D'yer'ailt Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Nie łudź się to nigdy nie nastąpi xD MEDYK ! Chcę już wakacje ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 to idź do sklepu,kup kolorowankę i lody,koloruj,jedź i czekaj xd Medyk! Nie mogę przestać oglądać PruHuna na Tumblrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 A co to na Equestrie jest?! MEDYK!!Czy na sali jest pilot!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 gdzieś jest... Medyk! Chce już do szkoły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 CO!?....*dzwoni z komórki*Halo?czy dodzwoniłem się do psychiatryka? MEDYK!!!Postrzelili medyka!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 To dzwoń po sanitariusza Medyk! Autobus mi się spóźnił!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 W apteczce mam rozkładany samochód XD Medyk!!! Zjedli mi ciasto czekoladowe!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Kup sobie nowe. MEDYK! Nie mogę przestać słuchać Nightcore'u! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Tu masz linka http://www.youtube.com/watch?v=Ax-z4bBu2Nc który ci pomoże zapomnieć o tym Medyk!!!Dzwoń po straż!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Nie mogę, jem ciasto! Medyk! Piosenka powyżej to zło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Wyłącz ją MEDYK! Przywaliłam w drzewo i złamałam sobie skrzydło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Do amputacj MEDYK!!! Cofam się do przodu w rozwoju 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Idź do szkoły. MEDYK. Boję sie że stracę skrzydło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Oj tam,przeżyjesz Medyk! Nie dość żę chcę do szkoły to moje uszy zostały zgwałcone przez tą oto piosenkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Kup pigułki. Medyk. Telefon mi się zacina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Walnij nim o ścianę, powinno pomóc. Medyk! Jestem uczulona na disco polo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Jesteś normalna. Medyk! Boli mnie noga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 zjedz żelki,przejdzie c: Medyk! Chce zostać zgwałcona uśmiechem Rumuna~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Eee....W gabinecie powinienem taki mieć XD MEDYK!!!Jesteś ranny!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Skalpel siostro, będę operować. Medyk! Nie mogę zasnąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 A pamiętasz o tym żeby nie pić i nic nie brać przed snem nie zdrowego? Medyk!Dziwny Rumuński wampir gryzie mi rękę i świeci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Odłącz go od prądu Medyk! jestem leniwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 To nie leń się tak. Idz zapier na pole. Medic!!!! Charge me doctor!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Czekaj w sprawdzę w Google tłumaczu Medyk!!! Nienawidzę klasy medyka bo są oni do niczego!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Nic na to nie poradzę Medyk!Nie mam kogo katować Higurashi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się