DiscorsBass Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Więc to ciasto otrzyma... to znaczy otrzymałby, gdyby go wcześniej nie zjadł... Nogalik!!!! A teraz czas na coś... serowego! Sernik, w sumie nigdy nie przepadałem za sernikiem... Oj, daj spokój, ten wygląda tak sprężyście, mogę...? Nie, Pinkie, nie możesz uff, dobrze... powiedzcie, kto sernik dostanie? ^^ Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ja głosuję na 67k, zasłużył chłopak Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ja sobie zagłosuję na S443556 bo coraz częściej z nim piszę i fajny chłopak z niego . Link do komentarza
Hajime Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Niech będzie 67k. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Hmm... pójdę za większością, 67k. Link do komentarza
lurasidone Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 To ja się wyłamię z tłumu; Lemuur. Link do komentarza
Lisica Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 OK, OK... 67k. Zawsze jak chodzi o coś nie zbyt fajnego ja muszę być na początku (po moim udzieleniu), a jak o coś miłego to ja muszę być ostatnia w kolejce. Czemu musi tak być?! Nie ma równouprawnienia na tym świecie... Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Dzięki To ja zagłosuję na Lisicę. Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Dzięki To ja zagłosuję na Lisicę. A ja nadal głosuję na Ciebie, ziom zasłużyłeś na ten kawałek ciasta Link do komentarza
Luna-Willow Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ja się przyłączę i też głosuję na 67k łapaj ciasto, kolego. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Więc tradycyjnie ciasto ląduje u tego, kto najwięcej głosów otrzymał, tak, zaś tym razem jest to... 67k!! Śmieszny, króciutki nick... krótki zupełnie jak nazwa naszego kolejnego ciasta... ^^ Tak, powiedziałbym nawet, że nazwa tego ciasta jest jeszcze krótsza... wiecie w ogóle, jak się ono zwie? Ja wiem! Ja wiem! Wiem, co to jest! Pinkie, wiem, że wiesz, nie Ciebie pytałem... Och, a kogo? No... yyy... nie Ciebie ;] To jak? Już wiecie, do kogo trafi ten wypiek? Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Głosuję na Lisicę.W końcu dziewczyny mają pierwszeństwo Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Głosuję na Lisicę A to ciasto nazywa się chyba WZ (mogę się mylić). Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Estherenn ja głosuję na nią Link do komentarza
Komandor SNM Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Głosuje na Lisicę. Link do komentarza
Luna-Willow Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Pójdę za głosem ludu i też głosuję na Lisicę Link do komentarza
lurasidone Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Lisica. Zaraz...czy to jest...czy to jest WuZetka? Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Smacznego Lisico Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Posłucham tłumu i też przyznam wuzetkę Lisicy, smacznego ;3 Link do komentarza
Lisica Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 To ciasto to W-Z znam się troszkę na ciastach. Jak mam głosować to dam memu ulubionemu modowi - Xzowi. Link do komentarza
ATIMKOS Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Dajcie mi, dajcie mi! Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 WZ... Jedno z niewielu ciast, jakie jem Toteż wstrzymam się od głosu. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Tak!! To wuzetka, a dostanie nią... Lisica!!!! Chyba dostania JĄ, a nie NIĄ, przecież nikt nie będzie w Lisicę tym ciastem rzucał... ^^ Pewny jesteś? ^^ Hmm... prawdę mówiąc, już niekoniecznie... o_0 Haha, a teraz będzie coś nadziewane kremem budyniowym i polane mocno czekoladową polewą!!! Hmm... czyżby ekler? A nawet dwa? Ciekawe, któż to tym razem ten specjał otrzyma? ;] Jeden na pewno ja!! Pinkie, Tobie już chyba słodyczy starczy... Haha, mnie? Oj, to naprawdę ci się udało xD Nie żartowałem! Och, no dobra, to kto dostanie tego eklera, nim Pinkie i niego zdecyduje się pochłonąć? Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 utrzymuje, posealor Link do komentarza
Recommended Posts