Lisica Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) *facepalm* MEDYK! Czyje się nielubiana i odrzucona na bok ;-; Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Medyk!SZKIP SZKIP SZKIP OPYN! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Może chcesz czypsa? MEDYK! KYDEM! ECHC ENOLOS YSPIZC! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 AJ KENT SINK,JOR NAJS,JOR SEJS!!!1 Medyk!Trochę mi tęskno za dyskotekami na koloni ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Ja załatwiam sale i kulkę dyskotekową a ty załatwiasz muzykę MEDYK! Lubisz paprikowe czypsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 A lubię Medyk!Wyszło mi że jestem Yandere chociaż ja bardziej pasuje do Kuudere Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) Nie bo jesteś Azis Mrasish! MEDYK! Jak się dostać do praźródła wszelkiej wiedzy? Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Ogłoś się bogiem MEDYK! Mam za dużo puchu co robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Gul się łowiecko MEDYK! Lubisz Azisa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Uważasz że siebie nie lubie? Medyk!Alah Agbar! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Gdzie? MEDYK! KURCZAKI I ZIEMNIAKI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie dzięki, już jadłam. MEDYK! Skończył mi się napój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 To weź inny. MEDYK! Bo wołam Medyka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Ale Medyk nie przyjdzie MEDYK! Masz białe gołębie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Białasy zawsze w gotowości w mojej armii,dont scared Medyk!Przytulisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Przytulę *hug* MEDYK! Kocham Within Temptation, ale moje uszy już ich dłużej nie zniosą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Wiesz co to oznacza? Czas na krwawienie z trąbki Eustachiusza... Medyk. Ból. Wszędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Trzymaj Tomku "Podaje tabletki przeciwbólowe" Medyk! Daj mi jakiś pomysł bo już nie wiem co chcę szkicować ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Naszkicuj ruiny przemierzane przez samotnego, poranionego wędrowca. Medyk. Wena mi się kończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Zalecam opierdzielanie się. Kiedyś wena wróci. Medyk! Złamał mi się szynszyl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 A mówili, że trzeba uważać. Medyk! Mam raka w stawie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 To go zjedz, albo zawołaj Beara Grylls'a. Pomoże Ci się pożywić MEDYK! Na ThePirateBay nie ma torrenta z Saints Row 4... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Biedactwo,chodź kupie Ci kredki Medyk!Przytul! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Nie! Medyk! jakiś kucyk zjadł mi kanapkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Zrób sobie drugą. MEDYK! Trzepie mnie siedem Podmieńców! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się