Elwar Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) EDIT boś mnie uprzedził. To weź kuco-szczepionkę, dostępną w najbliższym punkcie "AIDS to Zło". MEDYK! Komputer ma nastroje rewolucyjne! Edytowano Styczeń 28, 2015 przez Elwar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 To kup nowy. MEDYK! Nie chce mi się sprzątać, a muszę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 To zatrudnij lokaja MEDYK! Nie chce mi się spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 To nie śpij. MEDYK! Śniegu NIMA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Już pada śnieg za oknem! MEDYK! Nie mam batona! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 To go kup. MEDYK! Kolega ma focha na mnie bo nazwałem go n00bem;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 To naucz go grać. MEDYK! Krewetka mi wleciała do płuca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 (edytowany) To idź do prawdziwego medyka. MEDYK! Cierpie na "Nagły Atak Nudy"! Edytowano Styczeń 31, 2015 przez NoNamePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 To się zajmij pracą. MEDYK! Nos mi odleciał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 To go złap! MEDYK! Wkurzają mnie gimbusy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Olej ich. MEDYK! Skończyła mi się kawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 To ją kup. MEDYK! Mój zrewolwerowany rewolwerowy rewolwer mi się w bił w serce, łamiąc przy tym moim ciałem stół z powyłamywanymi nogami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 To go odbij, a nogi odwyłam. Medyk! Zgubiłem portfel! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 30, 2015 Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Udaj sie do biura rzeczy znalezionych. MEDYK! Zwiesił mi się telefon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 To go złóż w ofierze dla szatana! Medyk! Mój telefon się buntuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 To zrób mu twardy reset. MEDYK! Jest gorąco.! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Zamieszkaj w lodówce. MEDYK! Boli! Wszystko boli! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 29, 2016 Share Napisano Styczeń 29, 2016 Idź się lecz na głowę! MEDYK! Mam kapustę w głowie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Wymagana transplantacja czaszki, następnie siostra "Mariusz" zastąpi kapustę kalafiorem! WYLECZONY DOKTORZE WYLECZONY "NAJLEPSZY ZNACHOR" Przesunięcie kości policzkowej, ogonowej, przemieszczenie żuchwy oraz krwotok z nosa? Medyku pomóżcie, znachora zwolnili! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 (edytowany) To idź do innego kina, bo ten zostanie stracony przez białych ludzi, FOREVER! i to z twojej winy MEDYK! Jestem @#$%& kucem! Edytowano Luty 7, 2016 przez Lucas [REDACTED] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowNote Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Kup se paszę! Będziesz miał co jeść. Medyk! Skończyły mi się karabiny w amunicji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxski Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 To se kup nowe :v. Medyk! Utknął mi palec w zamku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Dzwoń po ślusarza Medyk! Nogi mi odpadły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Patrz na to pozytywnie teraz masz ch*ja do samej ziemi Medyk ferie się kończą! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 To poszukaj pomysłodawców, gdzieś w swoim otoczeniu. MEDYK! Spojrzałem na Gwiazdę Śmierci i oślepłem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się