Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 :shy: co byś zrobił gdyby bitwa o Anglie była by w Polsce ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 A co miał bym zrobić???? Latał bym?? nie umiem latać.... Co byś zrobił gdybyś nagle zamienił się ciałami z poszukiwaną morderczynią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Mordował na prawo i lewo. xD Co byś zrobił gdybyś nagle ludzie do ciebie mieli jakieś wonty za nic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Zrobił wszystko żeby przeżyć coś magicznego jeszcze dzisiaj. Co byś zrobił, gdyby świat anime przeniknął do naszego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 lał bym po pys.... twarzach Co byś zrobił gdybyś się przeniósł/a do czasów Mieszka I ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Gdzie ona jest ??? Co byś zrobił,gdyby okazało się,że Molestia to ty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Korzystał bym z okazji Co bys zrobił jak bys miał byc kucykiem z g3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Fun,Fun,Fun,Fun. Co byś zrobił, gdyby Fun,Fun,Fun,Fun ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 more FUN co byś zrobił gdybyś był Trollestią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Tea ? ok < już naprawdę nie mogę się doczekać 22 grudnia xD> Co byś zrobił,gdyby ktoś zamienił cie w kota ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Wpadła bym 22 grudnia na herbatkę :3 Co byś zrobił gdybym zrobiła Cafe party 23 grudnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Estherenn. NIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Mrs.Octavia jak by mnie Estherenn. wypuściła to bym wpadł xD Co byś zrobił gdybyś był w takiej akcji jak w filmie SAW xD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Nie chcesz iść na me Cafe party? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 To zależy od Estherenn. xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Tak pani NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE tylko nie to D: . Co byś zrobił,gdyby nie chciał jeść czeko-koko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Nie oglądałam tego filmu xD RedBalance,pamiętaj,że sam powiedziałeś,że jestem damą,więc jak damę masz mnie traktować. Co byś zrobił,gdyby domki na drzewach nie istniały? To nie chcecie iść na me Cafe party? ;_; FOCH niech Molestia was zgwałci:molestia: Co byś zrobił gdybyś był murzynem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 To nie ode mnie zależy D:. Bym był czarny xD Co byś zrobił, gdyby Nie było Japończyków na planecie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Bestia nie lubić tych podróbek. Bestia zabić wszystkich RAWWWRRRRR xD. Co byś zrobił, gdyby trolololo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 zalali by nas i bym się utopił w chińczykach. i nie byłoby już polski... ani europy... ale rosja nas obroni :-P co byś zrobił gdyby PRL powróciło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 BlueBalance12 BB12 xD A ty będziesz trzymała inicjatywę bo ja jestem twoim niewolnikiem xD. Co byś zrobił,gdyby amfetamina była za darmo i można było ja spożywać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 spam spam spam? Co byś zrobił gdyby Pokemon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 rozwaliłbym go kopniakiem. co byś zrobił gdybyś miał strasznie wolny internet, jak ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Komputer za oknem, chyba. Co byś zrobił gdyby zatrzymał się czas a przed tobą stała by Księżniczka Luna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Wszedł i siedział z tobą Co byś zrobił,gdybym nie chciał zjeść twojego obiadu ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Komputer za oknem' date=' chyba.[/quote'] super. teraz mogę kupić sobie nowy komputer. piszę z komórki. Nic. no chyba gdyby na obiad były pierogi. wtedy bym cię błagał i prosił. co byś zrobił gdyby nie było pizzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się