KougatKnave3 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Będę - powiedziałem, po czym wyszedłem na spacer po sadzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Było ciemno, a ty spacerowałeś sobie po sadzie. Nic ciekawego nie mogłeś dostrzec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Postanawiam rozłożyć skrzydła i usiąść na jednej z chmurek by podziwiać księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Jak też postanowiłeś, to tak też zrobiłeś i już po chwili siedziałeś na chmurce i patrzyłeś w księżyc, który leniwie zachodził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Postanawiam poleżeć godzinke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Leżałeś wpatrując się w niebo i coraz to bardziej zachodzący księżyc. Raz po raz nawet próbowałeś zasnąć, lecz było to na nic. W ten właśnie sposób minęła godzina, którą normalnie mógłbyś wykorzystać na spanie i odpoczywanie w wygodnym wyrku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Postanawiam polatać ponad miastem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 < Coś dużo tych postanowień > Wstałeś po czym rozprostowałeś skrzydła i zaczęłaś krótkotrwały lot po mieści. Brak snu dawał się we znaki i byłeś zbyt zmęczony aby latać na długie dystanse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Postanawiam wrócić na farmę by spróbować zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Już po chwili leniwego i powolnego lotu, a raczej szybowania doleciałeś tuż przed drzwi wejściowe prowadzące do twojego nowego domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Wchodze do niego, udaje się do mojego łóżka by troche pospać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Wchodzisz do domu i kierujesz się w stronę schodów. Kątem oka mogłeś dostrzec Applejack, która pochłaniała kolejny kubek kawy, lecz ten widok znikł ci, gdy przekraczałeś próg pokoju i wchodziłeś na schody prowadzące na pierwsze piętro. Gdy już po nich wszedłeś udałeś się do pokoju i najzwyczajniej położyłeś się spać. *** Tym razem miałeś więcej szczęścia, gdyż obudziła cię Apple Bloom, która była już gotowa do wyjścia. - Wstawaj wujku. Zaraz musimy iść - powiedziała spychając się z łóżka przez co wylądowałeś na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Natychmiastowo wstaje i biegne się przyszykować. Śniadanie zjem na przerwie, umyje się na szybko. Jak już będę gotów podchodze do Apple bloom. - Chcesz polecieć do szkoły na moim grzbiecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 - Mogę? - zapytała z wręcz podskakując z radości. - Oczywiście, jeśli to nie będzie dla ciebie kłopot - dodała już po chwili, lecz już spokojniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 - Oczywiście że możesz, tylko mocno się trzymaj - powiedziałem po czym zacząłem się zniżać by mogła wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Apple Bloom jeszcze się tylko uśmiechnęła po czym wskoczyła na twój grzbiet. - Naprzód mój wierny rumaku! - krzyknęła z lekkim chichotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Uśmiechnąłem się, po czym powoli, lecz odpowiednio poleciałem w stronę szkoły. Wyląduje koło jej przyjaciółek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Pędem wylecieliście z domu i udaliście się w stronę szkoły. Na wasze nieszczęście nikogo już na zewnątrz nie było, a lekcje prawdopodobnie się już rozpoczęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - Lekcje się już rozpoczęły. Idziemy - powiedziałem po czym udałem się do klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Po chwili razem wpadliście do klasy. W tym samym momencie wszyscy uczniowie dziwnie na was popatrzyli, lecz milczeli. Raz po raz któryś zrobił lekki uśmieszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 - Przepraszamy za spóźnienie. Rozpoczynamy lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Apple Bloom usiadła na swoim miejscu i tak jak reszta źrebaków w klasie czekała temat, który będą przerabiać. Nikt się nie odzywał, a w klasie panowała grobowa cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Rozpoczynam lekcje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - To... co dzisiaj będziemy robić? - zapytała jedna z klaczek, która siedziała w pierwszej ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Patrze do dziennika by spawdzić co dzisiaj mają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts