Vezzie Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 (edytowany) Zależy kiedy miałbym umrzeć. Jak umarłbym mając 70 lat ze starości to bym się nie martwił :D. Ale gdyby to miało nastać już lada chwila to spróbowałbym rzeczy które zawsze chciałem zrobić Mógłbym porobić masę głupich rzeczy i nie ponieść tego konsekwencji bo i tak zaraz umieram xD. Pozałatwiałbym też wszystkie ważne sprawy żebym nie musiał się umartwiać w grobie :D. I najważniejsze, wyraziłbym ostatnią wolę ^^ Chciałbym być skremowany, dodany do skręta i wypalony przez przyjaciół tak jak 2Pac ^^ Co byś zrobił/a gdybyś obudził/a się związany/a w kuchni Pinkameny ? Edytowano Sierpień 13, 2016 przez Vezz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 starałabym się udawać że jestem szalona co byś zrobiła gdyby ktoś dał ci dużą kasę za coś czego nie lubisz robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 (edytowany) to zależy jak wielka to kasa i jak bardzo nie lubił bym tego robić.... co byś zrobił\a gdyby mlp:fim ciągnęło się tak jak np simpsonowie? Edytowano Sierpień 16, 2016 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Oglądałbym.. nawet gdyby się zepsuło i już nie było fajne. Gdyby tak było mógłbym nawet już nie być fanem ale i tak bym oglądał bo chciałbym być świadomy jak bardzo się popsuło. Ale gdyby cały czas było spoko to tym lepiej Bo po co kończyć coś co jest dobre ? Co byś zrobił/a gdyby odwiedziła Cie Twilight i powiedziała że tylko Ty możesz uratować Equestrię przed jakimś złym demonem ale już nigdy nie mógłbyś/aś wrócić do ludzkości ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 nawet bym się nie zastanawiał , z resztą jak by sama Twilight mnie odwiedziła - czad - ide w ciemno. Co byś zrobił/a gdyby wszyscy Twoi znajomi i rodzina zaczęli fanatycznie czcić latającego potwora spaghetti? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Nie wiem. FSM to dziwna religia. No bo kto wymyślił, ze w niebie jest wulkan z piwem i striptizerki, a w piekle wulkan z rozgazowanym piwem i striptizerkami chorymi na choroby weneryczne? Co byś zrobił/a, gdyby gdzieś tam, daleko, było coś, co zawsze chciałeś/aś mieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 starałabym się odnaleźć drogę do tego ale nie za wszelką cenę CO byś zrobił gdyby nie było liter? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Nie pisałbym teraz tutaj. Zapewne. Co byś zrobił/a, gdyby @Rory Mercury nie byłą sobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 2 minuty temu Flaming napisał: Nie pisałbym teraz tutaj. Zapewne. Co byś zrobił/a, gdyby @Rory Mercury nie byłą sobą? Co masz na myśli? Nie wiem bo ja zawsze jestem sobą co byś zrobił gdyby @Flaming w końcu zaczął rysować??!!!!!!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Właśnie teraz Rory Mercury napisał: Co masz na myśli? Nie wiem, nie mam pomysłów na pisanie. Wracając: pewnie bym rysował. Co byś zrobił/a, gdyby Michalski miał cierpliwość? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 starałabym się go wyprowadzić z równowagi co byś zrobił/ła gdyby mi się to udało? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Nie wiem, ale na pewno nie byłbym zdziwiony. Co byś zrobił/a, gdyby nagle wszystko oprócz Ciebie zniknęło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 starałbym się wszystko zbudować od nowa z niczego Co byś zrobił/ła gdyby zamknęli cię w trumnie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Żywego czy martwego? Co byś zrobił/a, gdybym miał pełno pomysłów na pisanie tutaj? Ja już serio nie mam pomysłów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Właśnie teraz Flaming napisał: Żywego czy martwego? oczywiście że żywego czytałabym każdy z zapartym tchem co byś zrobił/ła gdyby ktoś za pomocą czarów zmienił ci płeć na przeciwną? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Co byś zrobił/a, gdyby zamiast do dentysty trzeba by było chodzić do kowala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 8 minut temu Flaming napisał: Co byś zrobił/a, gdyby zamiast do dentysty trzeba by było chodzić do kowala? podkuwać zęby czy nogi? a tak na serio u dentysty są raczej mniejsze wiertła ;), a kowal z próchnicą by się nie szczypał tylko wszystko udarowo leczył, tak więc w kwestii zębów po prostu bym nie chodził do kowala. co byś zrobił/a gdyby wszyscy inni zaczęli szybko ewoluować, poza tobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 pozostałabym sobą bez zmian co byś zrobił/ła gdyby Pinkie z Mózgiem przejęłi całkowitą władze nad światem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Nauczył bym się porozumiewać z innymi tylko za pomocą NARF Co byś zrobił/a gdybyś znał/a datę końca świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Jeżeli było by to jeszcze za mojego życia, wyprzedał bym wszystkie moje włościa i żył na maxa. Co byś zrobił/a gdyby kościół katolicki urządzał polowania i pogromy na fanów kucyków i palił ich (nas) na stosach? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 18, 2016 Share Napisano Sierpień 18, 2016 Grzecznie wyłączył bym stronę, usuną historie przeglądarki. Jestem typ niepokorny, ale tylko kiedy mi się podoba. Co byś zrobił/a gdybyś wygrał/a darmową wycieczkę do brazylijskich slamsów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Sprzedałbym ją szybko komuś i w zamian za kasę, kupił coś, co mi się przyda. Albo coś, co mi się podoba. Albo jedzenie Co byś zrobił/a jakby przyszedł do Ciebie Gordon Freeman i powiedział, że tak naprawdę ukrywał się pod nazwiskiem Gabe'a Newella i ostrzegł Cię przed kosmitami z Xen oraz Combinatem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Zapytałbym kim jest i o czym mówi, później zapytał o szczegóły i o to czy da się temu zapobiec, jeśli nie próbowałbym walczyć z pomocą wszystkich którzy wyraziliby chęć (a Ci którzy woleliby zginąć bez walki... co to zmienia? ). Co byś zrobił gdyby forum mlppolska.pl przeniosło się jednym z wielu miejsc w kraju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Nie wiem jak można przenieść się jednym z wielu miejsc w kraju. Co byś zrobił/a, gdyby z całego świata, po III Wojnie Światowej ocalało tylko kilka krajów, a Polska byłaby prawie nienaruszona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 godzinę temu Flaming napisał: Nie wiem jak można przenieść się jednym z wielu miejsc w kraju. xD No tu mnie masz xD godzinę temu Flaming napisał: Co byś zrobił/a, gdyby z całego świata, po III Wojnie Światowej ocalało tylko kilka krajów, a Polska byłaby prawie nienaruszona? Wymyśliłbym USA, żebyśmy nie mieli nudno i mieli skąd czerpać "inspiracje" No to jeszcze raz: Co byś zrobił gdyby forum mlppolska.pl przeniosło się do rzeczywistości i stało jednym z wielu miejsc w kraju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się