Sosna Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 nie przejął bym się tym albowiem nadal byłbym sosną co byś zrobił/a gdyby twoje życie okazało by się snem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Obudziłbym się w Equestrii obok Fluttershy i powiedziałbym jej, że śniły mi się okropne rzeczy. Co byś zrobił/-a gdybyś miał/-a do wyboru walczyć za Księżniczkę Celestię lub Prezydenta USA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Celestię Co byś zrobił gdybym siedziała ci w szafie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 zdziwił bym się cobyś zrobił gdyby dożywotnio zakazano ci słuchać muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Zobaczyłbym, że coś się porusza, wziąłbym strzelbę SPAS12 na wszelki wypadek, a potem bym wywlókł jak to robi prawdziwy antyterrorysta i rzucił: "Dla kogo mnie szpiegujesz". Co byś zrobił/-a gdyby okazało się, że Lyra jest konwertytką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 północ i wschód Usa to bastion POZu, masterbezi! a do zabawy "hmm, ona jest pojedynczym przydpadkiem. ludzkość nie jest więc zagrożona. więc... Ja też chcę!..." oto moja logika co byś zrobił gdyby celestia pozwoliła wszystkim bronym i pegasis zamieszkać w equestrii a resztę ludzi... wysłała na nasz księżyć BEZ zaopatrzenia i masek tlenowych :-P? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Sprzeciwiłabym się Co byś zrobił gdybyś zobaczył na swoim łóżku Fluttershy a w kuchni zielonookiego blondyna w spódniczce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 tego blondyna potraktowałbym jako włamywacza... a co do fluttershy... najpierw spytał ją jak tu się dostała, czemu tu jest etc... eeem, no. co byś zrobił gdyby widziano ze 100% pewności kucyki z serialu gdzieś na północy syberii w lesie wielkości europy środkowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 yyyy....Dlaczego Ivan nic mi nie powiedział????!!! Co byś zrobił gdyby ludzie z mojej sygmy zrobili super-duper imprę z Pinkie pie u cb w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ludzi z sygny potraktowałbym jak szpiegów FOLu a Pinkie Pie natomiast kazałbym ściągnąć Mane 6 i Derpy. (a ja jestem za tym, żeby antybronych wysłać na księżyc bez zaopatrzenia i masek tlenowych) Co byś zrobił/-a gdyby w Twoim domu było 300 Spartan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 (a ja jestem za tym, żeby antybronych wysłać na księżyc bez zaopatrzenia i masek tlenowych) Naprawdę? To już nawet nie można mieć własnego zdania?Nie każdy musi lubić kuce... Chociaż hejterów można by było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Hmmm kazałbym im wskoczyc do śmieciarki Co byś zrobił gdyby Fluttershy zaczęła by cie macać? (Wiem jestem dziwny ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Odsunęła bym ją (delikatnie) po czym powiedziała, że ja jestem tej samej płci co ona i tak nie wypada. Co byś zrobił gdyby spadał na Ciebie budynek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Uciekałbym gdzie pieprz rośnie. Co by było gdyby Justin Bieber Był Bronym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Sprawiłabym, zeby był hejterem, inaczej wstyd dla wszyskich Bronych i Pegasis. Co byś zrobił gdybyś był komputerem? (dokładniej moim) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Pożądny wpier Co byś zrobił gdybyś znalazł portal do Equestrii?@up czy ja zawsze musze byc taki wolny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Wchłonąłbym cie do CS'a (edit1: 5 postów temu - "To chyba jakiś sen :D" edit2: post nade moim - wbiłbym do portalu) Co byś zrobił/-a gdyby zakazano MLP a TV Trwam trzeba by było obowiązkowo oglądać dziennie przez 3 godziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Przeprowadziłbym się tam Co by było gdyby twoje miasto miałoby zostać zrównane z ziemią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 @up 2 Małe kasowanie danychwszystko zaczyna się pier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 "To co? Rozwalamy siedzibę pomysłodawców?" Co byś zrobił gdybyś miał w skarpetkach dynamit? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 @up Zakopał bym się Co bys zrobił gdybys wpadnął w wielki zderzacz hadronów?@up poraz któryś wskoczył bym do wanny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Czekałbym na rozwój wydarzeń Co byś zrobił gdyby Spitfire uczyła cię latać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 delikatnie bym ją zmusił zaprzestać takich dość niebezpiecznych prób. co byś zrobił gdyby fluttershy na twoich oczach zabiła dajmy na to derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 eeee nic bo mnie by też zabiła Co byś zrobił gdybyś się obudził w piwnicy Pinkie i musiał oglądac cupcakes? (otwiera popcorn) Dobna dawaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Spier...ł bym gdzie pieprz rośnie Co by było., gdybys otrzymał propozycje bycia Piratem siedmiu moz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się