Ryś Raindrops Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Nogalik niech dostanie ^.^ Link do komentarza
Niemampojęcia Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Nogalik XD Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Wilczyca27 - wiem, iż nie dostanie ale chrzanić mainstream! Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Skoro tak niemal jednogłośnie zagłosowaliście [Arję pls ], to ciasto kawowe dostanie... Nogalik!!! Ale nie sądzicie, że jemu kawy starcza już? Oj tam, a teraz uwaga! Następna rzecz jaką rozdamy będzie w... płynie! Czyli czekoladowe fondue... Z truskawkami, innymi owocami i piankami w zestawie ^^ Kto stanie się szczęśliwym ich właścicielem? ;] Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Jakaś słodziara. Jak np. Soku (Applejuice). PS. Discorsę, gdzie Twój superduper avek Pinkiesalis/Chrypie Pie? (Miks Pinkie i Chrysalis, jeśli dobrze pamiętam). Link do komentarza
Nogalik Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 67k - On powinien to dostać Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Ja zagłosuję Flash_Storm Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Ja swój głos oddam na.. Hippisa Link do komentarza
Jake Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 A ja *hik* na Smoka Stacha *hik*. Link do komentarza
lurasidone Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Czekolada. So nice. Niech poleci do Applejuice Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 A co mi tam. Zagłosuję na Applejuice Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Więc ostatecznie jednak Soku, a nie Stachul? Biorąc pod uwagę, że dragony wolą kryształy, taki wybór ma nawet sens... Więc ostatecznie to czekoladowe cudo... Applejuice!!! (plus komplet dodatków w zestawie) A teraz damy coś kolorowego, dawno zresztą nie było tortów, więc... Wystarczająco kolorowy? O tak, jest idealny ^^ Dziękuję, Rainbow bardzo mi pomogła Rainbow... zaraz, w jaki sposób? o_0 Pozując, oczywiście Myślisz, że znam konfigurację kolorów tęczy na pamięć, hę? No dobra, może znam, ale wciąż nie mam pewności, czy po zielonym następuje niebieski, czy przed niebieskim jest zielony? Aha, a już się bałem... przecież Rainbow potrafi nawet wodę przypalić... No tak, a ciasto dla kogo? ^^ Link do komentarza
Arjen Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 No jasne, że dla Elizy! Bezsprzecznie. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Jak tęcza, to wiedziałem, że dadzą kogoś od RD, po prostu wiedziałem! Cóż, a ja wiedziałam, że to będzie Eliza... Skąd? o_0 Pinkie-zmysł, swędzący ząb trzonowy! Aha, to wszystko wyjaśnia... WĄŻ!!! Aaaaaaa!!! Pinkie, spokojnie, to tylko nasze kolejne ciasto! ^^ To czekoladowe? Właśnie widzę, wąż na nim siedzi! Zabierz go! Szybko!!! D: Pinkie, nie... ten wąż to ciasto .__. Faktycznie... Ano właśnie! To do kogo ono trafi? ^^ Link do komentarza
Gypsy Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Łał to jest genialne. Iron Shield Link do komentarza
Estherenn. Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 No to w sumie niech dostanie Shield. @Down Nie boję się węży, a poza tym to na mnie to ciasto nie zrobiło wrażenia Link do komentarza
Jake Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Węża, węża?????? A tam... niech boi się Estherenn. Link do komentarza
Recommended Posts