Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 ale,jak to? Co byś zrobił gdyby Rarity kazała ci szorować kible u Molesti? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 "Negative". "Sorry Rarity, ale to nie jest jednostka wojskowa, gdzie żołnierze szorują kible, czasami nawet języczkami :D" Co byś zrobił/-a gdybyś trafił/-a do woja i kazaliby ci szorować sedesy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Bym ją spytał czy ja wyglądam na sprzątaczkę Co byś zrobił/-a gdyby zombie chciało zjeść Twój mózg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Srly,Zombie ale mój mózg jest dla cb za rUrzfffY :"D Co byś zrobił gdyby twój dom zajęli głodni Włosi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 głodni włosi vs spragnieni polacy - EPIC BATTLE!!! co byś zrobił gdybyś sie obudził na ulicy w moskwie pod kremlem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Idę spać dalej żeby się obudzić w Ponyville pod chatką Fluttershy Co byś zrobił/-a gdybyś się obudził/-a w HQ POZu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 taktyczny odwrót. ale po zabraniu tajnych dokumentów! co byś zrobił gdybym postawił pod twym domem pomnik stalina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Rozkazałbym Ci teraz postawić MÓJ pomnik przed Twoim domem. Co byś zrobił gdyby nie ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Nic bo nie jesteś Co byś zrobił/-a gdyby była solówa między mną a moim kolegą hejterem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 dopingowałbym tobie. a gdyby źle wyglądało to bym pomógł. trza się zjednoczyć przeciw wspólnym wrogom. co byś zrobił gdyby fluttershy była żoną big maca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 AWWW YEAH!!! FLUTTERMAC IS CANON!! CO bys zrobił gdybyś miał brata bliźniaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Moja pierwsza reakcja: "Pokaż swoją prawdziwą twarz podmieńcu". Co byś zrobił/-a gdyby nagle wszystkie ogiery (zarówno rodowite jak i konwertyci) w Equestrii poza mną (bo mi Mane6 i Derpy ufają, że nie podejrzewały mnie o foalofilię ) zostałyby zmienione w klacze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 R63,R63 everywhere... Co byś zrobił gdyby wszyscy,wszędzie zmienili płeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (co to r63 ) Ja, Mane6 i Derpy zostalibyśmy jedynymi osobnikami ze swoją prawdziwą płcią Co byś zrobił/-a gdyby okazało się, że ja i moja NP jesteśmy ścigani zarówno przez FOL jak i przez POZ ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (co to? czytasz fici FOLowca, masterbezi?) (a r63 to r34 z pozamienionymi płciami) spytałbym czemu i może, jako wróg POZu otrzymałbyś propozycję współpracy... co byś zrobił gdyby fluttershy była w tej chwili na naszym księżycu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (akurat link do fica otrzymałem od POZowca ) Zabrałbym ją na Szczecin Co byś zrobił/-a gdyby Mane6 i Derpy zostały wygnane z Equestrii i przebywałyby ze mną i z moją NP bo tylko nam ufają a nikomu innemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 jak zobaczysz wariata z lornetką i opaską FOL obserwującego twój dom to wiesz kto to :-P co byś zrobił gdyby mane6 była gdzieś na syberii w tajnej rosyjskiej bazie na... eksperymentach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Ivan...wypuść je,nooo...bo naślę na cb Białoruś...tak mam do niej numer Co byś zrobił gdyby AJ była w związku z Ameryką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) Wjeżdżam tam z Derpy, moją NP, WaveX'em, Torrezem, Rico, moim ziomem z podstawówki Hofim i robimy epicką akcję i odbijamy Mane6 niczym jak odbijano Rudego pod Arsenałem EDIT1: Pomyślałbym "Jak można być w związku z kontynentem" Ewentualnie jeśli chodzi o Kapitana Amerykę to zastanawiałbym się czy związek OP i normalnej postaci wypali Co byś zrobił/-a gdyby ktoś się włamał do mojego OC i sprawił, że będzie to postać z normalnym życiem i nieepicka Edytowano Maj 26, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 nic co byś zrobił gdyby wybuchła rewolucja a w ponyville trwała bitwa w stylu stalingradzkim a mane6 kryła się gdzieś po kanałach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Razemz z Derpy odnajdujemy Mane6 a potem zaprowadzamy ład. Co byś zrobił/-a gdyby w Twojej kamienicy/domu byłoby niczym jak w REC'u? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 a co to? gra? film? *wbijam do google* spieprzałbym co byś zrobił gdyby FOL zajął ponyville a mane6 byłaby zakładnikami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (Nie wiem co to FOL, ale...) Pobiegł do piwnicy po kamizelke, mausera, pare granatów, po czym stworzyłbym oddział uderzeniowy z bronies i odbił mane6 ( jeśli ci z FOL serio są źli) porozbijał łby bejzbolem. Co byś zrobił gdyby Celestia zmieniła Equestrię w kraj nazistyczny, a Luna ruch oporu, a ty byś tam był? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (edytowany) (film) Odbijamy Mane6 i Ponyville a w ramach zemsty za to co zrobili Derpy i Fluttershy nie bierzemy jeńców, ale nie zabijamy ich kulką w łeb, nie zasłużyli na żołnierski honor "szybkiej i bezbolesnej śmierci". EDIT1: Dołączyłbym do Luny i razem z Mane6 i Derpy tworzymy ruch oporu. (FOL to Front Obrony Ludzkości i tak są źli, ponieważ bez wahania krzywdzą kuce) Co byś zrobił/-a gdyby Slender był dowódcą FOLu? Edytowano Maj 26, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 (FOL to jedyny ratunek ludzi a kuce krzywdzą tylko w obronie własnej, w walce lub w ostatecznej ostateczności. POZ to zło) wtf? miałby problem z wydawaniem rozkazów... wybralibyśmy innego co byś zrobił gdyby justin biber był szefem POZ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się