Lucas Napisano Styczeń 31, 2016 Share Napisano Styczeń 31, 2016 Wziąłbym tą kartę i przykleiłbym ją do pleców Wania z napisem: "Kopnij mnie!" Co byś zrobił, gdyby polowałby na Ciebie niedźwiedź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Wtedy ja poliwał bym na niedzwiedzia ze strzelbą. Co byś zrobił gdyby żona cie zdradzała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Odwzajemniłbym jej tym samym. Serio nie wiem. Co byś zrobił, gdyby Rosja po rozprawie z Ukrainą, zaatakowałaby naszą Ojczyznę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Walczył bym za nią i poczuł jeszcze większą nienawiść do Rosji. Co byś zrobił gdyby nasz prezydent został zamordowany a podejrzenia spadły na ciebie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Cytując: "O k*rwa" dodatkowo szukałbym dowodów na moją niewinność. Co byś zrobił, gdyby przyszedłby do Ciebie arab-samobójca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Buła w twarz obezwładniam i czekam na wsparcie jak na przyszłego policjanta przystało XD Co byś zrobił gdybyś miał emeryture 800 zł ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Szukałbym innego zarobku by żyć ... Co byś zrobił, gdybyś zmienił avek na jakiś 20% cooler? Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Sam zgadnij! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Cieszył bym sie Co byś zrobił gdybyś wygrał kumulacje w lotto ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Przeleciałbym dookoła świata. Co byś zrobił, gdybyś oberwał piłką od baseball? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Pewnie poszedł do lekarza. Co byś zrobił gdyby nie zdał szkoły ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Zdawałbym jeszcze raz. Co byś zrobił, gdyby okazałoby się, że Darth Vader jest twoim ojcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 KILL. Co byś zrobił gdyby nie było 7 sezonu mlp ? ;'( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Próbował powstrzymać jakoś fandom na nogi, robiąc coś w SFM itp. Na razie takie rzeczy mnie przerastają, wystarczająco. Co byś zrobił, gdybyś zobaczył na kapslu Tymbarka "Co byś zrobił, gdyby"? (Mi się trafiło) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Od zazu skojarzył sobie z tą zabawą Co byś zrobił gdyby gruby amerykanin zdeptał ci (nie zauwarzając) zamek z piasku na plaży ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 (edytowany) Wpadłby w ruchome piaski. Co byś zrobił, gdybyś został zasypany gratami? Edytowano Luty 2, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Prubował bym jak najszybciej uciekać. Co byś zrobił gdyby okazało sie że prezydent Polski okazał się być bronies ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 To samo kiedy w Ameryce okazało się, że prezydent USA był Brony. Podziw. Co byś zrobił, gdybyś skończył tą zabawę z nudów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Po chwili bym wrucił XD Co byś zrobił gdyby skończyły ci się pomysły do tej zabawy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Po chwili bym wrucił XD Co byś zrobił gdyby skończyły ci się pomysły do tej zabawy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Powiadomił Ciebie wpierw, że napisałeś ten sam post 2 razy. Co byś zrobił, gdyby skończyły ci się chipsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Kupił bym drugie. Co byś zrobił gdyby stolice przeniesiono do Śląska ? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Nothing. Co byś zrobił, gdybyś znalazł 50zł pod krzesłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Pewnie zabrał. Co byś zrobił gdyby napadł cie Yeti w Himalajach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 (edytowany) Wezwałbym Walniętą Ochronę Torunia Co byś zrobił, gdyby te WOT wlazłoby na twoją chatę? Edytowano Luty 5, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Nie sądzicie, że w tą zabawę, grać się będzie ciekawiej gdy nie będą tylko 2 osoby się bawić? Spaliłbym swoją i poszukałbym nowej. Jak jest walnięta to przynajmniej nie będzie mi jej szkoda. A chata nie moja także spoko. Co byś zrobił gdyby komputer ci wybuchł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się