Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Dobra cukiereczku. - powiedziała i razem ruszyliście na farmę. *** Po kilku chwilach byliście już na niej i weszliście do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - To ja się kładę, dobranoc - powiedziałem po czym poszedłem do swojego pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Dobranoc - powiedziała Applejack udając się do siebie. *** - Wstawaj śpiochu. Chyba nie chcesz się spóźnić? - usłyszałeś głos Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Dobra, dobra wstaje - powiedziałem po czym wstałem z łóżka i przybrałem kierunek do łazienki by się przygotować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Jak skończysz zejdź na dół - powiedziała Applejack idąc w stronę schodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Dobrze - powiedziałem po czym podeszłem do wanny, może najpierw się wykąpie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Napuściłeś wody do wanny i wykąpałeś się, następnie wyszczotkowałeś się i byłeś gotowy na zejście na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Schodzę na dół by sobie coś zjeść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Applejack jest w kuchni. - Tylko nie myśl, że tak będzie zawsze. Sam sobie będziesz robić śniadania. Masz na tyle szczęście, że wstajesz na tą samą godzinę co Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Wiem, sam zrobie sobie śniadanie - powiedziałem po czym podchodze do lodówki by zrobić se śniadanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Nie musisz - Applejack pokazała kopytkiem na stół. - Zrobiłam już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Dzięki - powiedziałem po czym usiadłem by zjeść śniadanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Leżało tam kilka jabłek oraz kanapek ze storczykami, które błyskawicznie pochłonąłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Najwyższy czas wychodzić, może zaskarbię sobie parę punktów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Poczekaj chwile. Apple Bloom idzie z tobą tylko zje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Spoko - powiedziałem po czym usiadłem na fotelu by zaczekać na moją małą Kuzynke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Po chwili czekania podeszła do ciebie Apple Bloom. - Dobra wujku jestem gotowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - No to idziemy - powiedziałem po czym wyszedłem z nią z domu do szkoły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Po chwili byliście już w szkole. Apple Bloom poszła do przyjaciółek, a ty stanąłeś przed pokojem nauczycielskim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Otwieram drzwi, po czym wchodzę do pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 W pokoju była tylko Cheerile, która jak cię zobaczyła uśmiechnęła się. - O jesteś. Myślałam, że się spóźnisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - W pierwszy dzień nie wypada się spóźnić - powiedziałem po czym podszedłem do stołu - To za ile zaczyna się lekcja? - spytałem się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Za jakieś 10 minut. Mamy jeszcze kupę czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 - No serio sporo - powiedziałem po czym siadam na krześle, nie mam pomysłów co mam robić to te dziesięć minut posiedzę i pomyśle jak zrobić dobre pierwsze wrażenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 - Może opowiesz coś o sobie - powiedziała siadając obok na stole w krępującej dla ciebie pozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts