Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 O_O to ja jestem dorosła? Myślałam, że się gapią, bo nie jestem jednorogiem. Myślałam, co porobić. Nagle przyszły mi do głowy zajęcia o odganianiu burzy. Fajne by były... Wystrzeliłam niezauważalnie błyskawicę, która na niebie zamieniła się w gigantyczną chmurę burzową. Zawiał mocny wiatr i zaczęła się największa burza, jaką ta szkoła widziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 < Wystrzeliłaś błyskawice. Przeszła ona przez zamknięte okno tak? > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 to ono zamknięte? O_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 < a było napisane, że otwarte lub otwierasz? > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 ale nie było napisane, że zamknięte "Ta gadka nie ma sensu, lepiej zjedzmy muffiny!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 < masz rację. *Bierze muffinke i zjada ją* > < Dobra tym razem ci odpuszczę, lecz pamiętaj, że ja na to zwracam uwagę > Źrebaki nie przejęły się tym. Dzieci jak to dzieci bawią się puki mogą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Nudziło mi się i rozejrzałam się za czymś, co mogłoby dać mi trochę rozrywki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Siedziałaś na ławce umieszczonej w zwykłym korytarzu. Źrebaki miały swoje zabawy, które wydawały ci się za dziecinne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Westchnęłam i dalej wgapiałam się w okno, na rozrastającą się burzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Po jakimś czasie zadzwonił dzwonek, który rozpoczynał nową lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Ruszyłam w stronę mojej klasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Razem z innymi źrebakami weszłaś do klasy i zajęłaś swoje miejsce. Po chwili przyszła nauczycielka i rozpoczęła wykład. *** Wykład przerwało pukanie do drzwi, które po chwili otworzyły się. Wszedł przez nie dyrektor. - Witam panno Smoothy. Przyszedłem zwolnić uczennice Electric. Jest może obecna? - dyrektor rozglądał się po sali szukając ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Podniosłam kopytko, aby ukazać dyrektorowi swoje położenie. Byłam ciekawa, jak zareaguje nauczycielka. Najpierw spóźnienie ze zwolnieniem od dyrektora, potem to samo szanowne ciało pedagogiczne zwalniające z lekcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Oczywiście - powiedziała w stronę pana Dyrekotra po czym odwróciła się twoją stronę. - Możesz iść panno Electric. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Zebrałam swoje rzeczy (jeśli takowe były ) i poszłam za dyrektorem, mówiąc "do widzenia" przy drzwiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Dobra lecimy do pałacu. Księżniczka chciała cię wiedzieć od razu i kto wie może przyjmie cię do swojej szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Omal się nie zachłysnęłam powietrzem. Ja? W szkole Celestii? Starałam się wyglądać normalnie. Szłam za dyrektorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Cóż. Żaden kucyk nie powinien o niej wiedzieć, a ty dowiedziałaś się za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Wciąż szłam za dyrektorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Wyszliście ze szkoły i udaliście się w stronę pałacu. *** Po chwili byliście już przy nim. - Tylko postaraj się zrobić dobre wrażenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Oczywiście. Byłam tak zdenerwowana, jakbym miała wystąpić w filmiku o r34. Wyczarowałam kilka błyskawic, które błyskawicznie poprawiły mi włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 < Błyskawice błyskawicznie poprawiły ci włosy po czym błyskawicznie złączyły się w jedną błyskawicę i błyskawicznie odleciały > Dyrektor ruszył w stronę wejścia do pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 a r34 już nie zdziwiło? O_O> Zdenerwowana poszłam za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 < Nope. rule34 to normalka ^_^ > Dyrektor zatrzymał się przed jednym z gwardzistów. Tym samym, który ostatnio nie chciał cię wpuścić. Po krótkiej rozmowie wielkie drzwi otworzyły się i mogliście wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Weszłam za dyrektorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts