coffeInka Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Masz tutaj cukierka na pocieszenie. MEDYK! Pogryzly mnie radioaktywne kartofle! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Nie ma co, trzeba ciąć! MEDYK! Ktoś przejechał mnie hulajnogą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 8, 2016 Share Napisano Luty 8, 2016 Przejedź go walcem! Medyk! Mam masło w oczach! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Dodaj jeszcze suchara od chama i będzie kanapka. MEDYK! Jaram się cebulastwem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 To zostań cebulą. Medyk! Połknęłam rój szerszeni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 nie martw się już nie żyją... kwas żołądkowy je zabił... MEDIC! CHARGE ME (heavy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 20, 2016 Share Napisano Luty 20, 2016 GET DISPENSER MEDIC! Jestem cydroholikiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Popal sobie papierosa. MEDYK! Jestem Różowym Alicorno-Kotem Tęczą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 I tak zginiesz marnie, bo ludzkość pasożytów nie potrzebuje. MEDYK! Słońce świeci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 No i co? MEDYK! Zabiłam panią od fizyki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 To przestań marzyć MEDYK Mój pies chce mnie zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 To utnij sobie uszy MEDYK Jutro muszę stać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 (edytowany) Zażyj tego zanim padniesz. Pierwszy release już nie długo! MEDYK! Zachciało mi się animować w SFM! Edytowano Luty 26, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Najlepiej wyrzuć komputer przez okno.MEDYK!!! Zaczynam słuchać gangu albani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 To walni głową w ścianę MEDYK nie chce mi się nic robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Medyk! Nie mogę doczekać się pierwszego build'a FiE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 To weż machinę czasu. MEDYK! Nagle sobie uświadomiłam, że umysłowo mam 5 lat! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 To jesteś przeciwieństwem Who, młody na zewnątrz, stary wewnątrz. MEDYK! Pyro is PotatOS! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishu Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 To go zjedz! MEDYK! Mam umysł niewyżytego 12 latka, któremu wszystko kojarzy się z xiędzem (kto oglądał niekrytego ten wie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 To rób co chcesz, bo i tak ci nie pomogę. MEDYK! Zakochałam się w Lunie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 To bądź jej bardzo dobrą przyjaciółką, nikim ponad i tak trzymaj! MEDYK! Idę pociąć się masłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Marzec 3, 2016 Share Napisano Marzec 3, 2016 (edytowany) ustaw się na półce w biedrze i czekaj na pocałunek/zjedzenie przez księżniczkę. (na żaby działa więc na nutelle chyba też) MEDYK !! wyplułem sobie płuco. Edytowano Marzec 3, 2016 przez Smutny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 3, 2016 Share Napisano Marzec 3, 2016 To użyj magii regeneracji. W końcu BJ posiada róg. MEDYK! Jaram się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Powietrzem? Proszę bardzo. MEDYK! Potrzebuję natychmiastowo 5 wątrób, 3 serca i 4 żołądki dla mojego draconequusa kotowatego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Frankenstein? A jakże! MEDYK! Ten kataryniarz zaraz mnie dobije! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się