Po prostu Tomek Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 (Matura z latania? Fajnie brzmi.) Ostrzelałbym to miejsce z Katiusz. Poświęciłbym trochę jeńców, lecz nigdy nikt nie trafiłby tam ponownie. Co byś zrobił, gdyby POZ mnie aresztował i przywiódł przed twoje oblicze? A ty mógłbyś mnie jakoś uratować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Nie zrobiłbym tego... Uratować FOLowca to zawieść zaufanie Mane6 i Derpy. Co byś zrobił/-a jakbyś miał/-a do wyboru: a) mieć dwie wille, 5 limuzyn i miliardy dolarów na koncie, lecz nie mieć żadnych przyjaciół ani nawet miłości b) żyć na skraju nędzy, ale mieć wsparcie Mane6, Derpy, mieć przyjaciół a nawet dziewczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 c)Mieszkać z Norwegami i jeść codziennie z nimi ryby wole a Co byś zrobił gdyby MH zastąpiło MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 MH? Chodzi o Medal of Honor? Lubię strzelanki, ale żadna strzelanka nie zastąpi mi kucyków Co byś zrobił/-a gdyby Mefisto sprawił, że Mane6 i Derpy nigdy nie były w Equestrii tylko od początku mieszkały w naszym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 zabrałbym je na syberię, z dala od wszystkiego. co byś zrobił gdyby ponyville zostało zbombardowane przez car bombę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 W odwecie zbombardowałbym Moskwę bombą ponyfikacyjną. Co byś zrobił/-a gdybym był szczęśliwy z Fluttershy i Derpy choć FOL i Discord nie chciał, żeby tak się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Dalej byłbym szczęśliwy.. Co byś zrobił jakby Twilight zaprosiła cię na randke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 "Affirmative" Co byś zrobił/-a gdyby Slender chciał się z Tobą przespać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Ukrainę, Rosję, Chiny, Koreę Północną, Wietnam, Kubę. Co byś zrobił/-a gdybyś nagle zobaczył rysunek podpisany moim nickiem? (choć wiem że to nigdy się nie stanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Nic... Do Equestrii bym się już przeniósł... Co byś zrobił/-a gdyby Ogier z Silent Ponyville mówiłby przed Księżniczką Celestią to samo co Dominik K.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 nie wiem kto to dominik k, więc nic. może bym się trochę pośmiał... co byś zrobił gdyby... mane 6 wylądowało w stalingradzie zima 42/43 dwa kuce zginęły a reszta straciła chęć do życia po zobaczeniu (na przykład rarity) palącej się po dostaniu w łeb koktajlem mołotowa? (drugi kuc dostał od snajpera) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Na pewno bym była zdziwiona... Co byś zrobił gdyby twoich 2 przyjaciół zaplanowało że się przebiorą za bohaterów z "Alladyna" a ty byś musiał się przebrać za księżniczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Sorry, Ja w cosplaye się nie bawię. Co byś zrobił/-a gdyby Tede miał koncert w Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 I tak nie słucham, wiec wszystko jedno. Co byś zrobił, gdyby świat nagle stanął na krawędzi zagłady, bez absolutnie żadnej szansy ratunku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Uruchamiam protokół "Salvation" - polegający na natychmiastowej teleportacji mojej osoby i tych dla mnie najbliższych do Equestrii. Co byś zrobił/-a gdyby istniały regimenty Gwardii Imperialnej mające mundury w kolorach Mane6 i Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Cóż, fajnie. Muszą być całkiem widoczni, prawda? Co byś zrobił, gdyby protokół "Salvation" nie działał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Wgrałbym avasta, który by usunął wirusy (zwłaszcza wirusy HIV i T) Co byś zrobił/-a gdybyś się obudził zarażony wirusem T? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 zniszczyłbym reputację ludzi wśród kucy pakując magazynek z mojej my little AK-47 w łeb bibra w celu ratowania equestrii. i doprowadził do próby ratowania ludzi przed samych siebie za pomocą ponifikacji. FOL 4 eva. co byś zrobił gdybyś się obudził przywiązany do krzesła, a biber dawał ci koncert i usiadł ci na kolana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Telefon do Mane6 poprzez myśli i mówię o co kaman Co byś zrobił/-a jakby się dowiedział/-a, że jakaś OC klacz próbuje odbić Fluttershy mojego OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Już nie ma, radzę sobie. Co byś zrobił, gdyby nie było nic do roboty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 ok wy się wiążcie. fluttershy jest wolna! :-D edit: ja żyję i tak dla chwili. czasem tylko wnerwiam kolegów socjalizmem. moje życie nie ma sensownego sensu. edit (jeszcze jeden?): chwilowo nie mam nic do roboty. jak nie mam nic do roboty to a: śpię ; b: gram ; c: forum ; d: youtube co byś zrobił gdybyś doprowadził fluttershy do płaczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Pff. A co mnie to obchodzi? Co byś zrobił, gdybym doprowadził pół Ponyville do płaczu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Akurat to prawda... Bo moje życie nie ma sensu EDIT1: Nic, bo nie ma nic do roboty EDIT2: A nie, bo Fluttershy jest z moim OC EDIT3: SUICIDE! "Jak mogłem skrzywdzić Fluttershy, nie zasługuję na to by żyć". EDIT4: I kill you for this Co byś zrobił/-a gdyby się dowiedział/-a, że chrząszcz brzmi w Szczecinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 masterbezi, popieram. sorry tomek, za to musisz zginąć. a do zabawy - nic. niech se brzmi. edit: a tak. właśnie tam jestem. utopię się w odchodach. co byś zrobił gdyby od dziś panowałała 100%owa anarchia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Objąłbym władzę nad światem razem z Mane6 i Derpy Co byś zrobił/-a, gdybyś się dowiedział/-a, że jestem z Fluttershy i już nie będę z żadną inną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się