Skocz do zawartości

Pytania do Celestii

Tarreth

Recommended Posts

Witaj o największa. Przybyłem z krótką listą pytań, wprost do ciebie.

1. Czy zamierzasz przeznaczyć środki pieniężne w rozwój elektroniki?

2. Czy zamierzasz przeznaczyć środki pieniężne na rozwój transportu publicznego?

3. Czy planujesz rozbudować technologicznie powietrzną? (chodzi o samoloty itp.)

• 4 months later...
  • Odpowiedzi 258
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Witaj przepiękna księżniczko:celgiggle: Jakiż to wielki zaszczyt móc z tobą rozmawiać :)

1.Jak Ci się podobało w Zamku Królewskim, na Starym Mieście w Warszawie? Widziałem zdjęcie, na którym Ty Celestio razem z Twilight Sparkle i siostrą Luną zwiedzacie ten piękny zakątek :)

2.Czy słyszała Wasza Wysokość o czymś takim, jak człowiek?

3.Od razu powiem, że z księżniczek Pani jest zdecydowanie najlepsza i najpiękniejsza:rd6:Ale rozumiem, że z takim Discordem, to nie mam szans, bo nie mam tej charyzmy i magii chaosu, choć miałem okazję go poznać osobiście :P

4.Czy wśród Pani uczniów są również ogiery, bo jak na razie widziałem tylko klacze?

5.Czy mogę liczyć na pozwolenie na miesięczne wakacje w Equestrii, pozostając jednak w postaci człowieka?

6.Mogę przytulić Waszą Wysokość? (oczywiście zanim strażnicy nie zdążą mnie posiekać :D)

7.Czy jest jakiś kucyk, którego Pani zwyczajnie nie lubi? Nie licząc w to wrogów stanowiących realne zagrożenie.

8.Czyli alicorny zaliczają się do kucyków? Bo u nas na ziemi są stworzenia zwane końmi, które są większe i smuklejsze od kucyków, Pani bardziej konia przypomina :P

9.Czy któryś strażnik jest Pani ulubionym?

10.Jak podoba się Pani sobie z głosem Elżbiety Jędrzejewskiej?

Edytowano przez SebastianRichCountryOwner

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Jak by tu zacząć...

Wielka i miłościwie panującą księżniczko Celestio! 

Czy czysto teoretycznie pegaz lub kuc ziemski też mógł by stać się alicornem?(To marzenie Big Macintosha:bigmacintosh:) Czy może nie było by to możliwe że względu na jakieś braki w magii( wiadomo skrzydła są obsługiwane jak inne kończyny a róg...)?

Ile czasu panujesz nad Equestrią?

Czy miałabyś ochotę na długie wakacje bez tego ''wasza wysokość'' i całego szumu jaki kucyki robią gdy gdzieś przebywasz?i

Kiedy byłaś mała to tobą i Luną  zajmowały się piastunki bądź nianie? 

Czy gdybyś miała możliwość zostać zwykłym kucykiem, (twoje miejsce zajął by sobowtór rządzący równie dobrze jak ty)to skorzystała byś z okazji?:celestia:

Edytowano przez Christina
Zapomniałam dodać emotki :)

• 2 years later...

Mam kilka pytań:

1.czy oglądałaś jurassic world's? Bo jeśli tak to czy sądzisz że indominus rex mogła by się zmienić dzięki magi przyjaźni?

2.skąd do jasnej siasnej rainbow dash wie o czołgach ?

3. Po co hodujecie prosiaki skoro nie jecie mięsa?

4.Czy przed kucykami były jakieś inne stworzenia ,bo u ludzi były dinozaury ,a u transformerów predakony ?

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts
  • Utwórz nowe...