Nightmare Xeno Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 To cofni czas. MEDYK był nalot na moją szkołę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 22, 2016 Share Napisano Kwiecień 22, 2016 Co w tym złego? MEDYK! Nie mam kasy na koncert! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Do spowiedzi!! Weź od księdza. MEDYK!! NIe chce mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 niewiemocochodzitobiezergu MEDYK! Potrzebujemy wsparcia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Wypij sok z gumijagód. MEDYK! Skończył się dżem w pączkach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Trza wpompować kupny, zorganizujmy akcję na masową skalę, gdzie nasi wolontariusze będą robić transfuzję by uratować biedne pączki. Ku Chwale!! MEDYK! Mam lenia, który olewa mnie i nie chce odejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Porozmawiaj z nim w trzy oczy. (masz tu śrubokręt, wiesz co robić) MEDYK dostałem strzałą w kolano! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 (edytowany) Przejdź na emeryturę (Ja tak zrobiłem, kiedy nią dostałem :p) Medyk! AC/DC zamienia się w Axl/DC! Edytowano Kwiecień 24, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 Prąd przemienny Cię nie lubi, pogódź się z tym. MEDYK! Odkurzacz wysiorbał mi herbatę!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 24, 2016 Share Napisano Kwiecień 24, 2016 To włącz tryb wsteczny. Bym zapomniał, Twoja herbatę zażarł kurz. MEDYK! Mój pendrive to Królik Bugs. Zapewne jest zbugowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Kwiecień 25, 2016 Share Napisano Kwiecień 25, 2016 to go odstrzel... MEDYK! THAT HEAVY IS A SPY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Z bejzbola go! MEDYK! Wiesiek oberwał z pikielhauby! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Niemcy okradli je Rosjanom. Rozstrzelać ich! MEDYK! Jestem czarny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Poć się poć, będzie więcej coca-coli. MEDYK! World trade center się zawaliło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Trudno, już po fakcie. MEDYK! Moi koledzy to same dresy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie dziwię się. Twój waifu też ubiera się w dresy. MEDYK! Znasz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) 29 minuty temu Lucas napisał: Nie dziwię się. Twój waifu też ubiera się w dresy. Po pierwsze, to ja nie mam waifu, a po drugie, to nie znalazłem bardziej metalowej lub rockowej wersji. Ciąg dalszy zabawy: Nie znam Medyk! Nie ma nic w TV. Edit: już znalazłem metalową wersję Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 HAAAAAAAAX! MEDYK! Spi**dalaj! Nadciąga gównoburza! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reedman_PL Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Zaaplikuj wszystkim maść na ból dupy. MEDYK! Piwo się skończyło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Kup nową muszlę! MEDYK! Ten lis na mnie szczeka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Zastrzel! MEDYK! Siostra cały czas mówi, żebym ściszył muzykę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Kwiecień 29, 2016 Share Napisano Kwiecień 29, 2016 Niech mówi głośniej bo nic nie słyszę! MEDYK! Gdzie morfina?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Morfina jest dla słabych, kolbą go! MEDYK! Bany lecom! UWAGA! powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 (edytowany) Na to nic nie poradzisz, taki lajf. MEDYK! Muszę kupić nowe sznurówki do glanów, a nie chce mi się! Edytowano Maj 3, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Zamów przez internet z dowozem do pokoju. MEDYK!! To idzie po mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się