Skylar Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Wyobraź sobie, że Twój zwierzak został porwany. Następnego dnia otrzymujesz list od porywacza. "Droga Rarity, Ze smutkiem zauważam, że ostatnimi czasy przywiązujesz coraz większą wagę do swojego wyglądu, do ubrań, do wyglądu innych. Chcę zatem zagrać z Tobą w małą grę, poddać Cię próbie, przekonać się czy rzeczywiście zasługujesz jeszcze na miano elementu hojności. Chcę żebyś obcięła swoją grzywę. Nie skróciła ją, nie ścięła na krótko, masz się pozbyć swojej grzywy co do ostatniego włoska. A potem ją spalić na środku miasta. Jeśli tego nie zrobisz - stracisz Opal. Jeśli użyjesz magii - stracisz Opal. Jeśli poprosisz kogokolwiek o pomoc - stracisz Opal. Masz godzinę." Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Jaki jest najcenniejszy klejnot jaki kiedykolwiek znalazłaś? I drugie pytanie. Czy umiesz to wyjaśnić? http://www.youtube.com/watch?v=XvmsnGE_tcg Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamiiiiPL Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 1.Czemu jesteś tak nie lubiana? 2.Którego kuca z mane 6 najbardziej nie lubisz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Dlaczego ja cię tak uwielbiam do takiego stopnia że jak masz swoją piosenkę lub odcinek to cieszę się jak ty kiedy dostałaś rubin od Spika? Czy sądzisz że ten utwór do ciebie pasuję? http://www.youtube.com/watch?v=55tyYH_RbgE Co sądzisz o Octavi? Smutno mi. Przytulisz mnie na pocieszenie? Jaki strój pasowałby do mojego avatara? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Pomożesz mi znaleźć dziewczynę ? no chyba że ty chcesz nią być... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Oglądasz Świat wg Kiepskich? XD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dammoni Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Mam w domu dwa parasprite'y. Chcesz jednego? Czytasz książki ( i jeżeli tak, to jak często i ile już przeczytałaś)? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Dear Lil' Miss Rar... Ups, to chyba nie tutaj... No nieważne. Panno Rarity, zastanawia mnie jedna rzecz, czy masz komputer? W końcu w jakiś sposób musisz się kontaktować ze swoim Avatarem i Regentem. Jeśli masz komputer, to czy lubisz grać w gry gdy masz wolną chwilę? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Do jakiego stopnie nienawidzisz księcia Blueblooda? Mój znajomy(no brony) nazwał cie mułem. Dać ci jego adres? I ostatnie: Co mi możesz powiedzieć o tej sytuacji? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Witaj Rarity. Mam dla Ciebie kilka pytań: 1. Jaką masz opinię o wdzianku typu czarnej koszuli jeansach i trampkach:/? 2. Co zazwyczaj jadasz? 3. Czy masz jakiś sposób na dbanie o swoją skórę? kozie mleko czy coś? PS. Ładnie wyglądasz w okularach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Czołgiem i Łokciem Rarity ! Tutaj na cierpliwość - Wiem jak się znasz na modzie i tak dalej, jesteś w tym najlepsza więc takie pytanie . Jaka najładniejsza ? --> http://www.redbubble.com/shop/fluttershy+mlp+t-shirts?page=1 <-- Właśnie będę wydawał na to pieniądze, może nawet na dwie ^^ I mam jeszcze drugie pytanie, czy wzięła byś udział w jakimś Rodeo dla AppleJack ? Jeżeli to by było na wyższą wagę to wiem bo jesteście przyjaciółkami tak czy tak Dzięki za odpowiedź \m/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Witam! Mam pytanie czy była byś w stanie uszyć mundur galowy dla wojsk lądowych?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 W mojej okolicy mieszka wielu hejterów. Masz jakieś pomysły by dołączyli do bronych? Z którą ze swoich przyjaciółek najbardziej lubisz spędzać czas? Co sądzisz o przemalowanej grzywie mojego avatara? Jeśli zły kolor to poradź mi jaki by pasował. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Cześć Rarity. Dzięki za poprawienie mnie w sprawie sierści (myślałem o skórze i zamyśliłem się) ale mam dla Ciebie jeszcze jedno pytanie. Z jakim ogierem wolałabyś chodzić narcyzem? nie za bardzo ładnym ale inteligentym? ładnym ale nieinteligentnym (takie "delikatne" określenie)? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Dzień dobry panno Rarity, czy mogę zadać parę pytań ? Czy uszyjesz garnitur na mojego avka ? Obraziła byś się gdyby ktoś nazwał cię stereotypową kobietą ? Uczeszesz mnie ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Cześć Rarity To znowu ja i kolejna seria pytań (yay). - Siedzisz czasem na internecie? np. sprawdzając jakieś ubrania lub inne takie. - Co tam u Opal? (sam chciałbym mieć kota ale brat ma alergię:( ) - Czy w 3 sezonie poznamy kogoś z Twojej rodziny? (tzn. mamę lub tatę bo Sweetie Belle znamy) - Nauczysz mnie znajdowania klejnotów? (robi słodkie oczka) - Co sądzisz o Derpy Hooves? No to tyle. Życzę miłego dnia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Co sądzisz o Lunie? A co sądzisz o zwierzakach twoich przyjaciółek? To może brzmieć trochę źle ale jaką osobę którą znasz nie chciałabyś już nigdy więcej widzieć? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronas Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Pozdrowienia ku Twej zacnej osobie Rarity. Mam do ciebie kilka pytań, jeżeli były, to zignoruj. - "Odejmując fakt że każdy ma swój własny styl, to osobiście preferujesz na ogierach długie grzywy czy raczej krótkie? " - "Intryguje mnie skąd znasz tak dobrze kucyki ze spa. Poprostu tak często tam chodzisz że znasz je na wylot, czy łączy was może jakaś wspólnia historia, czy coś?" - "Chociaż często zdarzaja ci się zamówienia z innych części Equestrii, czy nie myślałaś nad założeniem czegoś na kształt filii swojego butiku lub wynajmu pośredników z dalszymi miastami?" - Pytanie wiążące z poprzednim: "Czy byłabyś zdolna do manufaktoryzacji swojego butiku, czy preferujesz sama pracować nad każdym projektem?" - A jeżeli preferujesz pracę samemu to chcę tylko wiedzieć: "Czy uważasz siebię za pewnego rodzaju artystkę, czy może próbowałaś jakiś metod ekspresji innych niż krawiectwo? Sztuka, Rzeźba, Muzyka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Kiedy dokładnie "sytuacja wymaga użycia kucykowego... wdzięku!" ? Nie uważasz, że to czasami podchodzi pod manipulacje? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Droga Miss Rarity 2 pytania. Czy szyłaś kiedyś suknie, dla którejś z księżniczek ? Kto nauczył Cię szyć ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 1.Co sądzisz o Fleur de Lis? 2. Lubisz ją czy jednak nie? 3.Gdybyś miała wybór to wybrałabyś fiolet czy czerwień? ( ja bym wybrała fiolet,ale mnie ciekawi jaki kolor ty byś wybrała) Fleur de Lis Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 (przyczepia na głowę opróżnionego rożka) no dobra mam róg teraz możesz mnie uczyć znajdowania klejnotów:) A teraz pytania: Przy jakich okolicznościach przygarnęłaś Opal? Co do sałatek: Jaka jest twoja ulubiona? (moja to grecka ) Uprawiasz jakiś sport? Gdy porwały Cię psy na diamenty (czy jakoś tak) skąd wiedziałaś, że zniszczysz ich "strzelając focha"? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlcatrazPL Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Siema Rarity , czy mogłabyś stworzyś ten oto kombinezon ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Siemka Rarity Mam takie pytanie : Czy na 1 dzień zamieniłabyś się w smoczycę, tak specjalnie dla Spike'a ? Widziałem kilka fanartów z tobą w smoczej postaci i muszę powiedzieć że i na nich wyglądasz świetnie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Witam ponownie Rarity. Mam pare nowych pytań 1. Czy zdarzyło ci się kiedyś tak o czymś myśleć że na chwile straciłaś kontakt ze światem? 2. Czy będziesz robić nowe suknie na następną gale? Przy okazji: Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin forum Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts