Ryś Raindrops Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Jacob.zvierz Link do komentarza
Harpen Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Śliczny :3 Chciałbym ale niech Nogalik ma :3 Link do komentarza
BLaCKTiGER Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 niech kochammlp ma Link do komentarza
Aaaa Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 -Tyle liczenia, tyle liczenia i... oto wybrana osoba, która wygrała! -Przyszły właściciel Jelonka, to KochamMLP -Gratuluję i życzę powodzenia... przyda się -Um... dlaczego tak mówisz? -Yyy... bo zostałem skopany przez to "urocze" stworzonko kilka razy... Tak o! Bo byłem za blisko... -Ale.. em... -Spokojnie, spokojnie! Nic się nie stało... jedźmy dalej... Co tym razem? -Hue hue hue Wesolutki Aligator! -Jest czasem um... niemiły... ale to bardzo przyjacielski zwierzaczek... -Ta... i te jego "przyjacielskie" zęby... kochają się hugać i nie puszczać nigdy... same pozytywny... To co... kto dostanie Aligatora? -Głosujcie... Um... proszę? Link do komentarza
Nogalik Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Głosuję na 67k. Jeśli ktoś znajdzie naszą bazę na hardcore skkf to go na nich spuści <3 Link do komentarza
Spinwide Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 Nie wiem czemu ale....Domine. Taaaak...zdaje się do niego pasować... Link do komentarza
Ravin Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Jestem za Harpenem. Sam nie wiem czemu. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Vandal, bo jest Avatarem Gummy'ego. Link do komentarza
Anathiela Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Harpen, zielono im. Link do komentarza
Aaaa Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 -Puść moją nogę! E! E! E! Rzekłem puść! No puszczaj moją nogę! Co?! Warczysz na mnie? A ja mam warczeć na Ciebie?! Grrrrrrrrrrr... -Um... ale... -No już! Siadł! Siadł aligator! -Em... ale to nie... -No już! Już! Puszczaj! -Proszę... -No! Wreszcie... Tak... to zielona... zielony miły zwierz wędruje do Harpen! Powodzenia... -Um... racja... Harpen... ale to nie koniec. Mamy jeszcze trochę, um... zwierzątek. -No to czekamy! Kto następny! -Yyy ale to są... -Och nie! Proszę... puść tę rybkę... och... dziękuję... -Yyy... http://vocaroo.com/i/s109jimtazVQ No nic, czyli Niedźwiedź tak? -Um... tak, ale... chyba rybka też powinna znaleźć dom dla siebie, prawda? -Hmmm no dobra! Głosujcie więc! Dla kogo Ryba, a dla kogo Niedźwiedź? Wy wybieracie! Link do komentarza
Dżuma Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 mr_dragoon97 czemu sama nie wiem, pasuje do niego Link do komentarza
Aaaa Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 -Hmmm wciąż czekamy na Wasze propozycje! -Um... tak... pomóżcie, proszę... -Widzicie? Nawet Fluttershy Was prosi... i ja też ;_; Bo ten Niedźwiedź chce mi zjeść towarzysza do gry w łapki! -Um... ale Ryba nie ma łapek... -Noooo wiem... dlatego zawsze wygrywam -Um... no dobrze... -Niemniej... czekamy! Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Tak... mówisz niedźwiedź. Hmm... takie potężne zwierze moim zdaniem powinno iść pod łapska Kuotha. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Pójdę w ślady Phin, głosuję na Kuotha. Link do komentarza
Aaaa Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 -No cóż. Najwidoczniej mnie pozostaje wybrać właściciela dla ryby...-Um... chyba tak... -No to kolejno: Niedźwiedź wędruje do Kuotha! Podczas gdy ryba idzie go... Cahira!-Om... brawo dla nich... -Tak tak! Brawa brawa! Ale cóż to...-Um... to jest... chyba kolejne zwierzątko... -Ale... co to jest niby? -Um... to zwykła małpa... -Ale.. ona tak dziwnie palec trzyma... ale... e... -No bo ona... tylko szuka właściciela... -No tak... to dla kogo małpka? Wybierajcie. 1 Link do komentarza
KreeoLe Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Dla Tarretha, o ile on już nie ma zwierza. 1 Link do komentarza
Aaaa Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 -Tarreth niestety ma już zwierzątko...-Ummm... dostał orła. -Tak, dokładnie! Orzeł to dla niego dobre zwierzątko, chociaż rozumiem tok myślenia tutaj -Ym... ale jednak małpka wciąż... szuka domu... -Oczywiście! Oczywiście! Dlatego prosimy Was o wybieranie! -Proszę? 1 Link do komentarza
amortiis Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Ta małpa jest chyba agresywna . Boje się tego obrazka Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Agresywna małpa dla Spromultisa! 1 Link do komentarza
KreeoLe Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Z braku laku wredna i agresywna małpa z dziwnym palcem dobra będzie dla Spromultisa. Link do komentarza
Aaaa Napisano Maj 30, 2013 Autor Share Napisano Maj 30, 2013 -Um... Małpka znalazła więc dom, tak? -Na to wygląda i jest to nic innego, jak kryjówka samego... Spromultisa! Znaczy... teraz niby nie Sprom, ale dla mnie na zawsze w ♥ będzie Spromem -Em... no dobrze więc, skoro tak, to chyba pora na kolejne zwierzątko i no... um... gratuluję Spromusiowi... -No tak... no to co to za zwierzątko jest teraz?-Um... ktoś bardzo miły -Chwila, czy to nie... Biały Żubr?-Dokładnie tak! Czyż to nie urocze stworzonko? -Hmmm... no ma coś w sobie... znaczy! Nie w tym sensie! Nie podoba mi się! Znaczy nie... ale... podoba, ale nie tak... yyy... To do kogo powędruje Żubr? Wy decydujecie!-Ummm...? Link do komentarza
Recommended Posts