Slender Mane Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Dałbym go . Co byś zrobił/a gdybyś siedziała na zimnie tak jak ja nie nie miała się gdzie skryć ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 prawdopodobnie dałbym ci go. edit: wypiłbym coś, co rozgrzewa... na przykład... herbatkę... co byś zrobił gdyby NATO postanowiło equestrię zbombardować bronią termojądrową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Zaprosiłbym kumpli na seansik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Idziemy zabezpieczać Canterlot. Co byś zrobił gdyby ostatnią rzeczą w twoim życiu, którą zobaczysz była Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 dwie możliwości: 1. pomyślał bym: MAM HALUCYNACJE!!! WIEDZIAŁEM że bycie bronym ma skutki uboczne... ale opłacało się... i umieram 2. krzyknął bym: NIECH ŻYJE EQUESTRIA!!! i jeżeli by starczyło czasu powiedział bym może jeszcze do RD że ją kocham, żeby ją ztrollować ;-) co byś zrobił gdyby hasbro zablokowało wszystkie filmy mlp na youtube, żeby chronić prawa autorskie? zarówno odcinki jak i fanową robotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Nic. Co ja bym mógł zdziałać ? Macie coś od Trolla Co było by gdyby nigdy nie było czegoś takiego jak mlp ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Kiwnęła bym głową i uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 jesteś slender mane! pogoń dyrektora habro trochę po lesie to ci natychmiast da firmę w prezencie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Tak! Nożyczkami go nożyczkami ! Co byś zrobił, gdyby umarła najbliższa ci osoba? Albo Fluttershy? xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Jakoś bym przecierpiał bo nie żyje mój ojciec i ciotka, Fluttershy zrobił bym ołtarzyk Co byś zrobił gdyby ludzie nie uważali się za pępek świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Wiem jestem Slender Mane ale jestem z kolegą o nazwie Troll (Same se wymyślił) i raczej on gada a nie ja. Mógłbym spiknąć kolegów z oddziału ale nie. Nie odpowiem na to pytanie bo tak jest -,- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Co byś zrobił, gdyby nagle wyłączyli prąd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Kładł bym się spać. Co byś zrobił gdyby pojawił się przed tobą portal do Equestri który mógłby zniknąć w każdej chwili, bez możliwości powrotu do naszego świata rodziny itd...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Pojechałbym do Ameryki do Texasu aby żyć jak Cowboy. Co byś zrobił gdyby nie było wojen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 To samo co teraz. Co byś zrobił gdybym... nagle. Poszła. SPAĆ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Umarł bym z tęsknoty Co byś zrobił gdyby była Apokalipasa Zombie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Zabarykadować okna! NIE ODDAM IM MOJEJ GALARETKI!!! ;_; Co byś zrobił, gdyby ktoś zjadł twojej chipsy? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Był bym smutny i biegł bym po 2 paczkę. Co byś zrobił gdybyś miał możliwość zmienić przeszłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Muka w ryj. Co byś zrobił gdyby nie było czegoś takiego jak edukacja ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Nie weszłabym w ten temat tylko poszła spać. Co byś zrobił, gdyby jakiś ninja cie wyprzedził? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Zdjąłbym go z MR300ML. A ty ? Co byś zrobił gdybym stał za tobą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Za żadną cenę nie odwracał bym wzroku. Co gdyby chciał cię zjeść gigantyczny świerszcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Zaatakowałbym go gigantycznym żółwiem. Branoc ja już odpadam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Dobranoc Co byś zrobił gdybyś zgubił łóżko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 spałbym na podłodze Co byś zrobił/a, gdyby Tara Strong przyleciała do Polski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się