Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Może... Może jest fascynujące, ale... Niszczy środowisko. Jest szkodliwe dla roślin i zwierząt, ale większość ludzi to ignoruje, bo tak jest im wygodniej. Pomyśl sobie... Gdyby za każdym razem jak używasz teleportacji usychało jedno drzewo, robiłabyś to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Nigdy tak o tym nie myślałam. Nawet jeśli to i tak rzadko używam teleportacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Ale używasz, prawda? Nieważne, po prostu... Większość ludzi myśli tylko o sobie... Dlatego tak się cieszę, że tu trafiłam. Czy... Chcesz zapytać o coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Jest tak wiele pytań, a tak mało czasu. Sama nie wiem od czego zacząć - Twilight przeszła się kilka razy po pokoju - O wiem. Jak działają te wasze pojazdy? Ostatnio Lyra chciała zrobić coś takiego z wózka Applejack, lecz jej nie wyszło i wózek się złamał, a raczej roztrzaskał w przepaści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Ja... Nie wiem... Nie znam się na mechanice... Nawet nie wiem jak taki pojazd w środku wyglądał, a co dopiero działał... Ale... Może to nawet lepiej. Przynajmniej natura nie ucierpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - A jak miałaś tam na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Spojrzałam w inną stronę. - J-ja... A... A jakie to ma znaczenie? Tamta osoba już nie istnieje... I nigdy nie wróci. Teraz jestem Mariną, moje dawne imię to teraz tylko puste słowo, nic więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Proszę powiedz. Jestem ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 Dość długą chwilę wahałam się, a potem niepewnie kiwnęłam głową. - No dobrze... Ale obiecaj, że... Nikomu nie powiesz... Absolutnie nikomu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Wasze imiona są zakazane? Dobrze będę milczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 14, 2013 Share Napisano Styczeń 14, 2013 - Nie o to chodzi... Ja... Kiedyś miałam na imię Ma... Urwałam, przypominając sobie o Applejack. Chwyciłam magią kawałek papieru, pióro i napisałam "Marcin". Podałam kartkę Twilight i spuściłam wzrok. - Tylko... Nie pomyśl o mnie źle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Czyli byłaś ogierem? - powiedziała kończąc czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Tak... Można tak powiedzieć... Nadal wlepiałam wzrok w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Ciesze się, że mi to powiedziałaś. Szczerość to jeden z kroków do przyjaźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Tylko... Nie chcę, żeby ktokolwiek inny o tym wiedział... To takie trudne, a i tak nie ma żadnego znaczenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - A jak to jest zmienić płeć? Chciałaś tego czy był to jedyny sposób? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - To... Zrozum... Ciężko mi o tym mówić... Możemy... Zmienić temat? Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Dobrze to może ty coś wybierz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Nie wiem... Najchętniej w ogóle bym o tym nie mówiła... Tam praktycznie nie zostało nic, za czym bym tęskniła, więc... Nie chcę do tego wracać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - A powiesz coś o zwierzętach jakie tam mieliście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - O zwierzętach... No... W większości takie jak tutaj, psy, koty, motyle... Ale niektórych nie ma, jak mantykor, czy smoków... Nie wiem co mogłabym powiedzieć, a wyliczanie wszystkich zbyt długo by trwało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - A ile jest rodzajów czy tam ras. Tak na oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Chodzi co o zwierzęta? Dużo. Setki, tysiące... Może nawet więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Ojeju. Fluttershy by się ucieszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 - Ojej, prawie zapomniałam... Masz czas dzisiaj popołudniu? Chciałam... Powiedzieć o sobie reszcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts