w zasadzie żadnej roli. Światostatek, jak sama nazwa wskazuje, jest spory (Przykład) Więc na pewno nie myśliwce, a już na pewno nie 5x mniejsze. Link do komentarza
Guardian Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 twoje oskarżenia są bez celowe Nekronie! Jesteśmy tu z misją ochrony floty przed atakiem obcych, nasze działania pobłogosławił imperator, jesteśmy neutralni wobec was.... chciej by tak pozostało.... Do dowódcy Tytana , nie słuchaj jego bluźnierczej mowy, jesteśmy sługami imperatora jak ty , nie mamy wrogich zamiarów wobec ciebie.... Guardian bez odbioru Link do komentarza
Recommended Posts