Po prostu Tomek Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Po rozważeniu wszystkich za i przeciw, popieram. Link do komentarza
Piter009 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Popieram geparda z cylindrem. Chociaż lepszy byłby melonik. Link do komentarza
Muffinxd Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Idę za tłumem, też popieram Hrabie geparda. Link do komentarza
Nogalik Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Jestem za kebabem, podobno są świetne. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Również jestem za gepardem w takim razie. Link do komentarza
Future Pony Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 (edytowany) - Dość jednogłośnie wybraliście Hrabiego. Na pewno spodoba się to Lightning, bo jak sami zauważyliście, jest szybki jak ona... chociaż ciągle nie rozumiem na co mu ten cylinder. Następną osobą jest pani Colgate. -Ja bym jej dała jakieś czyste zwierze.A wy co sądzicie?- Edytowano Listopad 15, 2013 przez Future Pony Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Ja bym jej dał zwierzątko czyste i niebieskie z zółtą płetwą na grzbiecie czyli Rybka Pocahontas Link do komentarza
InsektPL Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Jestem po stronie przedmówcy, Rybka Pocahontas. PS. Mam nadzieje że nie będzie to ryba Polska, bo po przepłynięciu przez Bałtyk, będzie cała w śmieciach turystów i nie tylko. Link do komentarza
Future Pony Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 (edytowany) - Jesteście pewni? A nie lepiej dać jej jakieś zwierzątko, które pasuje do niej charakterem... umm... no dobrze. Colgate dostaje uroczą niebieską rybkę Pocahontas.- Następną osobą na liście jest...umm.... Mały pegaz Rumble. Czy on nie jest za młody na opiekę nad zwierzęciem? Może wybrać mu coś bardzo samodzielnego ? Edytowano Listopad 15, 2013 przez Future Pony Link do komentarza
Dżuma Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 młody puszczyk piękne, latające niezależne zwierzę które kocha właściciela w dodatku razem się wychowają Link do komentarza
Wilcza Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Może by tak Koliber Zielonek? Będą mogli wspólnie latać. Link do komentarza
Daktyl Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 To że ten źrebak jest pegazem nie musi wcale oznaczać,że zwierzę dla niego również musi latać . Moim zdaniem dobrą opcją byłby zwyczajny kot,ponieważ jest niezależny i potrafi poradzić sobie bez większych nakładów pracy ze strony właściciela. Oczywiście,jeśli nie będzie się go rozpieszczało tak bardzo,że stanie się leniwym kłakiem leżącym całe dnie na kanapie... Link do komentarza
Piter009 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Najlepiej coś, czego nie zagłodzi, ani mu nie ucieknie. Lub też przypadkowo nie skrzywdzi. Idealny będzie: Te, mały koleżka może mu też pomagać w treningach. Wystarczy że będzie go systematycznie wyprowadzać. Dodałem, że może być zwierzęciem obronnym? Wystarczy "posłać go" ku agresorowi. Link do komentarza
blazd Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 proponuje gekona Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 A ja mówię że kot Granat Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Nie jestem pewien, czy tak młody źrebak będzie umiał znaleźć w sobie siłę do hodowania większości możliwych zwierzątek, dlatego w imię nie-krzywdzenia-zwierząt wybieram pomysł Pitera009. Jestem też za tym, by nazwać go "Pan Twardziel". Link do komentarza
emili878 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 może mała laająca wiewiórka! Link do komentarza
emili878 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Kota można nazwać Kiciuś ale zależy czy kocica czy kot i wygląd Link do komentarza
Piter009 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 I kolejny punkt dla twardziela. Nie trzeba się męczyć z rozróżnianiem płci. To właściciel decyduje jak się do niego zwracać, więc nie ma żadnych problemów z imieniem. Link do komentarza
KreeoLe Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Twardziel, to będzie odpowiednie zwierzątko dla takiego źrebaka. Można nazwać go Tadzio Twardzio. Edit. @DOWN No wiecie co... ;_; Żeby tak nie lubić kamienia Twardzia? Nioh, nioh. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Kotek. Link do komentarza
Future Pony Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 (edytowany) Naprawdę było trudno wybrać, ale mimo wszystko dajmy małemu szanse na zaopiekowanie się... umm... czymś żywym. Dostanie tego kota o imieniu Kiciuś ! Następną kucykiem czekającym na swojego pupila jest: - Lotus, pracownica miejscowego SPA. Edytowano Listopad 15, 2013 przez Future Pony Link do komentarza
emili878 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Kota Persa bo elegancki :3 lub Pudla Link do komentarza
Recommended Posts