izy97 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 (FOL nie strzela do wszystkich kuców co popadnie. chyba, że współpracują z POZ) dobrze tak! co byś zrobił gdyby kuce zamknęły ludzi do auschwitz z POZem włącznie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 POZ bym uratował a reszta, niech "Bóg" ma ich w swojej opiece. Co byś zrobił/-a gdybym jednak uciekł Emo Martynce i udało mi się spotkać z moją NP na kresach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 ukraiński antyPOZowski korpus ekspedycyjny. co byś zrobił gdyby 99%ludności w polsce opowiedziała się po stronie FOLu. TAKŻE w szczecinie, masterbezi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Yah! Wiedziałem, że nie będę sam. To samo pytanie, bo chcę wiedzieć co też nasz "przyjaciel" odpowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Ja i moja NP razem z supportem POZu robimy im exterminatus (a w Szczecinie i Policach to nie ma szans na poparcie FOL ) (ukraińskiego to lepiej nie wysyłaj, bo poczuję ich zapach radioaktywny na 500km). Co byś zrobił/-a gdyby "Ponyfikacja dla Ocalenia Ziemi" maskowała swój skrót pod "Podstawowa Opieka Zdrowotna"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 atak na szpitale? nie... aresztować wszystkich członków tej organizacji! co byś zrobił gdyby szczecin stał się polskim czarnobylem? (jakiś tajny reaktor w podziemiu czy coś...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 No chyba nie... Szczecin może się stać raczej drugim Canterlotem Co byś zrobił/-a gdyby Szczecin stał się drugim Canterlotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Noooooooo! Co byś zrobił, gdyby Mikołaj istniał i dał ci jakiś fajny prezent? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 (Yeeeeeeeeeeeeeeees!) Zawsze chciałem mieć figurkę Mane6, Derpy i mojego OC. Łap cydr Co byś zrobił/-a jakbym dawną fabrykę benzyny syntetycznej w Policach przerobił na Rainbow Factory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 jak dobrze że to daleko ode mnie Co byś zrobił gdyby Pan.Rosja (patrz sygma) przyszedł do twojego domu czołgiem i wpychał ci do gęby swoje kotlety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 (dla nich odległość nie ma znaczenia ) A sam by musiał je żreć bo je wypluję a potem Banebladem niszczę tą żałosną radziecką imitację czołgu. Co byś zrobił/-a gdyby nie było na świecie alkoholu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Bym musiała słychać płaczu moim pikseli z szafy D": Byłoby smutno na tym świecie Co byś zrobił gdyby nie było Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Uciekłbym do Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Brak odpowiedzi na nieistniejące pytanie. Co byś zrobił gdyby mój brat zrobił akcję podkładania dynamitu w Canterlocie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Odwiedziliby go moi Kasrkini Co byś zrobił/-a gdyby gang CJ'a z San Andreas byłby za POZ a Ballasi za FOL? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 popierałbym CJa Co byś zrobił gdybyśmógł wywołać wojnę światową tak łatwo jak klikasz myszką na ikony na pulpicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Wywołałbym ją (przez przypadek) między Chinami i Rosją, potem dołączą siè m.in. USA, Niemcy, Japonia itd. itp. Co byś zrobił gdyby Mane6 ukradĺo i zjadło twoje naczosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Ja nie mam naczosów Co byś zrobił/-a gdyby Krystyna z Gazowni zmieniła się w którąś z Mane6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) patrzałbym rozbawiony jak chleją wodę po zjedzeniu paczki hot spicy. a potem kupiłbym sobie drugie a im... marchewki edit: to oszust...ka! łapać ją i do eksperymentów! (w tajnej bazie na syberii) co byś zrobił gdyby od dziś w sklepach możnaby jedynie kupić warzywa i wodę? Edytowano Maj 25, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Sprowadziłbym Mane6 i Derpy, żeby to ogarnęły. Co byś zrobił/-a gdyby fic Elizy Pegasis byłby bestsellerem i sprzedawał się m.in w Empiku jak świeże bułeczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 (edytowany) Bardzo bym sie zdenerwował. Lubię warzywa i wodę, ale brak miesa to zło w najczystrzej postaci. EDIT: Nobody cares. Kolejna dziwna książka. Co byś zrobił, gdybym mógł spełnić jedno twoje życzenie? Edytowano Maj 25, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 bezmyślnie bym poprosił o rewolucję a potem siedząc w okopie pod stalingradem żałował że nie powiedziałem czegoś innego. co byś zrobił gdyby pod twoim domem były złoża ropy naftowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Poprosiłbym, o mieszkanie w Krośnie na Podkarpaciu. EDIT1: A zmieniłbym tą ropę w kryształy, które Rarity wykorzystuje do swoich sukni Co byś zrobił/-a gdyby pod twoim domem byłyby złoża kryształów, które Rarity stosuje do swoich sukni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 jak to jest wartościowe... sprzedałbym co byś zrobił gdyby z kranu zamiast wody leciało nagle piwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Jeśli Redd's to bym miał darmowe kufle Co byś zrobił/-a gdyby Wrzód z Gothica wlał swoje płyny do kanalizacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się