Igirisu_chan Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Właśnie jestem i co robię? Tak właściwie to nic xD Co byś zrobił, gdybym chciała cię przytulić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Hug~ Co byś zrobił gdybyś miał przed sobą Niemca który jak widzi Włocha to zachciewa mu się macierzyństwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Obudził w zamkniętym ośrodku psychiatrycznym w kaftanie bezpieczeństwa chyba. Co byś zrobił gdybyś nagle obudził się na wysypisku śmieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Zaczęłabym się zastanawiać, czy to nie jakieś schizy xD Co byś zrobił, gdyby jakiś Włoch chciał ci wykuć oczy białą flagą? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) WTH! Wykuł bym mu oczy bagnetem mojego Mosina. Co byś zrobił gdyby okazało się ,że jesteś robotem w specjalnej powłoce imitującej człowieka? Edytowano Maj 28, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 to dlatego krew mi z nosa nie leci...cwane... Co byś zrobił jakby w sklepie sprzedawał Hiszpan,kupował Grek (a znamy ich zapał) a w kolejce byli hałaśliwy Włoch i turlający się po podłodze Koreaniec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Poczekał bym aż nadejdzie moja kolej w kolejce a jakby któryś się stawiał to by dostał z kastetu w mordę. Co byś zrobił gdyby okazało się , że jesteś swoją ulubioną postacią z anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Poczekał bym aż nadejdzie moja kolej w kolejce a jakby któryś się stawiał to by dostał z kastetu w mordę. Nie wiem czy byś doczekał swej kolejki *q* Jestem w niebie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (Mrs. Octavia. w imieniu sovieckiego sayuza zabraniam ci oglądać Axis powers hetalia. to się robi NIEBEZPIECZNE!) nauczycielkę od etyki. co byś zrobił gdybyś miał 100% pewności, że jak umrzesz wylądujesz w equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Strzelił sobie w łeb chyba. Co byś zrobił gdybyś musiał wypić 3 litry bimbru bez popity i zagryzki? Edytowano Maj 28, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (Mrs. Octavia. w imieniu sovieckiego sayuza zabraniam ci oglądać Axis powers hetalia. to się robi NIEBEZPIECZNE!) I tak już obejrzałam wszystkie sezony co najmniej 3 razy + 3 i 4 sezon mi nie działa mam jeszcze obrazki Przyjmuje to wyzwanie! Co byś zrobił gdybyś musiał krzyknąć przed klasą "Kocham Yaoi!"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Umarł śmiercią nagłą. Co byś zrobił gdybyś nie mógł oglądać swojego ulubionego anime przez 8 tyg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 -zawsze są inne -fanarty,screeny,manga zawsze zostają! Co byś zrobił gdyby jak byś się obudził miał napisane na ciele "kocham Yoai/Yuri"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 jeżeli yuri to bym jakoś przeżył a jeśli Yaoi to mam fajną maczetę i bym się przebił co byś zrobił gdyby na świecie zabrakło pomarańczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) I ktoś musiał mnie uprzedzić, ale dobra..Jeśli różowych to bym sie zmartwił jeśli normalnych to i tak nie korzystam..Z tym drugim bym się nie sprzeczał a co do pierwszego to .. cóż nieważne..Co byś zrobił jakbyś obudził się z klaunem i stogiem siana w łóżku? Edytowano Maj 28, 2013 przez Lupus Smoth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Zastanowił bym się co ja wczoraj robiłem i coj ja piłem lub brałem. Co bys zrobił gdyby Japonia i chiny zniknęły ze świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Czo kurna? Wait...NEEEEEEEEEEIN!!! Co byś zrobił gdyby "hymnem" świata został "gangnam style"? Edytowano Maj 28, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Nic. Co byś zrobił gdybyś miał zanurkować na 100 m z calym sprzętem? Jak nie wiesz wujek google pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 NIE! Nienawidzę nurkować ;-; Co byś zrobił gdybyś musiał ubrać różową sukienkę z falbankami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Wolałbym zanurkować do basenu z niebieską farbą. Co byś zrobił gdybyś spotkał sponyfikowanego AVICII? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) A ja kocham nurkować. Co do pytania nie wiem. Co byś zrobił gdybyś musiał przepłynąć 3km wpław aby zdobyć kolekcjonerskie wydanie wszystkich sezonów i odcinków ulubionego serialu lub anime? Edytowano Maj 28, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Zrobie to ale już nigdy więcej bym do wody się nie zbliżała Co byś zrobił gdybyś musiał krzyczeć "Kocham Yaoi i Yuri" i biegać po całym mieście by spotkać M6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 O ku=$#-a niewiem co gorsze nie spotkać m6 czy krzyczeć yuri to jeszce ale yaoi to nie. Co bys zrobił gdybyś stracił wzrok i głos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Yy tam, wciąż mam uszy, mogę słuchać Archiego i dubstepu ^.^ Co byś zrobił gdybyś spadał i spadał i spadał-spadał-spadał-spadał-spadał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 to bym spadał spadał i spadał - spadał-spadał-spadał-spadał co byś zrobił gdyby wykasowano twoją pamięć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się