Lisica Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 To je "odlub" MEDYK! Szkoła ryje mi psychikę! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Przykro mi ;_; Medyk,mam lepsze oceni niż w podstawówce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Idź oblej to. Kwasem. A potem benzyną i podpal. Medyk. Chyba straciłem nieco powagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Pozostaje tylko jedno - ogłosić żałobę narodową. Medyk! MEDYK! MEDYK! MEDYK! Idioci są wszędzie i mam ich dość! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Dobrze,już idę... Medyk!Nie mogę przestać tego słuchać [link]! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Poczekaj, przejdzie CI MEDYK! Czarno-białe filmy wszędzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) Trudno, zniszcz telewizor. Medyk! Jutro fizyka i chemia. D: Edytowano Październik 2, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 TO urwij sobie jeszcze nogę i zorganizuj ucztę Medyk! Jestem nienormalny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 A kto jest normalny? Medyk!Fiński,taki piękny ;A; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) Bo nie japoński. Medyk! Niemiecki, taki straszny. D: Edytowano Październik 2, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Włąśnie ;-; MEDYK! Czuję nie odpartą potrzebę przeniesienia się do XX wieku ;-; Co te czarno-białe filmy robią ze mną ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) Rozumiem cię...tylko,że ja chcę do XIX wieku Medyk!Nagle się zmieniły moje "zachcianki" np. nie chcę już do lat 80 XX wieku,tylko do XIX w.Stałam się strasznie wierząca(przez Katolicką Gimbazę pewnie).Polubiłam kryminały itp. Edytowano Październik 2, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Już zdzwonię po egzorcystę,pomoc nadchodzi Medyk!Hamowanie autobusów jest złe ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Włąśnie ;-; Idę walczyć z tym. MEDYK! Nikt mnie nie chce przytulić! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 To ja to zrobię.Potrzebuję czułości Medyk!Nikt mnie nie rozumie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Łączę się w bólu... MEDYK! Obrotowe krzesła są takie fajne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheUnbridle Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 No wieem *u* Medyk! Kawa się skończyła D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Czekaj,przemycę Ci kawę od mojej Pani od Biologii Medyk!Matematyka i Fizyka jednego dnia to za dużo! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 (edytowany) Nie narzekaj, ja tego samego dnia miałam niemiecki, matematykę, fizykę i chemię. :C Medyk! Na 3/4 serwerach na TF zawsze znajdzie się ktoś z nickiem Rainbow Dash. Edytowano Październik 3, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Też miałam dziś Niemiecki...i Historię // Tylu bronies...? Medyk!Hymn Norwegii jest dziwny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Oj tam...A daj linka,to sprawdzę... Medyk!Zaczynam sie czuć jak kujonka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Proszę [link] // To,że się tak czujesz to nie znaczy ze jesteś. Medyk!Nie rozumiem tego gasm`u nastolatek na Londyn i Paryż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Ja też nie... Medyk dzisiaj miałem dwie matmy ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 A ja matematykę i fizykę,pod rząd,z tą samą,okropną babą ;_; Medyk!Nie ogarniam dlaczego wszyscy się jarają NY,Londynem itp,jest tyle ładnych miast! ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Ja też nie rozumiem...w Polsce też jest kilka ładnych miast...(Kraków,Wrocław,Olsztyn itp.),a np. NY to moim zdaniem miasto jak każde inne... Medyk!Jestem jedyną osobą w klasie lubiącą anime,przez co mam tytuł "klasowa otaku"... ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się