Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Niech idą. Jeszcze jedną bandę ekstremistów mniej. Wszyscy będą szczęśliwsi. Co byś zrobił, gdybyś trafił do Equestrii dzięki mojej pomocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (tylko że dostaną możliwość podróży obustronnej ) Jako iż jesteś zwolennikiem komunizmu... Zapomniałbym, że to dzięki Tobie i wydałbym cie Celestii Co byś zrobił/-a gdyby Mane6 i Derpy się zbuntowały przeciwko Celestii gdy ta chciała resocjalizacji Discorda, wykradłyby Elementy i ukrywały się u mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Życzyłabym ci powodzenia w pilnowaniu ich i skrywaniu się przed Celestią c: Co byś zrobił gdybyś mógł być przez 1 dzień swoją ulubioną postacią/osobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) To może być dobrym początkiem rewolucji - elementy harmonii vs Celestia. edit: eeem, nie chcę być Fluttershy albo Applejack. Co byś zrobił gdyby Celestia zrobiła czystkę i zamknęła wszystkich POZowców w gułagu na Syberii equestriańskiej? Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Wywołałbym rewolucję jeszcze raz. Lenin wiecznie żywy. EDIT: Hell yeah, wreszcie wychodzi na moje! Ten jeden raz niech żyje księżniczka! Co byś zrobił, gdybyś musiał przebaczyć urazy lub zginąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 ...przebaczenie chociaż byłoby to ciężkie Co byś zrobił gdybyś stał się emosem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Niemożliwe, podaję pytanie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Nie sądzę, choć mam trochę cech typowego emo (wrażliwość emocjonalna, nie spożywanie narkotyków, nie palenie papierosów - ale nie jest tak że w 100% nie piję alkoholu, nie wyglądam na emo ani nie ubieram się w ich stylu a mięso... Bez tego się nie obejdę). Co do pytania Tomka... Wolę śmierć niż upokorzenie (pod przykrywką przebaczenia rzeczy niewybaczalnych). Jakbyś miał/-a do wyboru, być swoją ulubioną postacią albo być ze swoją ulubioną postacią (pierwsze to przez przynajmniej rok a drugie przez przynajmniej 5 lat ale można też wybrać dożywotnio - obydwie) to co byś wybrał/-a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Życie z Isiulkiem of course~ Co byś zrobił gdybyś się dowiedział że twoja ukochana ooba/postać cie zdradza? (tak,jesteście razem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Dożywotnio pierwsze. Nieść zimę gdziekolwiek się jest... EDIT: Nie potrafię kochać obcych, podaję pytanie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Zacznijmy od tego, że na planecie Ziemia nie istnieje osoba, której dałbym miano "ukochanej". *podaje dalej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) A co jak powiem, że nie mam ukochanej osoby? Albo że to miłość platoniczna? A tak na serio... Jak mnie zdradza, trudno. Życie przecież toczy się dalej... *podaje pytanie dalej* Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 ukochana osoba? nie ma takiej skoro nikt nie ma zamiaru napisać coś nowego to też podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Życie z Isiulkiem of course~ Co byś zrobił gdybyś się dowiedział że twoja ukochana ooba/postać cie zdradza? (tak,jesteście razem) Kocham się w Keiichulku,więc gdybym była w świecie Higurashi to...TASAKIEM W ŁEB!!! Co byś zrobił,gdybyś oberwał tasakiem w łeb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 A co ja ci zrobiłam dziewojo? D": ISIU,BROŃ MNIE! Co byś zrobił gdyby twoja wyimaginowana ukochana postać istniała naprawdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Nie kumam tego "Wyimagocośtam...",ale jeśli chodzi o np.postacie z anime to bym pokazała się ze swojej najlepszej strony by Keiichi czuł do mnie te same uczucia co ja do niego x3 Co byś zrobił,gdyby twój bliski przyjaciel zepchną cię z mostu bo myślał,ze jesteś demonem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 JA NIE CIEL,IDIOTKO! Co byś zrobił gdyby przyjaciel oświadczył ci się a jak mu odmówisz to poprosi a potem zrobi to za ciebie siłą "Kalendarz" który jest na prawdę aktem zawarciem ślubu a potem chciał cie zgwałcić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Jeśli mowa o Wrzodzie (choć moim przyjacielem nie jest ), to To the moon! Ale dopiero po powrocie Luny, żeby jej nie zgwałcił Co byś zrobił/-a gdyby Wrzód zgwałcił całe Mane6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 It`s no my problem jednak pocieszyłabym Flutterkę c": Co byś zrobił gdyby ktoś z ulicy zaciągnął by cie do ciemnej uliczki jednak ta osoba jest ładna i podoba ci się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 "Emm... Słuchaj, może zrobimy to w jaśniejszym i przyjemniejszym miejscu?" (ja bym zmasakrował Wrzoda za to) Co byś zrobił/-a gdyby Wrzód z Gothica zgwałcił np. Norwegię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 WRŻODZIE Z GOTHICA,CZEKA CIE DŁUGA I BARDZO BOLESNA ŚMIERĆ.NIKT NIE TYKA MEGO NORWUSIA,BITCH. Co byś zrobił gdyby czekała cie długa i bolesna śmierć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Wykpiłbym się a co, nie wolno? Co byś zrobił/-a gdyby Wrzód z Gothica zgwałcił Twoją ulubioną postać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 NIECH ZDYCHA W PRZEPAŚCIACH MOJEJ SZAFY Z POŁAMANYMI RĘKAMI I WSZYSTKIM CO SIĘ DA,GNÓJ JEDEN.TYLKO JA MOGĘ GWAŁCIĆ MOJEGO ISIULKA JASNE DZIW*KO?! Co byś zrobił gdybyś gnił w przepaściach mej szafy? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Bez telefonu i WI-FI rozdrapię sobie gardełko Co byś zrobił/-a gdyby Wrzód z Gothica zgwałcił Twoją ulubioną postać? ZDYCHAJ!!!*przecina kolesia w pół tasakiem*Nikt nie gwałci Keiichiego Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać rozdrapała sobie gardło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Żałoba międzywymiarowa... Co byś zrobił/-a gdyby Cię zesłano do Silent Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się