Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Em...twój statek.....jest jakby...za mały dla nas.Nie bójcie się jestem w trakcie transakcji handlowej (czyt. właśnie skradam się by ukraść jeden ze statkó) i niedługo będziemy mieć własny okręt.Jednak POTRZEBUJEMY STERNIKA! Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 O! Podoba mi się ta misja! I wydaje mi się, że nawet statek nie jest potrzebny! Wbiegamy do monopolowego, plądrujemy i wybiegamy! Link do komentarza
Lordek Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Zacier na bimber w drodze. Kuk-majster prosi o cierpliwość Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Ktoś chętny, jak nie to do wody na desce wstydu . Jak miło kradziony statek, taki jest najlepszy. Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Mogę się przyłączyć? Jako... ktokolwiek! xD Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Jak nie jak tak Red! W końcu jesteśmy piratami czyż nie?! Ihnes- znasz się na sterowaniu statkiem? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Tak będziesz naszym sternikiem. jesteśmy piratami Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Ihnes- znasz się na sterowaniu statkiem? Powiedzmy, że tak. xD Poprowadzę wszystko co ma koła! ... Ok, nie ważne. Zostańmy przy tym, że tak. xD Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 A więc witaj wśród nas sterniku! Zdecydowano! Jeszcze tylko jedna sprawa! Musimy wybrać nazwę statku i flagę! Czekam na propozycje! Link do komentarza
Losse Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Yaaay ,mamy w końcu człeka który umie sterować statkiem xD Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Przyjaciele! Przedstawiam wam statek który....wynegocjowałem od właścicieli tutejszego portu! Oto i on! : Od was zależy jednak jego flaga i nazwa! Decydujcie! Link do komentarza
Losse Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Niech będzie tęczowa ! Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Zauważyłem że nie macie jeszcze bosmana, a kto będzie batorzył załogę toć może i ja oraz moja butelka będą mile widziane na pokładzie? Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Flaga tęczowa! A nazwa ... Nocni Grzybiarze! XD Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Nazwa statku : Rum Flaga : http://i2.pinger.pl/pgr477/d0e4cb23000ec5c64c2eefb0/rum_10_cane_3.jpg Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Ehm...no...jakby.... cóż to wy jesteście...Może niech panowie też się udzielą w tej sprawie? @Edit. DOBRA! Panowie POZA Redballancem =.=' @Leon Witaj wśród nas Bosmanie! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Oj no rum do dobre jest na wszystko D:. Ok na powarzenie : Flaga: http://studioopinii.pl/wp-content/uploads/2011/09/korsarze.gif Nazwa statku : Złoty Golem. Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 A co powiecie na taką flagę: Nocni Grzybiarze musi być! xD Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Oto obecny spis załogi! jesteśmy potężni! Spinwide- Kapitan Spinobrody Katherine- Główny Bukanier RedBallance- Pierwszy Oficer Losse- Drugi Oficer Cloudchaser- Obserwator Soonrise- Nawigator (który zna się tylko na rumie) lordek- "kuk,albo inny kuchaj-majster" (Cokolwiek to nie oznacza) Ihnes- Sternik Leon z jakimiś tam cyferkami w nicku,nie chce mi się sprawdzać- Bosman Nie żebym coś mówił ale pytałem o NAZWĘ STATKU nie załogi. A co do flagi....chyba jednak wybiorę tą z pierwszej strony Link do komentarza
Alder Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Rum, morze, przygoda...!! a ja dopiero teraz się dowiaduję! Jeśli potrzebujecie jeszcze ludzi to zgłaszam się! Refować żagle łacińskie wszawe karakany! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Nazwa statku : Złoty Golem. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Alder- a jako kto proszę ja ciebie? Nie chce mi się wymyślać funkcji D: Red- No juz lepiej,jednak powinniśmy zaczekać na inne propozycje. By było uczciwie. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 ok. Dajcie rumu 1 oficerowi bo wytrzeźwiałem przez was. Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 *daje mi swoją butelkę* I tak już nie będę piła. Wracam na bociana. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Dobra kamraty! Na statek wsiadać! Zaraz....Co to za hałas od strony miasta? Strażnicy! Kamraci do broni! Czas powalczyć! Link do komentarza
Recommended Posts