Flutteryay Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Jest już sporo artów z nią ;P Tapetka na koniec:http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2012/327/f/9/babs_seed___one__bad__apple___wallpaper__by_impala99-d5lwuis.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 A to nie jest raczej on? Nie oglądałam odcinka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 A to nie jest raczej on? Nie oglądałam odcinka... -Pysk klaczy -Rzęsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Postać jest genialna, taki nieco żeński dres z Manehattanu. Jej głos brzmi dość znajomo. A że jest jeszcze Czwartą CMC na odległość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Rape face, moment gdy Ciutiemark Crusaders śpiewają swoją piosnkę o tejże. Sorry za jakość. A tutaj moment kiedy wychodzi z ekranu w kinie. Pewnie miała złoty bilet z tamtego filmu, jak on miał... "Bohater ostatniej akcji"? Chyba jakoś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 całkiem ciekawa humanizacja Babs Ps. ma początku nie byłem przekonany do Babs bo wydawała mi się zbyt okrutna, ale gdy doszłem do sceny kiedy AJ mówi CMC o tym co Babs przechodziła w domi to zacząłem jej współczuć, a gdy pod koniec odcinka Babs stanęła w obronie CMC i zmieszała DT i SS z błotem to zacząłem ją lubić, bo w końcu ktoś utarł tym paniusiom nosa (Chyba załozę temat Zapytaj Babs Seed i zostanę Avatarem tej postaci) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Na początku gdy widziałam tylko spoilery odcinka,nie byłam do niej przekonana ale teraz ją bardzo lubię .Bardzo cieszę się że jest nową CMC Kilka artów: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Deres i kibol z wielkiego miasta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Dres z Bydgoszczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Czy wy chociaż oglądaliście końcówkę/początek odcinka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Dać wam rade? Najpierw obejrzeć odcinek z daną postacią potem komentować postać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Nie jest dresem... Ale taki ma wyglad xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Dopóki nie obejrzałem do końca odcinka, myślałem sobie ''a to franca, i jeszcze dresiara'', ale gdy wszytsko się wyjaśniło, to nawet ją polubiłem. Fajnie że CMC się powiększyło o nową członkinię, zyskuje przy bliższym poznaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Nie jest zła. No i obrazki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 @Up: Pierwszy mam na tapecie x3 A drugi jest... nieziemski... Tapeteczka. ...czy ja wiem? Hm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Znalazłam więcej artów z nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 babs :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Trzeba przyznać,że całkiem ładne arty z nią powstają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 zgadzam się kibol z miasta.. w sumie fajnie by było ją zobaczyć w dalszych odcinkach.. (*_*) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Może to nie arcik z samą babs ale widać, że Doktorek bardzo zaskoczony wandalizmem oj Babs nie ładnie no co ta budka jest brzydka i nudna, a ja tylko dodałam jej stylu hehe eh Zapamiętać nie oglądać Doctora whoo gdy Babs jest w pobliżu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Akurat jakoś przeglądałam sobie arty z nią. Kucyk fajny, właściwie to fajnie by było, gdyby pojawiła się w kolejnych odcinkach i żeby jej występowanie w MLP nie ograniczyło się tylko do jednego epka. A tak btw, podoba mi się ten art z jej ludzką wersją~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Nie polubiłem Babs Seed. Postać zapchajdziura, wymyślona nieco na siłę, by w fandomie się nie czepiali, że CMC jest ciągle w niezmienionym składzie. Do tego kurde, jak można zdradzić kogoś z własnej rodziny i pozwalać przez swój strach, by prześladowcy dokuczali komuś z jej rodziny? Rany, ja jestem wychowany na zasadzie, że rodzina jest ważna, a Apple Bloom zła nie jest przecież, tym bardziej ona nie zasługiwała ani na dokuczanie jej, ani na zdradę kuzynki. Niby się nawróciła, no, ale... I tak jej nie polubiłem, no. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel0227 Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Najlepszy fanart tego kucyka. A ogólnie witam was, jestem tutaj nowy i mam nadzieję, że będzie z wami mi się fajnie żyło. No i oczywiście BS to 2. z kolei z moich ulubionych kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2012/350/e/1/doctor_whooves_in___babs_wolf___by_dm29-d5o984k.png Może to nie arcik z samą babs ale widać, że Doktorek bardzo zaskoczony wandalizmem oj Babs nie ładnie no co ta budka jest brzydka i nudna, a ja tylko dodałam jej stylu hehe eh Zapamiętać nie oglądać Doctora whoo gdy Babs jest w pobliżu ten art już się znalazł w moich ulubionych ubogo,ale przynajmniej coś mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts