Aaaa Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 (edytowany) -Witajcie ponownie! Jak zapewne wiecie, jest tutaj sporo zwierzątek i nie każde ma dom...-No chodźcie moi kochani... nie bójcie się... znajdziemy Wam nowe domy. -No tak... jak więc widzicie, jest tutaj trochę milusińskich, którzy wciąż szukają kogoś, kto ich przygarnie! Jak więc będzie... pomożecie nam w tym?-Jestem pewna,. że pomogą! Pomożecie, prawda... bardzo ładnie Was proszę! -Ghhhaaaag! Ta mina! Moje serce! Hyyyyyy... *Łub*-Ups... czy wszystko w porządku?[Oto wyniki z poprzedniej gry! Wciąż ja kontynuujemy, jednak tym razem będzie łatwiej coś znaleźć, bo nie ma tak dużo stron xD] Zwierzątka:1.Flaming - Airlick 2. Orzeł - Tarreth 3. Sokół - Cloud Kicker 4. Kura - Scootaloo 5. Foczka - Syrenka Arjen 6. Motyl - Flutteryay 7. Ośmiornica - Nogalik 8. Smok - imka2000 9. Golmi - Nogalik 10. Steven Magnet - DarkReaper11 11. Timber Wolf - WilczaNati 12. Parasprite - Chay 13. Quarray Eel - Raindrops 14. Diamond Dog - Stachul ( ) 15. Renifer - Kikiz 16. Chupachups - Flash_Storm 17. Jelonek - kochamMLP 18. Aligator - Harpen 19. Niedźwiedź - Kuoth 20. Ryba - Cahir 21. Małpa - Spromultis 22. Mewa - Arjen i Airlick 23. Orc - YarpenGra polega na tym, że Avatar lub Regent wrzuca zdjęcie/obrazek zwierzątka a Wy wybieracie dla niego najlepszego właściciela! To co... bawimy się dalej! ^^-No chodź mój mały... nie bój się! Spójrzcie na to piękne stworzenie!-Czy on nie jest wspaniały?! Nie zajmuje też dużo miejsca, oraz jest bardzo pożyteczny dla kwiatów! A co najlepsze... On lata! To jak... kto powinien zając się naszym małym przyjacielem? Edytowano Grudzień 20, 2013 przez Future Pony Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Hmm... Flutteryay? Da, ona, motyl świetnie do niej pasuje. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Oj, puchy tutaj niestety ._. W takim razie ja też jestem za Flutteryay Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 -Czyli motyl wędruje do Flutteryay? -Tak! To świetny wybór! Jestem pewna, że będą pasować do siebie idealnie. Jest tu jednak jeszcze trochę zwierząt bez domu... -Racja! Oto kolejne z nich: -No cóż... trochę miękkie i lubiące wodę... oto ośmiornica! -Urocze stworzonko! Bardzo pożyteczne, gdyż jej osiem pomocnych ramion jest w stanie zrobić absolutnie wszystko! -Jaka reklama... tego się nie spodziewałem... -Och... przepraszam... ale jak chodzi o zwierzątka, to czasem mnie ponosi... -Nie, nie... nic się nie stało... Ok, do kogo więc powędruje ośmiornica? Wy wybierzcie! Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Może do Nogalika? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Mi też on przyszedł na myśl xD Nogalik! Link do komentarza
Luna-Willow Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Idę za głosem ludu. Nogalik. Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 -Jednogłośnie wybrany! -Czyli ośmiornica wędruje do Nogalika... Cieszę się, że znalazła dom -Tak.. a teraz dalej! -Następne zwierzątko, które potrzebuje domu, to... -Smoczątko! Urocze, póki nie jest duże... -Dlatego chciałabym, by znalazł dobry dom... Bo jak urośnie, to... -Rozumiem... kochany, póki jest dzieckiem... Glosujcie ludzie! Ino nie do mnie, bo póki co mieszkam z Fluttershy, więc wiecie... Link do komentarza
Unbridle Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Pierwszą osobą,która wpadła mi do głowy była imka2000. Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Imka2000(szkoda, że nie można głosować na siebie). Link do komentarza
