PinkamenaPay Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Cześć Rarity !!! Mam do ciebie 1 pytanie myślę ,że na nie odpowiesz Czy ty i Applejack lubicie się w serialu ? PS wiem ,że to pytanie jest takie troszku gupię ale ciekawi mnie to ,że w odcinku " Dziewczyński Wieczór " ty i Applejack nawzajem się wkurzałyście NP w prawda czy wyzwanie ODPISZ PLIS!^Pinki Pie^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mylitaja Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) Mam pytanie zaprojektujesz mi sukienkę? Edytowano Wrzesień 2, 2015 przez mylitaja Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 7, 2015 Share Napisano Wrzesień 7, 2015 Witam szanowną Rarity! Całuję kopytko, jeśli jest pozwolenie 1.Czy urodziłaś się z takim kręconym ogonem? Przyznaję, że jest bardzo piękny i wyjątkowy 2.Czy znasz coś takiego, jak człowiek? A jeśli znasz, to uważasz takiego człowieka za piękne stworzenie?3.Skoro Spike, który nawet nie jest ssakiem, podkochuje się w Tobie, to człowiek tym bardziej może? 4.Przystojniak nie? Ja jestem od niego ładniejszy 5.Czy myślisz, że Spike znajdzie sobie jakąś smoczycę, a odpuści sobie Ciebie? Przyznaję, że taki obrót sprawy byłby trochę smutny.6.Co sądzisz o osobach, które niezbyt znają się na modzie? Ja np. często nie wiem, z czym co się je. Czy przez to byłbym u Ciebie stracony?7.Przytulisz mnie?8.Czy mogę coś dla Ciebie zrobić, piękna damo?9.Jak podobasz się sobie z głosem Moniki Kwiatkowskiej? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieDobrotaKucykoffaxd Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 (edytowany) (Kochani ja pracuje nad postacią... oznacza ze pismo me fioletowe będzie oznaczało moja oc) -Powiem to grzecznie-Dziwie się... Ty przecież jesteś niedobrota Dear Miss Rarity mam pytanka: 1. Jak według ciebie jest najlepszym kucykiem do którego pasują twoje sukienki?2. Ulubiony kolor?3. Co sadzisz o Optymistach/Optymistkach? 4. Hug? xdProszę zmienić kolor na czarny, kolorów mogą używać tylko awatarzy i regenci. ~Velvie Edytowano Październik 12, 2015 przez Velvie używanie kolorów i wyedytowanie posta Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarywilk Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 1. Gdybyś miała wybór wybrać najcenniejszy diament świata a przyjaciółki co byś wybrała?2. Którą z przyjaciółek uważasz, za równie piękną co Ty?3. Ile to jest półthora + półthora?4. Czemu jesteś taka rzadka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kybernetes Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 (edytowany) Co sądzisz o spodniach rurkach? Edytowano Październik 11, 2015 przez Cichy Buntownik Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Październik 25, 2015 Share Napisano Październik 25, 2015 1.Czy jeśli zamienie kotleta w diament i udekuruję nim kalesony to czy weganie będą mogli je nosić2.Gdybyś była w ciąży to wolałaś by zrobić aborcje czy przyjąć uchodźców z Syrii? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 Rarity. Chciałbym wiedzieć co myśli na temat Creepypasty pt. "Lil miss Rarity". Bo mnie to przeraża. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Listopad 21, 2015 Share Napisano Listopad 21, 2015 Stara harcerska przyjaciółka AJ dostała taki sam nick jak twój: Rara Co teraz zrobisz ze swoim obecnym pseudonimem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwira Kaczmarek Napisano Styczeń 1, 2016 Share Napisano Styczeń 1, 2016 (edytowany) Droga Rarity! Chciałabym się dowiedzieć, co byś mogła o mnie powiedzieć na podstawie tego www.magia-to-ja.piszecomysle.pl Ach, prawie bym zapomniała. Przytulisz mnie? Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku. Elwira Wanda Zofia Edytowano Styczeń 1, 2016 przez Elwira Kaczmarek dodanie pytania Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts