Kirara Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 (edytowany) Jak każdy kucyk, tak i Spike ma swoich fanów. Jeśli chcesz zostać oficjalnym fanem Smoczego Asystenta, napisz w tym temacie, a ja - umieszczę Twój nick na liście! FANI SPIKA ~ Kirara ~ ~ Keola ~ ~ marvelus113 ~ ~ Tęczowaty ~ ~ imka2000 ~ ~ Leeth ~ ~ Dwaggy ~ ~ Phinbella781 ~ ~ Madzoland ~ ~ MrsDoctorWhooves ~ ~ Turoń ~ ~ Littlebart ~ ~ amortiis ~ ~ rainbow ~ ~ fanRD ~ ~ Radmor ~ ~ Nevermore ~ ~ Teramire ~ ~ Pisklakozaur ~ ~ THEKOSZMAR77 ~ ~ Krecik ~ ~ Pixelowa ~ Edytowano Lipiec 10, 2015 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Możesz mnie dopisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 YAY! Nareszcie lista fanów naszego smoczątka. Dopisz mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tęczowaty Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jestem za dołączeniem do fanów NESE (najbardziej epickiego smoka Equestri) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Ja też poproszę o dopisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Też proszę o dopisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Im więcej tym lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dwaggy Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Jak na smoka przystało, jestem smoczym fanem Spajka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Możesz i mnie dodać.<3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsDoctorWhooves Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jakbyś mogła mnie dodać (Najbardziej uwielbiam jego zielone łuski ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Dopisać^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Czemu mnie tu jeszcze nie ma!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Chciałbym cie prosić o dodanie mnie na liste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 chciałabym dołączyć do fanów najfajniejszego smoka w Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Lubię Spike'a i proszę o dodanie mimo ,że nie lubię go tak bardzo jak RD. Spike jest na drugim miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Też proszę mnie o wpisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Spike był moją pierwszą ulubioną postacią. Wpisać proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teramire Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Spike rządzi! Proszę o wpisanie na listę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Ptaszysko chętnie dołączy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Czo tak mało kolesiów lubi Spikea, proszę o wpisanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krecik Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) Czo tak mało kolesiów lubi Spikea, proszę o wpisanie Bo to murzyn do roboty i masowania kucyków. W ogóle to casanova i zakochał się w Rarity oglądając jej tyłek... Tak poza tym to Spike jest spoko xD. Możecie i mnie wpisać. Wysłane z mojego drewniaczka o jakże dumnej nazwie LG-E400 Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Krecik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Lista zaktualizowana. Pozdrawiam smoczych fanów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelowa Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 (edytowany) Proszę o dopisanie mnie do listy fanów najfajniejszego smoka w Equestrii Załatwione. Pozdrawiam. ~ Hoffman Edytowano Lipiec 10, 2015 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Nasz kochany uroczy spikuś! Bardzo bym prosiła o wpisanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts