Lisica Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 To ich znajdź MEDYK! Mam ciastka, ale nie mam na nie apetytu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Weź Appetizer. MEDYK! Zjadłem za dużo serowych naczosów :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Zażyj cyjanek potasu, uważam, że to ci pomoże. Medyk! Chamstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Tego dzisiaj uświadczyłem.... MEDYK!!!!Doktor odmówił mi udzielenia pomocy w sprawie zapalenia ucha!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Mój lekarz już jedzie MEDYK! Niemcy zbombardowali stolicę Polski!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Mówi się trudno Medyk!Gardło mnie bardzo boli! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) Wlej sobie w gardło butle syropu. MEDYK! Mój sok się wykrwawia! (kończy się) Edytowano Maj 29, 2013 przez Piter009 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 (edytowany) Kup drugi. MEDYK! Mam nagły niekontrolowany napływ niemających sensu myśli. Edytowano Maj 30, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Całe życie nie ma sensu, więc to nieszkodliwe. Medyk! Nie nadążam z istnieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Nie musisz, bo życie nie ma sensu, więc istnienie w sumie też nie... nie? MEDYK! Aatrox jest OP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 To niech go Riot znerfi. Medyk! Siedzę na brązie 4... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Urzekła mnie twa historia. Medyk! Ja chcę na wycieczkę do Czarnobyla ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ta też chcę,łączmy się razem w bólu ;-; MEDYK!Ja chcę zamieszkać w jakimś kraju Nordyckim ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 To tam jedź, ew. pogadaj z moim sąsiadem, on się przeprowadził do Finlandii i przyjeżdża na wakacje do domu. Może zabierze Cię ze sobą. MEDYK! Kabanosy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Smaczne som! Medyk! Chcę do przenieść się do Szwecji i zdobyć tamtejsze obywatelstwo ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Zabierz mnie ze sobą!!!11! MEDYK!Wolę śliczne piksele od ludzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 I co z tego? Twoja sprawa. Medyk! Potrzebuję cyjanku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Od czego jest internet? Medyk! Brat mnie wkurza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Zabij... Medyk! Ja chcę całą sagę wiedźmina! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Poszukaj na Allegro MEDYK!Oficjalna Piosenka Nordysiów nie zgadza mi się z ich charakterami,są za troskliwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delet this Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Zatkaj uszy garnkami.... MEDYK! Moja mama zjadła mi psa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Powiedz jej smacznego, może się podzieli. Medyk! Pożycz mi swój skalpel! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 srly,ja ni mom MEDYK! Zaczyna mi się podobać AmeCan,Spamano i UsUk! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 To twój problem, nie mój. Medyk! Ukąsił mnie wąż! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 To teraz ty go ukąś! MEDYK! Mrówki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się