Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ktoś sobie widzę na mnie ostrzy pazurki, kici kici Urzekła mnie twoja wypowiedź piracie Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Spokój ale już. Bosmanie pani adiutant sobie poradzi. Nie słuchać jej co wygaduje. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *warczy na Imkę* Dość! Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Możemy zakleić jej coś co nazywa ustami? *Patrzy na niego prosząco* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Dobrze. Zawiązać jej przepaska usta. Sama to na siebie sprowadziła. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *Patrzy z satysfakcją na szpiega* Dziękuję,Red. *Zaczyna mruczeć i wymachiwać końcówką ogona* Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ok... Powrót to powrót... Ale imka błagam... Nie denerwuj już naszego kotka. EDIT: No i już będzie spokój... Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 -Tylko mnie dotknijcie a pożałujecie ! Bo się...najeży ? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 * Zawiązał na ustach imki przepaskę z własnej głowy odsłaniając bujne bląd włosy* Już nic nie powie. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 -No a teraz siedź cicho bo jedyne co usłyszymy to i tak będzie tylko mrukiem, nie obrażając kota oczywiście! Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 dsbidjhbizudsfhviuShViuhygiafzyadhydhiygb Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ale bez off-topu imka proszę. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *Patrzy na nią i mruczy zadowolona* I komu teraz jest głupio? *Nie przestając mruczeć grzeje swoją twarz w lekkim słońcu* Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Spokój powiedziałem. Do zadań wszyscy ale już. Musimy nadrobić stracony czas. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 *Zaczyna bawić się jego jasnymi włosami,jak to kot* Ja nie mam niczego specjalnego do roboty.Przydzielisz mi coś? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Nie musisz nic raczej robić. *Idze do sternika* Raczej dopiero pod wieczór napijemy się rumu. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kapitanie udało nam się złapać szpiega. Co mamy z nim zrobić. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 DOBRA! Po kolei: Primo: Widać że do ściany mówiłem o przestaniu spamowania.Dłuższe posty bo większość z tych 10 stron co włąśnie przeglądnąłem to nie było nawet 1 zdanie! MÓWIĘ POWAŻNIE.JEŚLI TEGO NIE ZAPRZESTANIEMY TO TEN TEMAT I WSZYSTKIE JEMU PODOBNE (czyt. dotyczące grup) ZOSTANĄ USUNIĘTE.OGARNIJCIE SIĘ LUDZIE. Secundo: Szpieg powiadacie? Przyprowadzić ją do mnie.Ale już. Tertio:Zaraz wrzucę podpisaną mapę.Czeka nas pierwsza przygoda. @Down: Teraz to ona jest offline. Z tą sprawą zaczekamy na nią. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Tak jest. * Idzie po szpiega przywiązanego do masztu, odwiązuje zewnętrzne liny i prowadzi przed kapitana. Zdejmuje jej swoja chustkę z buzi i stawia przed kapitanem* Teraz możesz mówić. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Oto nasza mapa! Pierwszy przystanek! Wyspa Syren! @Red-to nie takie syreny jak nasze forumowe.Te to potworne demony mórz,nie mające ZUPEŁNIE NIC wspólnego z naszymi syrenkami Według pewnej legendy Lewiatana zabić może tylko i wyłącznie jedna broń,lecz załoga Latającego Holendra zniszczyła ją a części porozrzucałą na pobliskich wyspach.Musimy je przeszukać,znaleźć części,poskładać a na końcu zabić samą bestię. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Eee mam nadzieje ze nie będziemy musieli żadnej zabijać. I co tam będziemy musieli zrobić ??? Link do komentarza
Recommended Posts