Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Każdy stał w osłupieniu. Nikt nie mógł wydusić słowa z siebie. Nawet dyrektor był zaskoczony pokazem magii. I to pokazem magii przez pegaza. - A więc Panno Elektric jak myśli pani jaki werdykt?? - Powiedział zimnym głosem bez żadnych emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 ctric> Z zawstydzeniem patrzyłam na dyrektora, ale i z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - No więc jak pani myśl?? - Powiedział ponownie tym samym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Myślę, że... zdałam. Wszyscy pokazywali różne sztuczki, ale większość wybiegła stąd z płaczem. Więc wybrałam lód, ogień i mój talent elektryczność. Zwykle wybieram te, ponieważ mi najlepiej wychodzą. Ale zrozumiem, jeśli to was nie zadowoliło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - No cóż. Pierwszy raz widzę pegaza, który umie czarować i z wielką chęcią cie przyjmę. A więc zdała pani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Patrzyłam na dyrektora. Przeszłam? Po chwili dotarło do mnie co powiedział i wypuściłam kilka błyskawic, które pod sufitem wybuchły jak fajerwerki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 - Dobrze. Wiem, że pani się cieszy ale proszę nie spalić tej szkoły. - Powiedział uśmiechając się lekko. - Chcę was wszystkich widzieć jutro o 15! - Krzyknął przez mikrofon. - A teraz możecie iść. - Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Ruszyłam za jednorożcami, które przeszły i zaczęłam się zastanawiać. Gdzieś nas zakwaterują czy mamy sami znaleźć miejsce do spania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Zakwaterowania JESZCZE nie było, więc trzeba było się udać do domu. Nie był daleko, ale droga była nudna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Wracać do Ponyville mi się nie chciało, więc poszłam na miasto poszukać noclegu. Myślałam o jakimś hotelu, lub pensjonatu, ale nie wiedziałam na co mogę natrafić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Canterlot było duże. Hoteli nie brakowało. Idąc przez miasto mijałaś hotel za hotelem. Nie było niczego w twoim typie. Nagle jednak jeden budynek przykuł twoją uwagę. Był to hotel "Błyskawica". Był duży i zapewniał tory do ćwiczeń co pomoże ci się rozluźnić przed jutrzejszym dniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Canterlot było duże. Hoteli nie brakowało. Idąc przez miasto mijałaś hotel za hotelem. Nie było niczego w twoim typie. Nagle jednak jeden budynek przykuł twoją uwagę. Był to hotel "Błyskawica". Był duży i zapewniał tory do ćwiczeń co pomoże ci się rozluźnić przed jutrzejszym dniem. Natychmiast weszłam do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Hotel był duży i ładnie wystrojony. Niedaleko ciebie stoi recepcjonista. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Podzeszłam do niego i powiedziałam: - Przepraszam, chciałabym wynająć pokój na kilka nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 - Witam szanowną panią. Na ile dokładnie nocy i jaki priorytet?? Mamy również sale treningowe i inne atrakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 (priorytet?) – Chciałabym tylko na trzy noce, z salą treningową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 < luksus pokoju > - Dobrze już zapisuję. Pokój ma być mały, średni czy duży?? I ma to być apartament czy zwykły pokój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 - Mały, zwykły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 - Dobrze już notuje. - Recepcjonista spisuje coś na kartce. - To na ile dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 < ops > - Dobrze już zapisuje. - Recepcjonista dopisuje coś jeszcze, stempluje kartę i chowa. Odpina następnie klucz i podaje. - Pokój 152. Drugie Piętro. - Mówi i uśmiecha się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 - Dziękuję. - Biorę klucz i idę na 2 piętro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Schodów mało nie było, więc trochę czasu zajęło ci dojście do pokoju. Gdy już byłaś przed swoim pokojem zatrzymałaś się myśląc czy wejść lub nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Otworzyłam drzwi i rozejrzałam się po pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Jak na życzenie nie był duży. Prosty pokoik z dużym łóżkiem, 2 komodami, kuchnią oraz łazienką. Ty widząc łóżko poczułaś się zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts