Sparkle Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Ziewnęłabym. Co byś zrobił, gdyby się okazało, że.. ee.. połknąłeś przed chwilą wymiociny złotej rybki wielkiej jak lodówka, a następnie też zwymiotował zmutowanymi kucopodmieńcokotami z pączkiem w środku? Spoiler UWAGA! W poście mogą być niekonwencjonalne i dziwne pomysły. Nie czytać, jeśli nie chcesz dostać zawału mózgu. PO PRZECZYTANIU ZAPOMNIEĆ! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 (Spoko, nie takie pomysły do głowy wchodziły @Sparkle bywało o wiele gorzej. Przy okazji, bardzo dobre wiersze.) Podmieńców rozstrzelałbym, rybę upiekł na ognisku, a wymiociny, które pozostałyby niepołknięte wysadziłbym na bombie atomowej. Co byś zrobił, jakbyś zdobył milion baksów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Nic. Zwyczajnie bym zostawiła nietknięte. Co byś zrobił, gdyby okazało się, że możesz przeteleportować się do Equestrii i sam się tam wykreować? PS. Co to baksy? Spoiler KUCOPODMIEŃCOKOTY, NIE PODMIEŃCE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 (edytowany) (Również się zgodzę ze Świeżym. Zacne wiersze.) Kiedy tylko bym się tam pojawił, stałbym się centaurem. Co byś zrobiła, gdybyś dzięki lustru w Twoim mieszkaniu mogła spotkać się ze Sparkle? Edytowano Marzec 5, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 5, 2016 Share Napisano Marzec 5, 2016 Pogadał o problemach Equestrii oraz o to, jak sie śpi z rogiem (kijkiem) na głowie. Ciekawi mnie to. Co byś zrobił, jakbyś trafił do pokoju napalonej Luny? (czaicie? Że napalona z Księżyca. Nieważne.) @Sparkle baksy to inaczej dolary, amerykańska waluta. A te wiersze to naprawde są dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 (edytowany) (Przecież nie trza tyle pochwał, mi wystarczy to, że wszyscy na mnie wołają wierszokletka) Zatkałabym sobie uszy jej włosami i zasnęła. A nie, oczy, bo i tak jestem głucha. Co byś zrobił, gdybyś mógł być albo Celestią, albo Chrysalis? Edytowano Marzec 6, 2016 przez Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Celestią? Wyzwałbym na pojedynek gamerski Gaben'a Chrysalis? Ukradłbym serce Putina i wysłał na Syberię Co byś zrobił/a, gdyby w sąsiednim mieście wybuchło NSR? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Zjadłbym obiad, bo mnie to nie interesuje. Co byś zrobił, gdybyś był/a jednorożcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Wyłączyłabym tę grę. Co byś zrobił, gdybyś był... WIELKĄ I WSPANIAŁĄ TRIXIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Przede wszystkim to znalazłbym jakąś dobrą robotę, a później próbował dalej zniszczyć Twilight i jej przyjaciółki, chociaż, to może zaczęłoby mnie nudzić. Co byś zrobił/a, gdyby nagle z nieba spadłby ci pegaz, mówiąc, że jest Tobą z innego świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 6, 2016 Share Napisano Marzec 6, 2016 Zginąłbym w wyniku zderzenia się 2 światów i linii czasowych. Co byś zrobił/a, gdybyś dostał/a szansę dostania się do załogi, która skolonizuje Ziemię-2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Raczej bym odmówił[emoji14]To nie w moim typie. Co byś zrobił gdyby Tusk został wybrany na prezydenta? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Uszczypnął się i miał nadzieję, że to tylko sen. Co byś zrobił gdybym został papieżem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Zaprzestałbym herezji dotyczące MLP:FiM i wznowił działalność eksterminującą clopperów. Skoro nim byłbyś, to nic bym nie zrobił. Co byś zrobił, gdybyś oberwał patelnią od klaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Przeprosił za to, co bym jej nagadał, potem uciekł przed jej furią. Co byś zrobił, jakbyś spotkał wściekłą na ciebie Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (edytowany) Próbowałbym ją przeprosić, jeżeli to nie pomoże, to próbować uciec (bezcelowe) Co byś zrobił, gdyby bułki i chleb znalazły się razem w chlebaku?! Edytowano Marzec 8, 2016 przez Polox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Ktoś przeciwnie do mnie, zrobiłby z tego statkowanie... Co byś zrobił, gdyby ktoś Ci zrobił kanapkę z chlebem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Kanapkę z chlebem się pytasz. Hmmm. Zjadłbym. Co byś zrobił, gdyby któraś z księżniczek postanowiła zamieszkać w twoim domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroczny Obserwator Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Wynajoł jej go za 300 zł mieśęcznie i cieszyl się z zysków. Co byś zrobił gdybyś miał możliwość stworzenia leku na każą chorobe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Bo to niemożliwe. Bo to niewykonalne. Bo to wykorzystają ludzie do swoich niecnych celów jak wszystko inne. Co byś zrobił, gdyby w Twojej szkole został uprowadzony nauczyciel j.p? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Nic. Bo co ja mogę? Nic i już. Co byś zrobił, gdybyś trafił pod opiekę Red Heart? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 a) Próbowałabym uciec, i ją porwać do Polski b) Nic. Chyba wyłączając próby udawania że jestem "sweet kucełem, a tak naprawdę dwunożnym brzydkim czymś" Co byś zrobił, gdybyś był Discordem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Sprowadziłbym chaos na Ziemię!!! I podkochiwał się w Fluttershy. Co byś zrobił, gdybyś okazał się klonem siebie samego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 (edytowany) Zabił tego drugiego , ponieważ jestem nolifem i nie będę się dzielił moja maszyną Co byś zrobił gdyby Pilot twojej helki z cały squadem nagle utracił połączenie z serwerem na wysokości 300m? Edytowano Marzec 11, 2016 przez Dabrowski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Zbanowałbym ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co byś zrobił, jakbyś mógł wprowadzić wojska do Equestrii? ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się