Mrs.Octavia Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 To by waliło pod pedofilstwo ale...jeśli ładna Co byś zrobił gdybyś musiał ze mną oglądać re-watch Junjou Romantici? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 Rzygam tęczą. Co byś zrobił, gdybyś był kolesiem z Ore no Nounai Sentakushi ha, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru?? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Nie mam najmniejszego pojęcia. Nie znam się na tym. Co byś zrobił, gdybyś był kolesiem z Wehrmachtu w dziurze niedaleko pomnika Ojca Narodów pod Stalingradem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 .... "Nie mam najmniejszego pojęcia. Nie znam się na tym." Co byś zrobił, gdybym była chłopakiem? ... Jestem fujoshi... dam dam DAM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Miałabym respekt, a co. Co byś zrobił, gdybyś był dziewczyną? a tak w ogóle to przecież można zmienić nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Nie wiem, nie próbowałam Co byś zrobił gdybym była dziewczyną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 a tak w ogóle to przecież można zmienić nick. Jak?! Jestem dziewczyną c: Co byś zrobił, gdybym usunęła wszystkie pliki na twoim kompie, razem z google? Xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 I tak nic nie mam, jestem po formacie :U (chodziło o to że gdybym ja była dziewczyną, nie ty silly ) dalej.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Co byś zrobił, gdybym była wampirem, chłopakiem i zmusił(a) cie do "tego"? *_* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) Wtedy ta osoba znalazła by cię, i nie byłoby co zbierać :* DALEJ Edytowano Październik 25, 2013 przez Tamara Slash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Mam nadzieje, że jesteś spokrewniony z Vladem,ne? A przynajmniej z wyglądu *u* Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Co byś zrobił, gdybym przyszła cie zabić? Ale najpierw... Twojego kompa *le zua aura* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Wzięłabym moją Włoską flagę na kijku,schowała się do szafy a jakbyś mnie znalazła to bym krzyczała, żebyś mnie nie zabijała,zabijanie dzieffic nie jest fajne,naprawdę ;___; Co byś zrobił gdyby prześladowała Cie figurka Usagi`ego z JR? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Cieszyłabym sie. Co byś zrobił, gdybym kazała ci przez 10 godzin oglądać nyan nyan nyan~? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Rzygam tęczą. Łaj not maj frjend? Co by było gdybym nie zadał tego pytania, a na wcześniejsze nie mogłabyś odpowiadać (incepcja )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 ...Huh? Co byś zrobił, gdyby z nieba spadły wszystkie memy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Szukałabym mema z Sashą Grey Co byś zrobił gdyby Twoja ulubiona postać oznajmiła, że chce zostać egzorcystą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) Albo dałabym się opętać, albo zostałabym egzorcystą razem z nią. Co byś zrobił/a gdyby ktoś porwał Cię i kazał uczyć się śpiewu? Edytowano Październik 27, 2013 przez Nocturnal Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 ♫ Utsukushiki Zankoku na Sekai ♪ Co byś zrobił, gdybym zamknęła cie w ciemnym pokoju bez kompa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 (edytowany) Jestem w Narni ;_; Edytowano Październik 27, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 ... Co byś zrobił, gdybym w dalszym ciągu to zrobiła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Let's Play Assasin's Creed: REAL LIFE EDITION Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Co byś zrobił, gdybym zrobiła masło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Słuchałabym Megadeth. Zawsze warto słuchać i czcić Megadeth. Co byś zrobił/a gdyby pod twoimi drzwiami nagle pojawił się Dave Mustaine? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 "Siema ziomek!" Co byś zrobił, gdybym ukradła ci chipsy? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się