Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Nic,ona już dla mnie nie istnieje Co byś zrobił gdyby osoba która ci się podoba (wyobraź sobie że taka istnieje) ochrzaniła cie po balu/dyskotece że jej nie zaprosiłaś do tańca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Powiedziałbym "Są ważniejsze rzeczy w życiu". Co byś zrobił/-a gdybyś był/-a świadkiem starcia Mane6 vs Policja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 chroniłbym mane6 oczywiście! nawet kamieniami a na gaz łzawiący mam maskę pgaz. policja - taka policja jako wróg mane6 i pod kontrolą PO to wróg nr jeden! co byś zrobił gdyby POZ postawił cię pod ścianę bo zadajesz się z FOLowcami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Panowie ja swój, nie zadaję się z FOL. To w końcu FOL stawia pod ścianę całe rodziny, które odmawiają wstąpienia w szeregi FOL. Co byś zrobił/-a gdyby hymn folu nazywał się "Baby" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Zmieniłbym go na "Wehrmacht" Sabatonu. Co byś zrobił gdyby POZ hejtował rock, metal, bluesa i wszystko poza bieberem i disco polo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Nic, hejtowałabym ich ^_^ Co byś zrobił gdybym torturowała Cię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Jestem Zmijowski, więc oplułbym cię jadem Co byś zrobił gdyby FOL zbudował obóz koncentracyjny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Nic, każdy wie, że ja trzymam ich stronę i pierwsze co bym zrobiła, to sprowadzenie tam Bezi'ego ^_^ Co byś zrobił gdybym wrzuciła Cię do krateru wulkanu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Zniszczyłbym zanim zostałby zbudowany. (nie uda ci się to bo są ze mną Mane6, Derpy i zastępy Gwardii Imperialnej PS. jesteś na liście Świątyni Vindicare ) EDIT1: Mam ukryty jetpack, więc nie ma szans Co byś zrobił/-a gdybym uciekł z lagru? Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Zastrzelił Co byś zrobił gdyby Armia Czerwona zapukała do twoich drzwi ?? Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez JaZwiezda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Polał bym. Co byś zrobił/a gdybo okazało się że Dart Vader to twój ojciec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Ucieszył bym się w końcu jest zajefajnym człowiekiem i ma fajny hełm . Co byś zrobił gdymyś się obudził i przed tobą stał murzyn i trzymał dwie pigułki czerwoną i niebieską ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) (tylko spróbuj) Wyciągnąłbym od niego alimenty. EDIT1: Nie wziąłbym żadnej bo obydwie tak naprawdę białe (wiadomo od czego xD) Co byś zrobił/-a gdyby Mane6 urządziło pogrom tych użytkowników forum, którzy popierają FOL? Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Przeżył bym:D Co byś zrobił gdyby forum upadło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Fajerwerki, cydr oraz gry planszowe i pizza do rana ! xD (dżołk ...) Co byś zrobił gdyby się okazało że zostałeś porwany przez kucyki i zmuszony orać im pola ??? Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez JaZwiezda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 pierw orał bym pola gryfami a potem dał bym dyla. Co byś zrobił gdyby...skończył się internet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Założyłbym nowy... Co byś zrobił/-a gdybym przebudował tramwaje Swingi na pociągi pancerne i zacząłbym nimi oblegać HQ FOL? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Śmiać mi się chce. Nie jesteś zdolen do takich rzeczy. Jak ty zdążysz zbudowac takie pociągi, to ja będę mieć już władzę nad Polską. Co byś zrobił, gdybyś dostał nagle, tu i teraz, zapalenia wyrostka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (chyba śnisz, ty nawet nad swoją kamienicą nie masz władzy) "Wyślij do: Po prostu Tomek" Co byś zrobił/-a gdybym wykradł Umbrelli wirus T i rozpyliłbym go w HQ FOL? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) (Jeszcze żebym mieszkał w kamienicy. Osiemnaście lat masz.) Yeah, whatever, to też nierealne. Bo oczywiście FOL nie ma HQ w miejscu o którym byś wiedział. Bo nie istnieje. Tak jak Equestria, POZ i inne kwiatki. Co byś zrobił, gdyby stworzono i przymusowo rozprowadzono środek tłumiący emocje i uczucia a wzmagający rozsądek i zdolność logicznego myślenia? Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Wstrzyknąłbym sobie niewielką dawkę a resztę wylał/wywalił do sedesu. Co byś zrobił gdyby na skutek wielkiego bum (czyt. pierd) wydarłbyś dziurę w czasoprzestrzeni, przez co otworzyłby się portal do Equestrii lub do piekła? Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 W sumie wszystko jedno. Zamknął portal do piekła, bo demony by powychodziły. I do Equestrii, bo ten świat powinien zostać nietknięty. Co byś zrobił, gdybyś dowiedział się, że został ci tydzień życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) (bo komuniści nie są godni wiedzenia o istnieniu Equestrii) Wywalił do kosza. Nikt mi nie zabroni kierować się emocjami i uczuciami pod przykrywką "bo to jest niepożądane na ZIemi". W otoczeniu FOL i komunistów wolę kierować się emocjami i uczuciami niż rozsądkiem, zwłaszcza że rozsądek mówi "Ukorz się przed ludzkością". EDIT1; Zaryzykowałbym ale ze sporym uzbrojeniem. 50% że będę szczęśliwy w Equestrii 50% że będę szczęśliwy bo zniszczę Cyberdemona, Mefisto i BNP. (nie pozwolę ci zamknąć dopóki nie przejdę) EDIT2: Zrobił niezły pokaz fajerwerek w sejmie i na Belwederze a potem do Equestrii. Co byś zrobił/-a gdybym chciał uciec do Equestrii? Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Zeżarłbym tyle pizzy ile dam radę, a 10 sekund przed śmiercią kamikadze. EDIT: Gdybym wiedział, jak ci pomóc, poszedłbym z tobą. Oczywiście uzbrojony w nóż kuchenny mojej mamy A to dlatego że nuuuudno tutaj momentami jest. Co byś zrobił, gdyby hajs ci się zgadzał? Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Ja nie mam hajsu już od bardzo dawna, więc ucieszyłbym się. Co byś zrobił, gdyby wszyscy na świecie stali się obojętni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się