Dean Ambrows Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 Szybko i sprawnie uciekłbym. Co byś zrobił/a gdyby na ziemi rozpoczęła się apokalipsa zombie. Ale taka z Resident Evil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 O CHOLERA. Co byś zrobił gdybym zawładnęła światem i kazała wszystkich kochać? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShiroClaw Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Zaśmiałabym się i przytuliłabym a potem bym zadzwoniła do miłych panów co przyjeżdżają z białym szlafroczkiem. Co byś zrobił/a gdyby nagle świat znalazł się w rękach Czarnego Słońca? (podpowiedź nazistowska sekta na której była wzorowana Hydra z Marwela ( nikt nie jest pewny czy ta sekta zniknęła czy dalej gdzieś jest)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Starałabym się uciec lub zrobić im pranie mózgu. Co byś zrobił gdybyś dowiedział się ,że reinkarnacja istnieje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Powiem następująco. "No i niech sobie będzie, a co ja jej przeszkadzam. Bądź sobie i żyj swoim życiem." A potem spierdzielałbym ile wlezie. Co byś zrobił, gdyby Niemcy wygrały II Wojnę Światową i rządziłyby całym światem? Walczyłbyś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Walczyłbym do ostatniej kropli krwi. Co byś zrobił(a) gdyby na naszą planetę spadł meteor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 (Stanąłbym u Twojego boku) Zrobiłbym wszystko, aby uratować tych, których kocham. Co byś zrobił, gdyby się okazało, że zabiłeś swojego ojca, który miał zostać wysłany do przeszłości, aby dać ci życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Cofnąłbym się do przeszłości i zatrzymał siebie przed zabiciem ojca. Co byś zrobił/a, gdyby ludzkości była zagrożona nieznaną chorobą a jedynym sposobem na zatrzymanie eksterminacji naszego gatunku, byłoby zabicie wszystkich ci bliskich gołymi rękoma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Bym i tak znalazł sposób na lek xD Co byś zrobił gdyby odwołali sezon 6 MLP?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Raczej nic bym nie zrobił Co byś zrobił gdyby Nostradamus miał rację i ostatni antychryst był by muzułmaninem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Raczej nic się z tym zrobić nie da. Pytanie podaję dalej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Gdybym miał twardy dowód ze to prawda, przygotował bym się na rezerwanie przez siedmiogłową bestie :3 Co byś zrobił/a gdyby, wybuchła wojna między stanami a Chinami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Ja już od dawna mam gotowy plan w razie jakiejkolwiek wojny, która mogłaby mi zagrażać - ucieczka na Madagaskar. Co byś zrobił gdybyś w wigilie w nocy wyszedł z łóżka do kuchni po coś do picia i spotkał świętego Mikołaja ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Powiedziałbym "Poproszę w końcu o dziewczynę, bo ten liścik, że w tym roku ch*ja dostanę znam na pamięć." Co zrobisz, gdyby się okazało, że ktoś cie śledzi, ale nie widzisz i nie czujesz drania, chociaż wiesz, że coś jest nie tak? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Bym go znalazł i się zaprzyjaźnił [emoji23] Co bys zrobił gdybyś rano obudził się w Equestrii?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Powiedziałbym ... "Ja p*******! To jednak tutaj wali sianem!" a w głębi duszy cieszył bym się jak powalony! Co byś zrobił, gdyby się okazało, że masz brata/siostrę, bliźniaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Najpierw sfochał bym się na rodziców, potem przemyślałbym wszystko jeszcze raz i sfochał się jeszcze bardziej Co byś zrobił gdyby, okazało się ze żyłeś w magicznej klatce, twoi bliscy to złudzenie, a całe otoczenie było tylko magią królewskich sióstr? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Załamałabym się, zamknelabym się w sobie, przestałabym w co kolwiek wierzyć... Co byś zrobił gdyby twój brat/siostra bliźniak się od ciebie odwrócił? Tapalnięte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Uznał, że mam schizofrenię bo nie mam brata bliźniaka i szukał pomocy u psychiatry. Co byś zrobił, gdybyś wiedział, że jutro będzie koniec świata ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Modliłbym się. Co byś zrobił/a, gdyby UE przydzieliła do Twojego domu obowiązkowego imigranta z Syrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Posprzątałabym w stajni (nieużywanej) Co zrobiłbyś gdyby miałbyś wybierać czy chcesz mieszkać z mamą w biedzie czy z tatą i jego nową ladacznicą w urodzajnym domu? Tapalnięte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Wszystko zależy od stosunków między mną a tymi rodzicami. W mojej sytuacji wybrałbym matkę. Ci zrobiłbys gdyby, Bóg/diabeł zaoferowałby ci nieśmiertelność, władze i wszech potęgę w zamian za śmierć połowy mieszkańców Afryki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 (edytowany) Zgodziłbym się, po czym sprawił, aby dusze tych biedaków trafiły do nieba ( tak na prawdę to nie, ale tak by było ciekawiej ). Co byś zrobił/a, gdybyś znalazł/a w pokoju małego niedźwiedzia? Edytowano Grudzień 28, 2015 przez Phosky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Zrobiłbym dochodzenie kto mi dosypał heroiny do wody. Co byś zrobił, żebyś się nie narobił a zarobił ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 (edytowany) Zostałbym posłem Rzeczpospolitej lub księdzem katolickim. Co byś zrobił/a, gdyby 100 kilometrów od Twojego domu spadła bomba atomowa? Edytowano Grudzień 29, 2015 przez Phosky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się