scalefrom_pl Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Twixon (ale ja mogę) Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Hmm.. Imka2000 Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 -Wygląda na to, że nasz smoczek jednogłośnie (prawie) idzie do kogoś o nicku imka2000! - Cieszę się! Mam też nadzieję, że nie narobi zbyt wiele bałaganu... -imka? -Nie... smok... no jak dorośnie... i będzie ział ogniem... -A to już nie nasz problem! -Um... skoro tak mówisz... Och, udało się załatwić dom dla Małego Smoka... ale mam jeszcze kilka zwierząt i istot, które nie maja domu... -No tak! Pora więc na następne z nich! Oto: -To jest Wilczek Taki uroczy... -Fajny jest... w sumie bardzo fajny! -Podoba Ci się? Może sam go więc przygarniesz? -No wiesz... mógłbym, ale to nie ja o tym decyduję ^^ Poza tym pewnie będzie lepszy właściciel wybrany... -Skoro tak mówisz... -Głosujcie więc ludzie i kucyki! Do kogo ma trafić wilczek? Link do komentarza
Kaoma Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Elizabetta,bo jest wilczycą. Link do komentarza
Gość Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Dokładnie. Wilk dla Elizy, dla nikogo innego. Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Niech będzie Ela Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Jak wszyscy to wszyscy, Eliza. Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 -Tak Eli! Ona się nadaje idealnie! -Ano coś w tym jest. -A teraz następne... stworzonko... -Ciekawe jaki to uroczy zwierzaczek będzie teraz... -Um... zwierzaczek? -Yyy... co to jest? -To pewne stworzonko, które znalazła kilka dni temu... nie wiem czym jest, ale ciągle powtarza "golmi, golmi..." -Jak Pokemon? -Um... jak co? -A nieważne... Czyli zwie się Golmi tak? -Tak go nazywam -I nie wiemy czym to jest? -Twilight powiedziała, że jest to mały golem... czy jakoś tak... -Czyli to jest golem... Spoooooko... To co... do kogo trafi... ym... Golmi? -Pomóżcie nam... proszę... Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 może do PitPl Link do komentarza
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Jaki Słoodziak !! Ja chcę, Ja ! Link do komentarza
Swahili Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 A dam Nogalikowi, on lubi zielony. Link do komentarza
Maisha Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Jakie urocze kryształkowe cuś. Gimme tihs. Chciaż dałabym to coś Nogalikowi. Wszędzie zielony u niego, to będzie pasować. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dajmy to coś Nogalikowi :3 Link do komentarza
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Hmmm... można dać go Nogalikowi ... Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 -Czyli Golmi wędruje do Nogalika... -No cóż, to teraz następne... coś... -Um... dlaczego "coś"? -Bo nigdy nie wiadomo, czy to zwierzątko będzie, czy nie -Hm... masz rację... no dobrze... oto kolejna istotka: -Och moje wąsy! Takie piękne! Witajcie kochane, tatuś się stęsknił! -Waaaaaaaaaaaaaaaaat?! -Um... Steven Magnet także szuka domu... w końcu w tej rzece zrobiło się zbyt niebezpiecznie -Ale... jego wąsy... są... EPICKIE! -Och, och! Dziękuję! Twoja także są niczego sobie! -Dzięki Ci! Tyle się starałem, by fajnie wyglądały... myślisz, że pasują do brody? -Jak najbardziej! Bardzo ładne połączenie! -Wiesz co... lubię Cię, jesteś spoko. Znajdziemy Ci fajny dom! -Och dzięki, dzięki! -Um... to w takim razie... -Wybierzcie gdzie ma trafić nasz rzeczny przyjaciel! Link do komentarza
Recommended Posts