Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Mam telefon ze moimi zdjęciami,jest spoko c: Co byś zrobił gdyby twój najlepszy przyjaciel zgwałcił twoja ukochana postać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 wtf? on nawet nie wie kto to jest fluttershy. no nic - kolega nie kolega... kara śmierci co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać zgwałciła ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Co byś zrobił gdyby twój najlepszy przyjaciel zgwałcił twoja ukochana postać? KASIU!!! *tasak w łeb* UP@ *Wali czym popadnie w Kei-chana*Puszczaj ty demonie!!! Co byś zrobił,gdyby demon się zamienił z twoją ulubioną postacią i wziął z tobą ślub? Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Czy to normal Isiu czy 2p!Isiu to i tak cie kocha...zaraz...TY NIE ISIU! Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać puściła tą piosenkę w romantycznej chwili? http://kotamant.pl/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 "Nie ze mną takie numery Bruner" Co byś zrobił/-a gdyby nagle twoje miasto zmieniło się w "Silent (nazwa Twojego miasta)"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Silent Łorsoł? TO DOPIERO BY BYŁA JAZDA! Co byś zrobił gdybyś obudził się w niezręcznej sytuacji ze swoją ulubioną postacią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Co byś zrobił/-a gdyby nagle twoje miasto zmieniło się w "Silent (nazwa Twojego miasta)"? Silent Łódź?JA CHCĘ SILENT HINAMIZAWĘ Ummm...ten no...*spycha Keiichiego z łóżka* Co bys zrobił,gdybyś mógł spędzić cały dzień z kimś kogo kochasz? Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Zawołałbym Pinkie Pie Co byś zrobił, gdyby Justin Bieber przyjechał do twojego miasta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 A c mnie to obchodzi przepraszam cie bardzo? Co byś zrobił gdybyś miał zamieszkać ze swoją ulubioną postacią i miał z nią spać w jednym łóżku bo na dostawkę ich nie stać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) *rumienieć i krwotok z nosa*J-j-j-j-ja...jaaa...jestem w niebie... Co byś zrobił gdybyś trafił do Japonii roku 1983? Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Idę spać na materacu. EDIT: Zginąłbym śmiercią okrutną i powolną. Co byś zrobił gdyby Spitfire podczas swoich akrobacji oberwała od Lyry materacem? Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Miałaby pewnie miękkie lądowanie *bum bum tsss* Co byś zrobił gdybyś miał się przejechać na motorze ze swoja ulubioną postacią *wiadomo jak się jedzie na motorze~*? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 *Wtula się w Keiichiego*O boziu...boziu...boziu jestem w siódmym niebie Co być zrobił gdyby postać którą kochasz ochroniła się przed np.kulą z pistoletu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 "Nie wiedziałem, że Flutt umie nak****ać Matriksy" Co byś zrobił/-a gdybyś umiał/-a nak****ać Matriksy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Żaden pistolet mi już nie straszny. Co byś zrobił gdyby zaraz miała się odbyć walka na arenie: Ty na golasa kontra klony Księżniczek i Mane6? Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Denmark chroń mnie,ty dobra tarcza jesteś,boje się Molestii ;-; Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać poprosiła cie o wolnego? *taniec* Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Dla Flutt zawsze jestem wolny i dysponowany, nawet jakbym teoretycznie nie był Co byś zrobił/-a gdyby moher w autobusie/tramwaju/trolejbusie podszył się pod Twoją ulubioną postać, żeby wymusić na Tobie ustąpienie miejsca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Zwykły moher nie da rady podszyć się pod tak wspaniałe stworzenie jakim jest Alucard. Co byś zrobił/a gdyby ktoś powiedział ci, że Tea Party to głupota? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Sio moherze,Isiu nie śmierdzi starą protezą,dziw*ko ;-; edit. No chyba cie posrało-rzekła poruszona Octavia Co byś zrobił gdyby pan od matmy zagroził zgwałcenia twej ulubionej postaci jeśli nie podejdziesz rozwiążesz w ch*j trudnego zadania? Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Najpierw zabiłbym nauczyciela a potem wziąłbym zadanie, ale tylko dlatego, że lubię matmę. Co byś zrobił/-a gdyby wąsata szmira z lozoja powiedziałaby, że jeśli nie przeczytasz Przedwiośnia to zabierze Twoją ulubioną postać do swojej piwnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Kaktus ci w dupe, idę z Isiulkiem do piwnicy Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać powiedziała ci w niezręcznej sytuacji że jej zimno? ;u; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Bez zastanowienia hugam Flutt i Derpy Co byś zrobił/-a gdyby Slender się podszył pod Twoją ulubioną postać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Slendie,ty myślisz że jak zrobisz cosplay`a Isiula to będzie sexy? NAIWNY Co byś zrobił gdybyś sie obudził w łóżku twojej ulubionej postaci a ona zaczęła by cię karmić twoim ulubionym jedzeniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Oh, Alucardzie Co byś zrobił, gdyby ktoś Cię zshipował z najmniej lubianą postacią? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Ej no,mnie się nie shipuje z...em...*ej,kogo ja nie lubię? ;-;* Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać cie przed czymś uratowała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się