Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Fail gdy trixie wywaliła się pod koniec xDD To było epickie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Teraz tylko czekać na napisy... Ech... Przeklęte, nie znać angielskiego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Teraz tylko czekać na napisy... Ech... Przeklęte, nie znać angielskiego! Nie martw się, długo nie będziesz musiała czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Tylko że mam mały problem... Jestem u babci. I być może dzisiaj nie obejrze. ;'s Ale to przez brata! xDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Fluttershy obgryzająca paznokcie w kopycie? Because logika is for słabych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Tylko że mam mały problem... Jestem u babci. I być może dzisiaj nie obejrze. ;'s Ale to przez brata! xDDD To obejrzysz jutro xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Fluttershy obgryzająca paznokcie w kopycie? Wiesz że też mnie to zastanawiało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Wiesz że też mnie to zastanawiało? Co, gdzie, jak ? Najwidoczniej muszę się bardziej przykładać do oglądania odcinków .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Co, gdzie, jak ? Najwidoczniej muszę się bardziej przykładać do oglądania odcinków .. Na początku odcinka, kiedy Twi unosiła zwierzęta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Na początku odcinka, kiedy Twi unosiła zwierzęta. Zaraz to obczaję, dzięki za cynk, ziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Fluttershy obgryzająca paznokcie w kopycie? Kopyta są zbudowane z tego samego materiału co nasze paznokcie. Ona je tylko przycinała i zaokrąglała, bo boi się pójść do kowala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Nie chce jutro ! :C To bezczelność ! :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Nie chce jutro ! :C To bezczelność ! :C Wytrzymasz, wierzę w Ciebie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ja po tym odcinku mam ochotę wyciąć sceny z pojedynkiem magicznym i zrobić z nich PMV z Duel of Fates z gwiezdnych Wojen, bo są tak epickie, aha i nie mogę się doczekać napisów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ja po tym odcinku mam ochotę wyciąć sceny z pojedynkiem magicznym i zrobić z nich PMV z Duel of Fates z gwiezdnych Wojen, bo są tak epickie, aha i nie mogę się doczekać napisów To zrób to i pochwal się tutaj, chętnie obejrzę ten filmik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymeX Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Odcinek zarąbisty! Początek super. A jak sie Trixie na końcu przewróciła, to spadlem normalnie z krzesła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Odcinek zarąbisty! Początek super. A jak sie Trixie na końcu przewróciła, to spadlem normalnie z krzesła. Ja też xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ja też xD A powiedz mi kto się wtedy nie śmiał xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 ja też się śmiałam, ale czekam z niecierpliwością na napisy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 ja też się śmiałam, ale czekam z niecierpliwością na napisy A myślisz że ja nie? Ja mam dwie zasady jeśli chodzi o odcinki: Zasada nr.1 Jest nowy odcinek? Obejrzeć natychmiast Zasada nr.2 Jest nowy odcinek z napisami PL? Ściągnąć bezzwłocznie w celu zabezpieczenia odcinka przed prawami autorskimi. Ważne by odcinek ściągnąć w jak najlepszej jakości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Poza tym, że był strasznie przewidywalny to uważam, że zasługuje u mnie na Top 1 jeśli chodzi o odcinku 3 sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlaLaskaXD Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Mi się w sumie tak średnio podobał ten odcinek, nie miał jako takiego większego przesłania (a może nie zrozumiałam XD.) chociaż podobała mi sie jak zwykle rola Zecory w tym wszystkim, no i te wszystkie sceny walki :U Najlepsza scena, to jak Trixie wywaliła się na końcu, nie mogłam z tego się przestać chichrac przez pół godziny XDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 A powiedz mi kto się wtedy nie śmiał xD Ujj, to będzie ciężkie do stwierdzenia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Ten odcinek mnie rozczarował... Liczyłem na bitwe w stylu Chrysalis vs Celestia, a okazało się, że to była bitwa tylko na tanie sztuczki... I to jeszcze oszukane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Najlepsza scena, to jak Trixie wywaliła się na końcu, nie mogłam z tego się przestać chichrac przez pół godziny XDDD Chyba moge powiedzieć ze Trixie od teraz będzie The Great and Fail Trixie. Oczywiście nie obrażam jej tu, to tylko taki słabszy żarcik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się